- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czvik2.0
tag
válasz
MC Pite #78741 üzenetére
Nem az a baj hogy hangos hanem hogy nem képes lehűteni rendesen.. nekem játék alatt kb 75 fok volt saját venti vezérléssel mert a gyári az egy nulla..az hagyná megfőni.. viszont furmarkot még beállított 100% os ventivel is inkább leállítottam mert már 90 fok volt és még ment volna..inkább nem vártam meg
Nem csak a feléledésnél volt BS . Elő fordult az nekem netezés közben is.
Windforce hűtés nem hangos szvsz. Kb ugyan az van nekem a 750Ti-n és nem hallom a hangját.
És igen..ez egyértelműen jobb mint a 260x -
Czvik2.0
tag
válasz
MC Pite #78728 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak messziről kerüld el a 260x-et..különösen az Asus-t. Azokkal van a legtöbb gond..Nekem is volt... folyamatosan, napi 2x 3x kb fagyott a rendszer..idle is és load is.. na meg black screen meg rengeteg atigdmag.sys BSOD. A hűtése sem a legjobb...ha nagyon 260x-et akarsz a Gigabytenak van a rev 3.0 arra nem szoktak panaszkodni.. vagyis de black screen van ott is de ha meg van emelve az idle órajel akkor állítólag ott megszűnik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged