- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Mit tökölsz ennyit? vegyed már meg
Nem véletlenül választottam az a példámba
Az pedig külön jó, hogy a letiltott oldalt akar behozni az ember, akkor csak a böngésző sablon szövege jön elő (Az oldal nem elérhető, A kapcsolat alaphelyzetbe állt, stb). Ugyanis régebben mondta valaki (asszem még a régebbi routeremet használam az SMC 7004est és azzal a tipussal kapcsolatban olvastam), hogy az Ő általa használt tipusnál, ez úgy működött, hogy kiirta a böngésző, hogy az oldal le van tiltva, így egyértelművé vált a korlátozás. Akkor még nem volt szükségem erre az opcióra, így nem próbáltam ki, nem tudom mi igaz belőle. Jó, mondjuk az én esetemben ez pont nem is lényeg, mert meg lett mondva öcsémnek, hogy ne nézegesse azokat az oldalakat, de ha valaki csak úgy sutyiban szeretne bizonyos oldalakat letiltani, annak ez hasznos lehet(Csak én vagyok ennyire rosszindulatú, hogy már a kifogásokat is hallom?
...Nem tudom, biztos megszűnt, vagy a szolgáltató szenved valamit amiért nem jön be
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest