Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
Köszi @woodworm @blaster!
Hülyén írtam, ha a második asztalra rakom ki, a monitor kikapcs után az elsődleges asztalra kerül minden és phöjjj.
@Blaster, nagyon köszi, meglesem!
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Régóta szenvedek a mindenféle csatornáról beeső feladatok menedzselésével de találtam egy remek eszközt aka Windows sima asztali képernyőre kiraktható "tacepaói". Tök jól tudom használni, csakhátugyebár:
- második monitorra rakom ki őket, ha esetleg kikapcsolom, a szépen sorba rendezezett jegyzetek össze-vissza szétugranak a főképernyőre (ok valahol megértem), de a második monitor visszakapcs után, nem kerülnek vissza
- tálcán alkalmazásikon van, amivel ki tudok békülni, de ha bezáródik meh..Nem kellene semmi több funkció, csak csak ez a jegyzetlapos megoldás, de fenti problémák kiküszöbölésével. Tudnátok rá ajánlani valamit? (ha picit okosabb, picit szebb, persze előny
)
Trello-t és komolyabb dolgokat próbáltam, de ezeket egy idő után elhagytam, ez a cetlis dolog meg pont azt helyettesíti, hogy nem minden fszásra egy txt file-t nyitok
Ezer hálám -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Freelancer vagyok fix ügyfelekkel és nagyjából normálisan tervezhető feladatokkal.
Tudnátok olyan tök egyszerű megoldást javasolni,ami gyakorlatilag egy naptár és egy "jegyzettömb"?Probléma példa: hívnak telefonon, írnak Viberen, messengeren "ezt meg tudod csinàlni?" "Ki kellene dolgozni X dolgot" , " az jutott eszembe hogy".
Ezeket a feladatokat vagy gyorsan egy txt-ne írom vagy egy lapra ami éppen közel van...vagy azonnal nekilátok (vagy azért hogy ne felejtsem el vagy mert tényleg sós).
Szóval valami nagyon egyszerű projektkezelő (Google free freelancer project solution dolgokat megnéztem, de erre a problémára rohadt összetettek voltak).
-
r6man123
senior tag
sziasztok!
Létezik olyan megoldás / program, amivel Outlook-ból tudom a csatolmányokat kimenteni? Az év során sajnos lustaságól nem mentettem le a beérkező dolgokat. Nagy segítség lenne, ha minden ki és bejövő file akár ömlesztve egy mappába kerülne.Köszi!
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan programot / csomagot / megoldást, amivel komplexen, kevés meloval tudnám kezelni az ügyfeleket, illetve a hozzájuk tartozó projekteket / feladatokat?
Elvárások:
- ev vagyok , egyedül dolgozom
- legyen crossplatfom ( pc mobil) , király lenne ha pl lenne böngészős és windowsos "widgetje"
- baromi hasznos lenne ha outlookbol szimplán be tudnám pickelni a leveleket / teendőket
Lehessen határidőt állítani és kegyetlenül tolja az arcomba ha késekLétezik ilyen progi?
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek W8.1-re, amivel automatizálni tudom a NAS-omra (Zyxel) a céges adataim biztonsági mentését. Nem nagy file-okról van szó (jellemzően képek, PDF-ek, DOC-ok), a régebbi file-ok csak ritkán változnak ( jellemzően cikkek ). Az adatok a PC-m winchesterén vannak, onnan szeretnék a NAS-ra menteni.
Akár a fix időpontban történő mentés, vagy akár a 2-3 óránkénti automatikus mentés is jó lehet.
Mit tudnátok ajánlani?
Előre is köszi!
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam olyan programot, amivel a Google Calendart / Naptárat tudnám PC-n "desktop" módon használni. Üzleti időpontokat szeretnék benne nyilvántartani.Jó lenne, ha lenne mondjuk widget, PC értesítés és mondjuk biztonságos

Az lenne a legjobb, ha kapnék egy detto olyan felületet, mint amilyen az Androidos Naptár.Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest