- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
A 120N szvsz felejtős. Sokan panaszkodtak már mindenféle szoftveres hibára, plusz az a 90Mbit csak a mesében annyi. PPPoE eleve levág belőle eleget, a többi dologról meg már írtam párszor. Ha olcsó router kell, TP-Link a nyerő, ha 20k felett is rászán a vevő, akkor meg marad a D-Link DIR-655, a linksys wrt320N (ami jó cucc, csak a wan sebessége miatt fenntartásokkal kezelem 120as fiberhez), meg most már asus n16.
Az N16 pedig biztosan jobban fog majd szólni egy dd-wrt-vel, csak még egy kis idő, mire elkészül rá (tudtommal még nincs, csak ilyen prealpha-izé). Én még mindig hiszek benne, mint a wl-500gp utódjában, de kezd meggyengülni a hitem a fórumokat olvasva... Lehet, hogy esténként mantrázgatnom kéne otthon a sötétben a gyári specifikációkat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest