- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
Atamano #41896 üzenetére
Most egész jónak ígérkezik a sunlu Easy ABS bár még nem próbáltam. Egyébként ha csak egy-egy alkalomra kellene ilyet nyomtatnod és nem akarsz dobozolásra költeni akkor egy egyszerű autó szélvédő hőtükrös napellenzőből vagy a legbutább polikarbonátból de akár farostlemezből is összerakható. Merészebbek nyomtatás idejére kipakolnak a ruhásszekrényből
-
Joshi
titán
válasz
Atamano #41896 üzenetére
Én régebben nyitott nyomtatónál (Anycubic Kossel Delta) nyomtattam Spectrum ASA 275 filamenttel, egész jó lett a végeredmény. Az a lényeg, hogy jól letapadjon a bed-hez, mert szeret elefánt lábasodni a szélei.
-
gabelli67
csendes tag
-
laskr99
addikt
válasz
Atamano #37371 üzenetére
Ja, és az az ender nem fog úgy csinálni mint a prusa,hogy 1 évig nem nyúlsz hozzá, csak küldöd a gcodeokat+néha karbantartás és MEGY. Nem csinál olyat,hogy jaj most nincs kedve dolgozni és az előtte 10 perccel nyomtatott gcodenál befossa magát. +emellett tudsz aludni, endernél a másik szobában nem tudtak 2 ajtón keresztül aludni
-
azbest
félisten
válasz
Atamano #25195 üzenetére
Valószínűleg nem... az ötletadó videóban úgy mondja a srác, hogy a sót rétegenként tömörítve kell benyomkodni. Az apróbb szemcseméret persze előny, mert még jobban tömörödik. Szóval ahogy mutatja is, a durvább só nem áll össze.
Ahogy mások is írják, olyan anyag kell, ami könnyen eltávolítható. Oldható. És a só egy nagyon hétköznapi, veszélytelen anyag. Van még esetleg pár más anyag is, de ha vegyészkedni kell vagy egészségre veszélyesebb, az nem barkácsprojekthez való dolog.
-
Wasquez
senior tag
válasz
Atamano #25040 üzenetére
A hang nem annyira zavar, nappaliba tenném első nekifutásra, de ha nagyon zavaró, akkor pincébe is tudom tenni.
Alkatrész, például az autóba a zsalu mozgató motorhoz kéne egy konzolt csinálnom végállás kapcsolók felfogatásához, vagy a hagyományos gépek, asztali fúró, szalagfűrész upgrade-hoz alkatrészek, munkalámpa, mérő eszköz felfogató konzol, meg hasonló, mindig van valami amin agyalok, kéne doboz a napkollektor kis vezérlőpaneljéhez, mert csak odáig jutottam el, hogy a kittet összeraktam, de dobozolásra már nem volt jó ötletem, így most lóg csak a vezetékeken. Gondolom, majd a gyerekek is megtalálnak kívánságokkal, játékok nyomtatására, meg ami még eszembe jutott, az a TT-s villanyvasút alkatrész utánpótlás. Ez csak esetleges és mérete miatt ez lenne a legszűkebb keresztmetszet, amit a részletesség és a kis méret jelenthetne. De ezt csak jó lenne, ha tudná, ha nem megy ezzel a technológiával, akkor ezt el tudom engedni! Gyantás nyomtató nem kell!
Melyik váz a jobb, alu profilos sínes, vagy az acélrudas?
-
Reggie0
félisten
válasz
Atamano #17341 üzenetére
Lotyog a bowden a csatlakozoban es a fem karmok marjak szet. Ha tul gyorsan nyomtatsz/retractolsz akkor is ez tortenik, nekem 0.25mm/0.4mm mellett olyan 200mm/s-ig birta utana idovel szetszakadt a bowden. Rakjal a couplerhez feszitot, hogy csokkentse a lotyogest: http://www.thingiverse.com/thing:2994683
-
-
Joshi
titán
válasz
Atamano #17242 üzenetére
Sok minden okozhatja a hibás nyomtatást. Első körben nézd át a tengelyeket, hogy a szíj elég feszes-e, vagy esetleg túl feszes. Az asztalt ki kell szintezni, ezek az alapvető beállítások mielőtt a szeletelő progit babrálod. A hőmérséklet is fontos ahogy a hűtés stb.
Ja és ezt a modellt próbáld meg elforgatni, csak hogy megy vele a hiba helye, vagy esetleg mindig ugyan ott jelentkezik. Ha mindig ugyan ott van a modellen a hiba, akkor lehet hogy STL vagy szeletelő progi hiba. Ha átkerül a hiba a modellen akkor a nyomtató szerkezetében keresném a hibát.
-
Joshi
titán
válasz
Atamano #17236 üzenetére
Töltsd le a Repetier-Host progit és csatlakoztasd a nyomtatót usb kábellel a PC-hez, kattints a Csatlakoztatva gombra és menj be a Beállításokba ahol aktívnak kell lennie a Firmware EEPROM-nak. Rákattintasz és a képen látható értéket kell emelned addig, amíg már annyit tol ki az extruder amennyit mondasz neki. Minél nagyobb hosszon méred annál pontosabb lesz.
-
bigrob
őstag
válasz
Atamano #15009 üzenetére
Illetve nem tudom szeletelőben hány top layer van megadva legalább 3 top layert illik beállítani, de vannak akik 5+-al nyomják.
Üreges Kratos mellszobor-nál én is kb 8 top layert állítottam be, hogy tuti ne legyen gebasz a búráján...
Aztán meg gipszel kiöntöttem a talpától, hogy ne fújja el a szél.. .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest