- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Warton #48108 üzenetére
Pont az ilyen eseteknél amikor utólag ér össze egyes részei a modellnek, nem annyira előnyös az asztalrángatós nyomtató. Főleg ha a támasz vékony és tud mozogni. Azt tudom javasolni, hogy csinálj minél erősebb támaszt, és a nyomtatási sebességet vedd vissza amennyire csak lehet.
-
-
azbest
félisten
válasz
Warton #46467 üzenetére
kell egy fizikai szintezés, hogy jó legyen az alap. Aztán lehet crtouch-osat finomításul.
De el is kell menteni.
Aztán vagy betölteted a start gcodeból az elmetett állapotot vagy egy új felmérést futtatsz start gcodeból. Nem visszajelez, hanem az új állapothoz igazítja a korrekciót. Legalábbis én így sejtem.Viszont az sem tűnik normálisnak, hogy nagyon elmásszon. Az endstoppot vagy a fizikai alkatrészeket érdemes átnézni, hogy nem sérült vagy törött-e.
Ha áramtalanítás után nem jó, akkor nincsen elmentve az állapot és lehet a start gcode sem ideális, nem használja jól.Én még lustaságból nem szereltem fel az ender 3 v2-esemre a szenzort, mert fizikai beállítás után is jó szokott lenni sokáig. Persze, ha nagyon cibálva van fizikailag a gép valamiért, akkor elmozdulhatnak dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest