- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas19
tag
Nekem is DIGI-s netem van, eddig 20/10 Mbps sebességű volt, és egy Linksys WRT120N routert használtam, amivel nem is volt gond, évekig működött tökéletesen. Aztán egyik reggel nem volt hajlandó felcsatlakozni (elromlott? igazából fogalmam sincs), de szerencsére volt kéznél egy régi WRT54G (sosem használtam, valakitől kaptam), gondoltam kipróbálom. Sikerült is beüzemelni, működött, de a letöltési sebességem csak 15 Mbps lett. Annyira nem is érdekelt a dolog, míg a közelmúltban meg nem emelték a sávszélességem 50/25-re, de a routerem még mindig csak 15-öt tud kifele és befele is, sőt, ha egyszerre töltenék fel és le is, kegyetlenül belassul. Sajnos nem értek különösebben a beállításokhoz, de lehetne valahogy ezt orvosolni? Mert itt írták fentebb, hogy 35-40 Mbps-t tudnia kéne lefele. Ez a router amúgy alapból lassabb, mint amit ezelőtt használtam, az bírná az 50-et is? Nem tudom, hogy lehetne azt feléleszteni, vagy ezen valamit átállítani.
Légszi segítsetek rajtam valami jó tanáccsal! Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest