Hirdetés
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz mlaci01 #31336 üzenetére
Hát a két alaplap között a 8vs32 bit a különbség. De mivel Klippert használsz ez nem mérvadó. A BLtouch magában meg nem ér meg ekkora befektetést. Én is megvettem de le is szedtem, ha normálisan be van szintezve nálam hónapokig jó és elég néha picit utánalátani. A BLtouch igazából akkor segít ha görbe az asztal, de ez is szépen kihozható egyenesre kis ügyeskedéssel( bejlagolni +üveglap ).
Inkább egy direkt drive-ra érdemes befektetni ha az nincs. Az minden forintját meghálálja. -
-
senior tag
válasz mlaci01 #31439 üzenetére
Mi van azon a körön (avagy egy biztosítékon) még?
Nem volt kapcsolva valami lámpa akkortájt?Van egy jelenség, amikor rossz minőségű egy kapcsoló (de akar egy szénkefés motor is okozhatja) és egy olyan "zaj" jelenik meg a hálozatba, ami miatt pl. simán hiba keletkezik a kommunikációban. (Én tapasztaltam már nyomtatásnál, monitor is eldobta a jelet, stb.)
Erősen ajánlott zajszűrős (EMI) elosztó csak a nyomtatónak és a vezérlő gépnek.
üdv.: Boldog Ferenc
-
Saccco
nagyúr
válasz mlaci01 #31439 üzenetére
Amennyit ki tudtam deríteni: hőfokvisszajelzés nem ér oda időben. Egyelőre viszont nem tiszta, hogy hol van a hiba.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz mlaci01 #31435 üzenetére
[link] - Itt találtam egy workaround-ot, de egyelőre nem tudom, hogy ez-e a gond.
[gcode_macro TURN_ON_MOTORS]
gcode:
SET_STEPPER_ENABLE STEPPER=stepper_y ENABLE=1
SET_STEPPER_ENABLE STEPPER=stepper_x ENABLE=1
SET_STEPPER_ENABLE STEPPER=stepper_z ENABLE=1
SET_STEPPER_ENABLE STEPPER=extruder ENABLE=1[delayed_gcode AUTOSTART]
initial_duration: 1
gcode:
TURN_ON_MOTORS[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
dugesz77
őstag
válasz mlaci01 #33334 üzenetére
A mai napig a legjobb összefoglaló hibák beazonosítására/megoldás ez az oldal. Amúgy innen nem tűnnek orbitális hibáknak . Kis retract állítás és talán 200 fok is elég lenne illetve az első képél alátámasztás kellene már ha az oldalával nyomtattad.
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
válasz mlaci01 #33989 üzenetére
Bocsi, de ha ennyire nem értesz hozzá inkább ne piszkáld, valaki olyan nyúljon hozzá aki ért is hozzá
240W az komplett, mindenestől van, nem a heatbed csak maga.
12 vagy 24 volt, kettő egyszerre nem lehet. Vagy 12V vagy 24V. De ezt szerintem a ventilátorból ki lehet deríteni, mert azok is vagy 12 vagy 24 voltosak. -
azbest
félisten
válasz mlaci01 #33994 üzenetére
ha jól látom netes képen, akkor ilyen mosfet van az skr 1.4-en [link] segít?
Az skr mini e3 v2 is olyat használ tán. Szal, ha azt kifejezetten enderekhez gyártották, akkor elvileg jó kellene legyen a másik is.#33997mlaci01
uart kapcsán arra figyelj, hogy ne keverd más gyártó driverével, mert más lehet a lábkisztás. Az skr 1.x és e3 változatokon is van jumperelhető uart mód. Szal nem kell kábelezni. Ja az e3-ból van ahol eleve integrált uartos.[ Szerkesztve ]
-
Wasquez
senior tag
-
Brain75
senior tag
válasz mlaci01 #35347 üzenetére
Nekem ma pont ilyen bajom volt.
Újraszinteztem a nyomtatót, de 2 nyomtatás után megint ez történt.
Aztán rájöttem hogy mozog az egész fej , mert meglazult pár csavar. Újra meghúztam őket és utána jó lett a dolog.Nekem is Ender 3 direct drive, annyi különbséggel hogy nekem az X axis-on is lineáris sín van.
Sajnos ennek a rögzítése nem volt elég szorosra húzva, emiatt el tudott mozdulni a fej.Üdv
[ Szerkesztve ]
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
-
t72killer
titán
válasz mlaci01 #39362 üzenetére
Én már csak olyan platformon vagyok hajlandó vásárolni, ahol van kp visszatérítés. Mifelénk a legtöbb kereskedőnél működik a paypal, ebayen meg ugye alapértelmezett. 3 olyan ebayes cuccom is volt az elmúlt fél évben, amit szimplán cseszett FELADNI az eladó, 2 esetben kereskedő (!) és ahelyett, hogy bökött volba 2 szót v refundolt volna magától (mert korábban ilyenem már volt) nekem kellett kiverni belőlük az ügyfélszolgálaton keresztül.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen egeret válasszak?
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- LEGO klub
- Projektor topic
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Baldur's Gate 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest