- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
No egy pkg search qt-vel kiderült, hogy minden 5.15.0 kivéve a core, ami 5.15.2-re frissült. Azt írták kde levlistán, hogy csak részleges upgrade-et csináltam, az a kínja. Mondjuk továbbra sem értem, hogy miért így verziózzák meg hogy miért kell teljes verzió egyezés ezeknél a könyvtáraknál. Mármint akkor rakják egybe az egészet, ha ennyire függenek egymástól. Na mindegy, csináltam egy pkg update-et és egy pkg upgrade-et, írt valami olyasmi hibát a végén, hogy a Linuxos nvidia driverrel van kínja, és nem települt a friss verzió, de gondoltam nincs jelentősége, úgyis újrarakom az egészet, ha nem megy máshogy. Reboot után felállt a KDE, úgyhogy úgy néz ki minden rendben van. Én arra tippelek, hogy a Firefox függősége a Qt5 core, és amikor leszedtem az új Firefox-ot, akkor frissítette azt is, de kihagyta az összes többi Qt könyvtárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Opel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest