Hirdetés
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Digitális Állampolgárság Program
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz Warton #46467 üzenetére
kell egy fizikai szintezés, hogy jó legyen az alap. Aztán lehet crtouch-osat finomításul.
De el is kell menteni.
Aztán vagy betölteted a start gcodeból az elmetett állapotot vagy egy új felmérést futtatsz start gcodeból. Nem visszajelez, hanem az új állapothoz igazítja a korrekciót. Legalábbis én így sejtem.Viszont az sem tűnik normálisnak, hogy nagyon elmásszon. Az endstoppot vagy a fizikai alkatrészeket érdemes átnézni, hogy nem sérült vagy törött-e.
Ha áramtalanítás után nem jó, akkor nincsen elmentve az állapot és lehet a start gcode sem ideális, nem használja jól.Én még lustaságból nem szereltem fel az ender 3 v2-esemre a szenzort, mert fizikai beállítás után is jó szokott lenni sokáig. Persze, ha nagyon cibálva van fizikailag a gép valamiért, akkor elmozdulhatnak dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
Emunem
senior tag
válasz Warton #48005 üzenetére
mindig az a kérdés, hogy mivel nyomtattál? PETG híresen nehezen jön le, leválasztónak használj vagy 3Dlackot, vagy más a nebuló ragasztót ajánlja, olyat, ami vízzel lemosható. Esetleg valami gyári ajánlást, Ender mit ajánl az adott tárgyasztalhoz?
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Joshi
titán
válasz Warton #48108 üzenetére
Pont az ilyen eseteknél amikor utólag ér össze egyes részei a modellnek, nem annyira előnyös az asztalrángatós nyomtató. Főleg ha a támasz vékony és tud mozogni. Azt tudom javasolni, hogy csinálj minél erősebb támaszt, és a nyomtatási sebességet vedd vissza amennyire csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest