Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60304) kuzzikan


kuzzikan
csendes tag

Sziasztok,

több szempontból is VGA vásárlás előtt állok, amiben egy kis segítséget szeretnék kérni.

CPU: i7-2600
RAM: 8G
LAP: GA-H67M-D2-B3
TÁP: FSP Raider 550
VGA: Gainward 560 (nem ti)
DISPLAY: DELL H2412M, LG 55LB850V

Adott, hogy a VGA-m gyenge lenne az idei 2 nagy megjelenésnek amit várok (Project CARS, GTA5), legalábbis szeretném többé-kevésbé kompromisszum nélkül élvezni a dolgot. Adott az is, hogy a 4K jelet ki kéne küldeni a TV-re (legidegesítőbb kiváltója a cserének). Igazából nem állna fel annyira a HDMI 2.0-ra a 60fps miatt, de ha már van rá lehetőség, akár el is tudnék kacérkodni a gondolattal.

A kiszemeltem egy GTX 970, szerintem ez nagyjából megadná azt amire szükségem van. Nyilván a 4K gaming egy külön fejezet aminek a borítóját sem megném megpróbálni 'elolvasni', de a későbbiekben kiegészítve egy társsal még akár meg is kockáztathatnám (ehhez majd lap, táp csere kell, újabb nagy elhatározás kérdése :)

Tehát, vagy beszéljetek le a gtx 970ről, vagy segítsetek olyat ajánlani, amiből várható (vagy már eladott) nagyobb példányszám, a későbbi pár-választás megkönnyítése érdekében, esetleg a tapasztalatok nagyobb volumene miatt.

Amit szeretnék: ne legyen hangos - nem kapok ideggörcsöt ha van hangja (persze ha nem idle, akkor kussoljon szépen ez remélem nem nagy elvárás) -, legyen leinformálható a típus/széria. Nem szeretnék bele 'tücsköt' (ez amúgy a VRM cicergésére vonatkozik?), és az se baj hogyha nem 30-40e fttal drágább a referencia megoldásoknál. Használt is játsszik.

Köszönöm mindenkinek aki végigolvasta, és természetesen akinek vannak tippjei :)

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.