Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomas19
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Rendben, mindenesetre köszi szépen a segítséget!
Én is gondoltam, hogy nagyon régi lehet, csak akkor csillant fel a remény, hogy lehetne gyorsítani rajta, amikor olvastam pár hozzászólással feljebb, hogy 35-40 körül van a maximuma
-
Thomas19
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sajnos nincs forrasztópákám, és nem is értek hozzá

Akkor lehet hogy tényleg csak ennyit bír? Mert akkor kénytelen leszek venni egy új routert
Ha egyszerre töltök le és fel, akkor még jobban belassul... -
Thomas19
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Bedugtam a WRT120N-t, hogy mit csinál, és képzeld el, csatlakozott! Működött kb. 1 percig, a speedtest szerint 55 Mbps volt a sebességem lefelé, a kifelét meg már nem tudta megmérni, mert a router megint leállt. Az összes ledje elkezdett folyamatosan világítani és teljesen leállt az internet.
Ezt többször is reseteltem amúgy, amikor bedöglött, de akkor még egy percre sem sikerült feléleszteni.Most a speedtest szerint amúgy a WRT54G-vel 23,68 van befelé (ami még mindig nem 35), de torrentes letöltésnél, nem megy feljebb 15-nél.
-
Thomas19
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
WRT120N-t írtam, nem 320N-t, bár nem tudom, mennyi eltérés lehet
Megvan még az is, félretettem.
Sőt, még van itt egy TP-Link TL-WR340GD is, ezt apám szerezhette valahonnan, azt sem tudom, hogy működik-e, de erre is 54M van írva, mint a másikra, szóval gondolom hasonló sebességű lehet.
Adapteren ugye azt érted, amit bedugok a konnektorba, igaz?
Mert ugyanazt használom most a WRT54G-vel is. Csak az egyik routert kihúztam, a másikat meg bedugtam, mert ugyanolyan volt a csatlakozója. De kipróbálom akkor a másikkal, meg a resetet is megpróbálom
Köszi!
-
Thomas19
tag
Nekem is DIGI-s netem van, eddig 20/10 Mbps sebességű volt, és egy Linksys WRT120N routert használtam, amivel nem is volt gond, évekig működött tökéletesen. Aztán egyik reggel nem volt hajlandó felcsatlakozni (elromlott? igazából fogalmam sincs), de szerencsére volt kéznél egy régi WRT54G (sosem használtam, valakitől kaptam), gondoltam kipróbálom. Sikerült is beüzemelni, működött, de a letöltési sebességem csak 15 Mbps lett. Annyira nem is érdekelt a dolog, míg a közelmúltban meg nem emelték a sávszélességem 50/25-re, de a routerem még mindig csak 15-öt tud kifele és befele is, sőt, ha egyszerre töltenék fel és le is, kegyetlenül belassul. Sajnos nem értek különösebben a beállításokhoz, de lehetne valahogy ezt orvosolni? Mert itt írták fentebb, hogy 35-40 Mbps-t tudnia kéne lefele. Ez a router amúgy alapból lassabb, mint amit ezelőtt használtam, az bírná az 50-et is? Nem tudom, hogy lehetne azt feléleszteni, vagy ezen valamit átállítani.
Légszi segítsetek rajtam valami jó tanáccsal! Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi