Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
No egy pkg search qt-vel kiderült, hogy minden 5.15.0 kivéve a core, ami 5.15.2-re frissült. Azt írták kde levlistán, hogy csak részleges upgrade-et csináltam, az a kínja. Mondjuk továbbra sem értem, hogy miért így verziózzák meg hogy miért kell teljes verzió egyezés ezeknél a könyvtáraknál. Mármint akkor rakják egybe az egészet, ha ennyire függenek egymástól. Na mindegy, csináltam egy pkg update-et és egy pkg upgrade-et, írt valami olyasmi hibát a végén, hogy a Linuxos nvidia driverrel van kínja, és nem települt a friss verzió, de gondoltam nincs jelentősége, úgyis újrarakom az egészet, ha nem megy máshogy. Reboot után felállt a KDE, úgyhogy úgy néz ki minden rendben van. Én arra tippelek, hogy a Firefox függősége a Qt5 core, és amikor leszedtem az új Firefox-ot, akkor frissítette azt is, de kihagyta az összes többi Qt könyvtárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi