Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
válasz
Brogyi
üzenetére
Szóval ez ilyen kombinált valami? Ingyen se kellene, főleg ha ilyet csinál. Évekig volt nekem is 10Mbps netem, de nem tapasztaltam ilyet. Ha jól látom intruder2k5 ismeri a hardware-t, és talán hasonló szolgáltatónál van. Mivel egy területen laktok, így Ő jobban tud segíteni neked.
Ez is csak feltételezés. A szolgáltató adott modemet nekem ,de nem használtam.Saját pénzen vettem egy jobbat, és megérte. Stabilabb volt, és nagyobb sebességgel szinkronizált az upload irányban.Ezért is vettem, és nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Proxmox VE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX