Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsilas
tag
válasz
Roll_91 #19228 üzenetére
Fogós kérdés...
Draytekben azt szeretem, hogy out-of-box tud sok olyan dolgot, amit a többi kütyü "alternatív" firmwarekkel (sem). Asszem írtam is korábban, hogy nekem 2110 -esem van, emiatt ilyen, hogy NAS eszembe se jutott, de tartalék mobilnet tökéletesen ment vele. Nem egy mai paripa, lassan eljár felette az idő, de tökéletesen végzi a dolgát, még lehet engem is túlél...Ha jól tudom 2130 már Gigás és N-es (na jó nem tudtam, most olvastam utána, hogy mivel másabb
), tehát számokat nem igazán tudok mondani neked, hogy mennyire lesz alkalmas NAS-nak - de papíron szerintem megfelelőnek tűnik, mégha ilyenekkel kapcsolatban van is némi fenntartásom...
Belső antennás routerek általában szebbek. Pl ha szem előtt van a router, ez előny lehet - más előnyt én még nem találtam, úgyhogy ha nem probléma, inkább külső antennás eszközt választanék.
De hogy ne csak jót mondjak Draytekre, bár ez is elég szubjektív: más routereken szocializálódott emberek számára az admin felülete sokszor...hát... "spártai" kinézetűEgészen megtetszett ez a 2130-as kütyü, ahogy utána olvastam. Ha egyszer mégis újítok, én biztos számításba veszem
http://code.google.com/p/vigor2130/
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest