- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
Köszi @woodworm @blaster!
Hülyén írtam, ha a második asztalra rakom ki, a monitor kikapcs után az elsődleges asztalra kerül minden és phöjjj.
@Blaster, nagyon köszi, meglesem! -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Régóta szenvedek a mindenféle csatornáról beeső feladatok menedzselésével de találtam egy remek eszközt aka Windows sima asztali képernyőre kiraktható "tacepaói". Tök jól tudom használni, csakhátugyebár:
- második monitorra rakom ki őket, ha esetleg kikapcsolom, a szépen sorba rendezezett jegyzetek össze-vissza szétugranak a főképernyőre (ok valahol megértem), de a második monitor visszakapcs után, nem kerülnek vissza
- tálcán alkalmazásikon van, amivel ki tudok békülni, de ha bezáródik meh..Nem kellene semmi több funkció, csak csak ez a jegyzetlapos megoldás, de fenti problémák kiküszöbölésével. Tudnátok rá ajánlani valamit? (ha picit okosabb, picit szebb, persze előny
)
Trello-t és komolyabb dolgokat próbáltam, de ezeket egy idő után elhagytam, ez a cetlis dolog meg pont azt helyettesíti, hogy nem minden fszásra egy txt file-t nyitok
Ezer hálám -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Freelancer vagyok fix ügyfelekkel és nagyjából normálisan tervezhető feladatokkal.
Tudnátok olyan tök egyszerű megoldást javasolni,ami gyakorlatilag egy naptár és egy "jegyzettömb"?Probléma példa: hívnak telefonon, írnak Viberen, messengeren "ezt meg tudod csinàlni?" "Ki kellene dolgozni X dolgot" , " az jutott eszembe hogy".
Ezeket a feladatokat vagy gyorsan egy txt-ne írom vagy egy lapra ami éppen közel van...vagy azonnal nekilátok (vagy azért hogy ne felejtsem el vagy mert tényleg sós).
Szóval valami nagyon egyszerű projektkezelő (Google free freelancer project solution dolgokat megnéztem, de erre a problémára rohadt összetettek voltak).
-
r6man123
senior tag
sziasztok!
Létezik olyan megoldás / program, amivel Outlook-ból tudom a csatolmányokat kimenteni? Az év során sajnos lustaságól nem mentettem le a beérkező dolgokat. Nagy segítség lenne, ha minden ki és bejövő file akár ömlesztve egy mappába kerülne.Köszi!
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan programot / csomagot / megoldást, amivel komplexen, kevés meloval tudnám kezelni az ügyfeleket, illetve a hozzájuk tartozó projekteket / feladatokat?
Elvárások:
- ev vagyok , egyedül dolgozom
- legyen crossplatfom ( pc mobil) , király lenne ha pl lenne böngészős és windowsos "widgetje"
- baromi hasznos lenne ha outlookbol szimplán be tudnám pickelni a leveleket / teendőket
Lehessen határidőt állítani és kegyetlenül tolja az arcomba ha késekLétezik ilyen progi?
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek W8.1-re, amivel automatizálni tudom a NAS-omra (Zyxel) a céges adataim biztonsági mentését. Nem nagy file-okról van szó (jellemzően képek, PDF-ek, DOC-ok), a régebbi file-ok csak ritkán változnak ( jellemzően cikkek ). Az adatok a PC-m winchesterén vannak, onnan szeretnék a NAS-ra menteni.
Akár a fix időpontban történő mentés, vagy akár a 2-3 óránkénti automatikus mentés is jó lehet.
Mit tudnátok ajánlani?
Előre is köszi!
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam olyan programot, amivel a Google Calendart / Naptárat tudnám PC-n "desktop" módon használni. Üzleti időpontokat szeretnék benne nyilvántartani.Jó lenne, ha lenne mondjuk widget, PC értesítés és mondjuk biztonságos
Az lenne a legjobb, ha kapnék egy detto olyan felületet, mint amilyen az Androidos Naptár.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest