- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Criton #26903 üzenetére
Figyu nézzük meg az e a hibád mint nálam. A jelenség nálam km 10km után jön elő ebben a 25 fokban. Erre akkor derül fény ha lassítok és/vagy megállok. Állok a pirosnál (úgy írom le amikor még nem tudtam kezelni a dolgot régen!!!), kapom a zöldet, húzom, a fordulat kb 5k-ig felmegy hangja elcsuklik és lassan nekiindulok, de nem fullad, egyszerűen nehezen megy, pont mint amit írt, mintha 5-be indulnál autóval (igaz azzal el sem lehet). Aztán ha elindul eléri a fordulat a kb 7k-t és mintha mi sem történt volna. Stimm?
Mert ha igen tudok rá egy kis könnyebbséget. Mielőtt megállsz a pirosnál ellenőrizd, hogy nem a fog lerohadni, ezt úgy tudod, hogy megállás előtt ráhúzod, ha felpörög rendesen akkor indulásnál is menni fog, ha érzed, hogy nem pörög csináld azt a pirosnál, hogy kicsit gurulsz, vagy hintáztatod a motort és hidd el jó lesz. Mert az fix, hogy ennek valami pozícióhoz van köze, ha rossz pillanatban jön a piros lerohad, ha jó pozícióban semmi gond, ezért kell mozogni vele alapjáraton mert beáll a jó pozícióba. Mondjatok bármit én ezzel tudom kezelni a jelenséget. Viszont menet közben ha pl 20-al megyek már nincs mit tenni rohad és lassan gyorsul. Otthon is ahol nincs nagy nyüzsi próbáld ki az elméletem, melegítsd be (ezt amúgy durva emelkedőkkel meg lehet tenni) és idézd elő a dolgot amikor induláskor lomha, ekkor hintáztasd a motort előre hátra vagy gurulj vele fél-1 métert és megszűnik a baja. Ezt mondta tábori is, hibás a váltóm, rá is írta magának, hogy így adták át nekem. Idővel az a hő amit termel bent a gép megeszi amúgy a rugókat stb, gondolom laikusként a sok felhevül-lehűl körtől megváltozik a rugó szerkezete és jellemzői. A mirekék azt mondták (korábban felhívtam őket) rossz esetben ez a dolog odáig fajul, hogy ami a hajtás körül van az minden elfárad és cserés. Az, hogy a fentebb leírtakból mi igaz mi nem majd akkor ha a verimat is megműtötték + mentem vele 1000km-t.AndrewTdi! Csabi helyileg hol van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mozilla Firefox
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- 2 év garanciával! Nescafe Krups KP440E25 Genio S Touch Silver Dolce Gusto kapszulás kávéfőző + kapsz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest