Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
Köszönöm szépen, valószínűleg az Asus lesz a nyerő.
Még pár kérdés: bármilyen márkájú wifi hatótávnövelőt (AP) hozzá tudok rakni a rendszerhez, vagy csak Asus-t?
Egy sima mezei Asus routert (Rt-N18U) hozzá lehet AP-ként rakni a rendszerhez? Amire kell, hogy a földszinten lévő RPi és okostévének legyen hálózata. Az RPi LAN-on csatlakozna ezért lényeges, hogy az AP-nak legyen LAN portja is (kérdés, hogy az a LAN port az kliens, vagy a fő router felé néző WAN port-e?), vagy egy sima wifi router-t használnék AP-ként (és abban máris ott van a 4 LAN port). A lényeg, hogy a mobil eszközüök transzparensen csatlakozzanak akármelyik hálózati eszközhöz (tehát ne kelljen kézzel állítani, egy ssid legyen elérhető mindenhol).
Ez megoldható? -
-
-
-
-
-
Integra
titán
nyomnék az asus oldalán az összehasonlít gombra, de az nincsen.... most vagy én vagyok vak, vagy szar az oldal... mert annyi routerük van és olyan nüansznyi az eltérés az elnevezésben....

pl nincsen ráírva egy routerre sem, hogy az antennák milyen erősségűek, azzal megy, hogy dbi sokra megyek..
amúgy ha bal oldalt az asus oldalán a wifi routereket kiválasztva az ultimatere klikklesz, akkor ott látod, hogy az ac, az r és az n router marad csak, tehát alapvetően az asus szerint is azonos erősségűek.
gondolom az ac alapbetően csak protokollban tér el, tehát az alatta levő vas a wifihez azonos. -
Te most ezt kérdezed? És kitől idézel egyébként, hogy idézőjelet használsz?
Mellesleg hol láttad az összefoglalóban, hogy az RT-AC66U kétmagos?
Asus RT-AC66U:
- Akár 800 Mbit-es sávszélességû internetkapcsolat mellé
- Broadcom BCM4706 @600 MHz, 256 MB RAM
- 2 db USB 2.0 port fájl, nyomtató, vagy 3G internetkapcsolat megosztásra, FTP vagy média szerver futtatásra, HTTP/FTP/Bittorrent/stb. letöltõkliens, Asus Ai Cloud
- Teljesértékû Dual Band AC WiFi (szimultán 2.4 GHz - 450 Mbps & 5 GHz - 1300 Mbps), 3x3:3 MIMO
- 3 db külsõ antenna 2.4 GHz és 5 GHz részére -
-
jeni
félisten
az RT-AC66U az kétmagos, igaz 600Mhz a procik benne,USB 3.0 nincs benne de legalább külső antennások.
Az AC56U után gondolom az AC66U a jobb alternatíva közel egy árban. Az AC68U-t most nem vettem figyelembe,mert az 48000 Ft körül vannak.
TP-Link modellekben most nem kaphatóak 35000Ft-ig kétmagos routerek.Pedig valahol láttam erről leírást,hogy kettős procis. na akkor az AC66 kiesik az N66U-val.
Az N56U sem kétmagos? -
De azt is írta, hogy Tomato firmware fut rajta! Az mondjuk tényleg nem magyar nyelvű, de a gyári ASUSWRT szerintem RT-N66U esetén is ugyanúgy átállítható magyar nyelvre!
Igen jelentősen gyengébb, mert generációval régebbi, szimpla 600MHz-es MIPS SoC van a 66U-sokban, még az AC56U-ban 2x800MHz ARM Soc! Ez főként abban nyilvánul meg, hogy az első kettő 15MB/sec körül képes másolni az USB HDD-re, még az 56-os ennek több, mint a duplájára is képes!
-
jeni
félisten
külső antennás előnyösebb a belsőnél,ez tuti. mert azon könnyebb forgatni a rúd antennát mint egy belső antennás cuccnál, maga a házat tologatni, forgatni rosszabb.
nálam is előnyben lenne a külsős változat.
megvenném az AC56U-t akár ma (edigital és az Aquacomp 34000 Ft) de az lenne jó ha 1 órára ki tudnám próbálni,hogy mindenhol jó a vétel lakáson belül. -
Soma01
veterán
Az Asus RT-AC56U-nak ment fel az ára? Hol, melyik boltban láttad ezt? Mennyiről ment fel mennyire??
Tp-Linkek nem jöhetnek szóba?
Olvastam, hogy te is ilyesmi vasat keresel, de nekem számít, hogy külső antennás legyen. Nekem nem fontos. De szerintem neked sem lenne gáz ha belső antennást vennél. Mondjuk a próba mondaná meg tutira...
-
Ragga.Bob
tag
Igen, ezt azért még én is megértettem
A szolgáltatóm miatt a következő 2-3 évben nem igazán lesz szükségem (és valószínűleg igényem sem) a gigás kapacitásra. Ez sajnos nem befolyásolja a döntésemet.Talán egyértelműbb lett volna a kérdésem úgy, hogy nagyobb biztonságot nyújt-e a 3,5x drágább n18, mint a kistestvére?
Ha csak a leírásokra hagyatkozom, akkor nem látok különösebb okot a drágább eszköz megvásárlására. Ezért is kérdem, hogy tudtok-e bármilyen plusz infót, ami miatt érdemes a drágábbat venni.Intruder2k5, a Te véleményedre is nagyon kíváncsi lennék, mert részint a hozzászólásidnak köszönhető, hogy az Asus felé fordultam.
-
-
-
mattew
tag
Az 1000-es lan nem szempont, főleg wifin van használva, (a Desktop gép khm. nem mai darab 2Ghz, 1 mag 1giga RAM), sajnos a MediaMarkt nem opció
, külföldi vagyok. Az itt kapható Asus nem RT-N12 D1 hanem RT-N12E, ami az előző hozzászóló szerint gyengébb wifire. Ezzel együtt drágább, igaz több rá a garancia. Nem fontos a magyar menü, elboldogulok az angollal is. -
Benőke
őstag
Időtálló?
Lehet de az igényeid is befolyásolják. Ha 4 év után kevesled, de a router még mindig szépen üzemel azt már nem tudom lehet -e időtállónak nevezni...Van egy ASUS 500gp wifi routerem. G szabvány miatt a sebesség elmarad az N mögött, de a mai napig működik és használható. Arra sem emléxem mikor vettem, de nem mai csirke már
Ráadásul ez még a V1 -es. Nagyjából a megjelenése után vettem... -
Bár még mindig nem értem, hogy hogyan akartad a belső antennát a semmilyen antennával (nem, az antennacsatlakozó nem antenna!) szimulálni, a tanácsom a következő:
Magánszemélyként vedd meg az N56U-t, netes rendeléssel! Nagy kockázatot nem vállalsz vele, mert nagyon nagy valószínűséggel elégedett leszel a wifivel, egy kicsit forgathatod is, de az AIRadar teszi a dolgát, nem valószínű, hogy pont abban a keskeny határtartományban működne, amiben pont nem elég Neked.
Ha bevált, ami igen valószínű, akkor megtartod, és örülsz.
Ha nem vált be, vagy cég vagy, akkor 14 napon belül jelzed, hogy elállsz a vételtől, visszaküldöd/visszaviszed a routert, és 30 napon belül visszakapod a pénzt. Ha azért adod vissza, mert nem vált be, kereshetsz másikat.
Persze macerás lehet az esetleges elállási macera, de a vételárat nem bukhatod el.
Az, hogy mennyire lesz jövőálló, megjósolhatatlan. Valószínű, hogy jópár évig vígan használhatod. A kockázat abban áll, hogy mi van, ha holnap bejelentenek valami forradalmian új technikát, ami borítja a jelenlegi trendeket. Ez viszont minden műszaki terméknél fennáll.
Üdv: MaCS
-
Jedster
tag
Mind az AC56U, mind az N18U hosszú távon használható marad. Pont azért próbálom az új ARM alapú eszközök felé terelni az embereket, mert ezek korszerű és gyors eszközök (N18U alig pár hónapja kapható). A HD-s szabványok igényeivel már tökéletesen megbírkoznak. Csillió kapcsolatot kezelnek, stb. Inkább energiahatékonyság terén várnék érezhető előrelépést a jövőben. Ha nem NAS-t akarsz majd kiváltani vele, akkor 5 éven belül nem lesz értelme cserélni erősebbre. Az tény, hogy magas wifi átvitelnél az AC szabványé a jövő, de ahol megfelel a jelenlegi N-es szabvány, ott nem érdemes váltani azt sem.
-
Jedster
tag
Mármint miben mennyit nyernél vele? Mire szeretnéd használni az új routert?
Egyébként nem aggódnék az AC56U hatótávján annyit. Akár jobb is lehet, mint a mostani N12D1 (antennákkal). A visszirányú mobilos adatforgalom, amiben gyengébb lehet, de nem feltétlen lesz az.
Ha nem kell 5GHz és a dual core SoC, akkor persze az N18U sem rossz ötlet.
-
Benőke
őstag
Valamivel gyengébb a belső antennás mint a külső, de sok külső antennás is csak 3dBi -s antennával dolgozik, aztán az is pont olyan mintha beépített lenne.
Próbálgattam lakáson belül milyen a különbség a 3dBi vs 5dBi nem volt mérhető különbség nálam.
Antennát meg ne vedd le mert tönkremehet a router.Ha pedig félsz, akkor keressél külső antennásat...
Persze ASUS nál dívik a belső antenna, de akad külső antennás.Esetleg eladhatod az aprón ha letelt a 14nap...
-
Amennyiben interneten (webáruházban) veszed meg, úgy 14 napon belül (azt hiszem ennyi van az új jogszabályban) indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, és vissza kell kapd a pénzed, még csak levásárlásra sem kötelezhetnek!
-
Benőke
őstag
Antenna nélküli wifi router nincs!!! AC56U -nak is van antennája, nem is egy!!!
Külső antenna nélkül van, de abban meg van belső antenna.
Ha leveszed az antennát, nem a belső antennásat szimulálod, hanem az antenna nélkülit, ez ugye azt jelenti, hogy se ki se be nincs adat, nincs ami kiadja magából és nincs ami fogadja...
Nem csak nem szabad levenni, hanem értelem sincsen... Max ha kikapcsolod a wifi -t és így antenna nélkül kisebb helyen elfér...
-
zsolt501
nagyúr
Azt te pont nem tudod így szimulálni, mert a külső antenna nélküli routernek is van antennája, csak az belső antenna, a készülék házán belül, viszont amikor te egy külső antennás routernek leszeded az antennáját akkor szinte 0-ra redukálod az antennát, ami még kockázatos is, mert ki lehet vele nyírni a routert, ha a router nem jól kezeli az ilyen helyzetet.
-
Benőke
őstag
Az antenna adja veszi a jelet, nem díszítő elem vagy felesleges vicc. Ha az lenne elhagynák, mert drágítja a gyártást. A mobilodban is van antenna, az ne tévesszen meg hogy nem látod, attól még ott van az...
Antenna nélkül a router nélküli helyzetet szimuláltad.
Az összes router kimenő adóteljesítménye szabványban maximalizálva van. Voltak próbálkozások, hogy ezt megemelik, de egyrészt ez nem véletlenül van így, mert hogy folyamatosan szórja a jeleket, egyrészt baromi egészségtelen, másrészt a fogyasztás is egyenesen arányosan növekedne, valamit más wifi hálózatokba is könnyebben bezavar. Ezen felül a kliensnek is át kell tudni lőni ugyan azt a közeget, itt pedig kritikus lehet a kimenő teljesítmény lévén sok esetben mobil eszközökről használják, ahol az energiaellátás véges. Routeren Antenna cserével lehet javítani a wifi hálózaton, de az antenna szükséges a wifi használatához.
Telefonon is kell egy antenna ha rádiót szeretnél hallgatni, ezt praktikusan a fülessel szokták megoldani...
Antenna és antenna nem egyenlőek. Az antenna hossza, kialakítása nagyban befolyásolja, hogy milyen helyzetben használható, és milyen frekvenciákon használhatóak.
-
Benőke
őstag
Antenna nélkül sehol sincs jel, meg esetleg tönkremegy a készülék is. Bár kicsi a kimenő teljesítmény, de akkor is... Ha nem látsz antennát akkor is van csak belül.
A rádió jel nem a folyosón fog tekeregni, hanem a legrövidebb úton megy egyenletesen minden irányba, szóval igen is van ott fal amit át kéne mennie.
Antennával lenne jel, még belső antennás eszközzel is...A fal anyaga igen meghatározó a jel szempontjából, de ez nem egy hatalmas terület...
-
Ezt nem igazán értem. A letekert antenna az a "nincs antenna".
A hajtogatható, cserélehető antenna persze jobb, mint a beépített, de a beépített sem feltétlenül rossz. Nagyobbra cserélni ugyan nem lehet, de azért lehet forgatni a készüléket (falra szerelni úgysem...), meg aztán ott van a beamforming/radar. Simán jó lehet az, csak erről kizárólag próba útján lehet megbizonyosodni.
Üdv: MaCS
-
Hasonlít a két router, de azért nem teljesen ugyanaz!
http://itcafe.hu/tema/asus_rt-n66u/hsz_1602-1602.html
Viszont újabban már 128MB RAM-mal szállítják, csak az első széria volt 256MB-os! Volt már egy-két ember aki bevásárolt ilyet, van akinek tökéletesen működik ma is, de van akinek voltak vele gondjai, és lecserélte már, miután kettőt vitt vissza garanciába!
Viszont RT-AC66U is van fehérben, RT-AC66W névre hallgat!

Az ASUS RT-AC56U-val viszont nem egy kategória, mert ez az ASUS már ARM alapú, 2x800MHz 2 magos SoC van benne, még Tenda az AC66U-val egyezően MIPS alapú, 600MHz-es SoC-ot rejt!
-
Multibit
nagyúr
Az Asus RT-AC56U nem azonos hardveresen az RT-N18U-val, mert az AC56U dual magos processzorral rendelkezik, míg az N18U egymagossal. Igen, a gyári Asus firmware-ek tudnak magyarul.
Legtöbbször vezetékkel kapcsolódom a számítogépemmel az AC56U routeremhez, de nem rég vettem egy rossz hírű Intel Dual Band Wireless-AC7260 wifi modult a Dell laptopomba. Nálam kifogástalanul működik, 230-240 Mbit/s letöltési sebességet hoz. -
jeni
félisten
Az előzőhöz hozzátéve van-e más egyéb különbség a beépített és a külső antenna használatára alkalmas routerek közt elektronikusan (plusz áramkör beépítve)? magyarán a külső antennás routernél ki van vezetve a fizikai csatlakozási pontra,ellenben a belsősnél a router ház belső falán vannak elvezetve a kábelek.
Valamiféle jelerősségre gondoltam ami esetleg az egyikbe benne van a másikban nem(a beépítenél eltudnám képzelni). -
Jedster
tag
Több eltérés is van a routerek között. Az N56U belső antennás dual band router, és MIPS licences Ralink chip fut benne. A WDR-4300 szintén dual band router, de külső antennákkal. Szintén MIPS alapú SoC fut benne, de az Atheros gyártja, és van külön chip az 5GHz-es wifinek. Mindkettő nagyjából egy szinten van gyorsaságban, és a RAM is 128MB.
A 1043NDv2-ben nincs 5GHz, de 3T3R-es 2,4-es wifije van, nagy külső antennákkal. Szintén MIPS alapú Atheros chip hajtja, de magasabb órajelen (560 helyett 720MHz). Viszont csak 64MB a RAM.
Az N18U viszont ARM alapú Broadcom chip-re épül (ARM A9 @800MHz), és USB3-as kimenete van. 3 darab nagy külső antenna.
Kétségtelenül az N18U a legjobb teljesítményben. Viszont mindegyik felsorolt router elég gyors. Akár gigabites nethez is ajánlottak, hiszen van bennük hardveres NAT gyorsítás, így nem számít a processzor ereje. A különbség speciális igények esetén jöhet ki. Elvileg mindegyik simán elbírja a játékot és torrentet, akár wifin keresztül is. Ha a kettő egyszerre futna, vagy esetleg USB-ről menne a torrent, akkor már előjöhet az ASUS N18U ereje. A QoS ütemezés gyárilag csak az ASUS routereken állítható kézzel. Ha egyszerre menne a játék és a torrent, akkor ajánlott a TP-linkre egy OpenWRT/DD-WRT felrakása.
-
megtalálod adott típust a téma összefoglalójában, az ajánlottak között.
amennyiben kell az rt-n56u többlete (például alapban van 3g/4g megosztás), vagy szimpatikusabb a gyártó, illetve maga a router, akkor azt is választhatod, szintén ajánlott típus.MaCS_70; számtalan részletet lehetne írni, hogy miben jobb a v2, de a v1-ből is kihozható gyorsabb wan <-> lan sebesség is, bő 30% is hozzácsapható, csak moddolt firmware verziót kell felhúzni.
-
-
-
-
-
-
Szia!
Igen olvastam róla... A napi 24 óra az jó, az enyém is ennyit megy - na meg sok más router is, tehát ez ne legyen már plusz pont neki -, sőt ebből ~16-ot torrentezik is, mikor nem vagyunk itthon, vagy alszunk, stb.., és nem kell nekünk a sávszél. A vezetékes része valóban 1Gbit-es, LAN oldalon, viszont a WAN portja csak 100-as, tehát 120-as (vagy később nagyobb) nethez már nem jó. A WiFi-je pedig akkor 108-Mbit-es, ha van kimondottan ehhez passzoló eszközöd, ami ezt tudja is, de a széria cuccokkal csak 54-es. Az meg, hogy a torrentet viszi, szerintem ma már alapkövetelmény egy routernél!
szerk.:
Ja és a LAN partx kimaradt... Szóval, szerintem erre egy switch is megteszi. Ettől függetlenül, valóban kehet, hogy jó router, ezt nem vitatom...
-
Beri
addikt
A DIR-635 100-as portokkal szerelt, a DGL-4300 pedig még g szabványú wifit tud, tehát a 1043ND-vel jóval többet kapsz a pénzedért. A tp-link megbízhatóságával semmi probléma nincs, ha valaki ezt vitatja, csak a szoftverbe tud belekötni, azt meg két kattintással lecserélheted pl. egy dd-wrt-re, amivel egyik gyári fw sem tud versenyezni.
Mondjuk én le szoktam írni, hogy volt már 6 ilyen 1043-asom és egyik sem panaszkodott gyári szoftverrel sem. -
-
Beri
addikt
Az PPPoE? Mert ha igen, akkor a 120 már necces lehet, viszont a 60-ra bőven elég. Nálunk a tvnetwork-nél kicsit megszaladt a kapcsolat sebessége hétfő reggeltől ma kora délutánig, ilyeneket mértünk:

Icenet 50, PPPoE
Nem volt ritka a 10MBps körüli torrentforgalom, tehát van kraft abban a kis fehér dobozban
Ha nagyobb wan to lan sebességet szeretnél, csak a D-Link DIR-655 marad.Csabi1984: Csak ha a bejövő kábel a router LAN portjára van dugva és a gépével csatlakozik PPPoE-n, vagy van előtte más eszköz és a router csak switch-ként működik. Minden más esetben teljesen kizártnak tartom, hogy 80Mbitet átcsavarj egy WRT54GL-en.
-
Gaben01
őstag
Ilyen típust sajna nem látok az ipon listájában
. Igazából nekem nincs szükségem n-es wifi-re,csak a jelerősség legyen meg 2 szobával arrébb is,nekem a LAN sebesség növelése a lényeg.A jelenlegi belkin routerem sajnos visszafogja a letöltési sebességet.
D-Link WRT-120
Esetleg Linksys WRT120N. 
mod: megtaláltam, TP-Link TL-WR841ND
-
-
Prego
senior tag
-
Prego
senior tag
Biztos csak modemújraindítás lesz a gond. Amúgy annyira szídjátok ezt a félig N-es routert:
Most lőttem be egyik szomszédunknál az új gépet. Gondoltam megnézem látszik e a routerem (bérház, nem panel, router a földszinten, ő a másodikon lakik és nem felettünk, hanem szemben, tehát még a lépcsőhéz is van közte, meg pár főfal). A router most alapbeállításokkal van (Mixed mode, 20Hz). A lakása legtávolabbi pontjában nem látta a routert, viszont a konyhában igen, netezni meg online rádiót hallgatni (32kbps) teljesen működött, az asztali gépemről fájlt 64kbps-el kezdett lehúzni.
A laptopba egy TP-LINK TL-WN811N adapter van.
Szal most tök örülök magamnak
-
Prego
senior tag
Hát ingen, tanultam két félév Cisco-t, kissé elfogult vagyok velük, habár ez nem az a tuti konzolról konfigold be cucc, pedig egy alakuló kockának az való (vagy valami régi PC, Linuxszal és akkor tudod babrálni meg fejleszteni)
Esetleg MSI RG300N, erről még keresek tesztet. -
Alex91
félisten
Nagyjabol egy kategoria a ketto. A D-Link-ben van USB, lecsatolhato antenna, JumboFrame. A Linksys-ben meg DualBand, bar nem szimultan. En nem hiszem, hogy jelentosen tul lenne arazva a tudasahoz kepest a D-Link.
-
Mateosz
aktív tag
-
Cyrin
addikt
A Pixmanianal 25 ezer. Az meg azért tud olyan olcsó lenni, mert sztem A4-es kiadás, ami által olcsóbb lehetett. Itthon ki tudja mit adnak.
Csakúgy, mint a WD World 2 TB-os HDD, amiből itthon a megmaradt régit rakják ki az iponnál is, és csak a 4 TB-osnál van az új kiadás. Ahol meg van, ott is kb 10 ezerrel drágább az pix-nél.
Persze, tudom pix az szar, de ez már együtt 15 ezer különbözetet jelent.
-
Alex91
félisten
IMHO az eleg jo router, ha nincs vele gondod, akkor nem biztos, hogy erdemes lecserelni. Ha n-es a kliens oldal, nem fog g-s eszkoz is a halozaton logni, akkor lehet ertelme egy n-esre cserelni. (Ha meg g-s eszkoz is van, akkor dualband megoldja a gondot, de az messze nem 20k
.) -
Alex91
félisten
-
bnss
veterán
Én sem mondtam, csak a Draft N-es adapter ajánlásodra reagáltam.

xrvman: nem arról van szó, hogy milyet ajánlottam volna, hanem, hogy Draft N-es routert vettél és nem használod ki. Persze más kérdés, ha mg nincs meg a kliens oldali Draft N-es adapter, akkor nem szóltam.
LaMotta: előbbivel van tapasztalatom, meglehetősen kellemes csalódást okozott, olcsó, de az adminisztrációs felülete használható, mi több, egyszerűen beállítható, ráadásul igencsak stabilra sikerült ez a router. Ha jól tudom akkor csak abban, sok jelentősége nincs, ideális esetben hozhat valamennyit. A 108Mbps inkább csak marketing duma - szvsz.
Jelen eseteben egy D-Link router vennék meg, az pedig a DIR-300. Hogy miért? Az open source támogatás miatt, ha nem tetszik a gyári fw. találhatsz hozzá ún. 3rd party firmware-t (okosabb is lesz a router, valamint stabilabb is - legalábbis az olvasottak alapján).
A többi D-Link router _Nekem_ nem kellene, sok a nyűg velük, legalábbis az utóbbi néhány év tapasztalata ezt mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Amint írtam problémám van konfigurálás után nem azt mondtam mit nem tudok hova dugni

A szolgáltatóm miatt a következő 2-3 évben nem igazán lesz szükségem (és valószínűleg igényem sem) a gigás kapacitásra. Ez sajnos nem befolyásolja a döntésemet.
, külföldi vagyok. Az itt kapható Asus nem RT-N12 D1 hanem RT-N12E, ami az előző hozzászóló szerint gyengébb wifire. Ezzel együtt drágább, igaz több rá a garancia. Nem fontos a magyar menü, elboldogulok az angollal is.

. Igazából nekem nincs szükségem n-es wifi-re,csak a jelerősség legyen meg 2 szobával arrébb is,nekem a LAN sebesség növelése a lényeg.A jelenlegi belkin routerem sajnos visszafogja a letöltési sebességet.
Esetleg Linksys WRT120N. 

Gubek-Einste
Dr.NX