Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
cigam #103982 üzenetére
Gondoltam, hogy ilyen nincs, úgy értettem, hogy lehetőleg, valószínűleg többnyire, vagy valamihez képest jobb. Mert ha ennyit tud, akkor nem jobb mint a mobil, és semmi értelme arra használni, hogy abban legyen a SIM a mobil helyett, és arra csatlakozzon a mobil WiFi-n, csak plusz súly. Azt hittem valamitől jobb a vétele, adása, a mobilénál, mert annak lenne értelme, de akkor ezeknek semmi értelme nincs. És akkor arra van valami más eszköz, hogy jobb legyen az adatátvitel, mint a telefon esetében? Értem, hogy meg lehet magyarázni, hogy a maximális sebesség növelhető, ha nagyobb cat számos modem van benne mint a mobilban, de ez nem biztos, hogy javít valamit a telefonhoz képest, ha gyenge a térerő.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest