Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
válasz
proradeon #29490 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
A 20megás T-netre nem kell jobb a TP-Linknél? Egy jobb routerrel nem nyerek többet a 20megás neten? (Úgy értem semmiben nem korlátoz engem az a wr841n?)Másik: ha a 941nd-vel tényleg csak pár Mbitet nyerek, akkor nem költök rá feleslegesen. Azért annyit nem ér.
Apple-nél: igazság szerint a Digis egységből jön ki mindkettő UTP, csak más-más irányba( van 4 lan portja, abból 2). Nekem olyan elképzelésem volt hogy mindkettő UTP kábelt a WAN portokba dugom, és nem alhálózatot csinálok, hanem két különállót. Vagy ez teljesen rossz ötlet, hülyeséggel próbálkoztam? Van ilyen lehetőség?
Ennek ellenére amít mondtál azt is kipróbált, de nem ment, legalábbis úgy emlékszem, de holnap megnézem mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest