- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo #13207 üzenetére
Nagyon jók ezek a cikkek, pár új dolgot tanultam belőle. Ki is próbálom őket később.
Youtube-ban meg alapjaiban rengett meg a hitem. 2.4 gigás fájlt, 96.000 kbps lekonvertáltam 550 megára (1perces mp4ről van szó, úgyhogy minőségileg még mindig szinte érintetlen, semmi különbség a tömörítetlen és ez között), és feltöltöttem youtube-ra, csak hogy lássam, ő mit csinálna vele, milyen lenne.
25.7 megás fájlt készített 1080p-ben, de hát akármelyik program jobbat, szebbet csinált volna belőle -.- úgyhogy youtube kilőve, ha videót akarok rárakni, és megosztani igazán jó minőségben. Bár lehet még encodeolnak, és később szebb lesz, hisz pár perce raktam csak fel....majd kiderül, de nem bizakodom
http://www.youtube.com/watch?v=y8Scidf3kAo
Btw, itt PH-n nem találtam ilyennel foglalkozó AKTÍV topicot, máshol esetleg van, ahol kezdőknek is segítenek ha van valami kérdés?
-
Chaser
legenda
válasz
WonderCSabo #13207 üzenetére
Nem hiszem hogy kevernék bármit is. Van egy sw, aminek a neve Core AVC. Tudom, hogy nem lejátszó, de kell a mediaplayernek hogy alkalmazni tudja a CUDA-t, legalábbis a linkelt leírás szerint, mert aszerint jártam el eddig is és annak a topikjában mondták, hogy nincs az AVC-re alternatív megoldás, ha a CUDA-t akarom alkalmazni. Ennél be lehet állítani, hogy egye a CUDA-t és onnantól kezdve a mediaplayert is rá lehet venni erre. Én erre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest