- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
core i7 #48704 üzenetére
Annál azért könnyebb, igen. Bár egyszerűbb objektumok esetén (pl. ládák, asztalok, ilyesmi) nem vagyok benne biztos, hogy egyszerűbb. Mondjuk én 3DS Max-ban vagyok jártas, ott ilyesmit megcsinálni kb. 5 perc, szerintem fotók alapján összerakni sokkal több idő. Ugyanakkor egy komplexebb modell esetén biztos, hogy sokkal könnyebb ezzel megoldani (pl. járművek, stb.)
-
Vesa
veterán
válasz
core i7 #48701 üzenetére
Létezik, a már említett mellett pl. a Photomodeler is.
Persze a legjobb eredmény eléréséhez "körbe" kell fotózni az objektumot. Illetőleg, ezt azért nem úgy kell elképzelni, hogy betöltöd a fotót és legyártja a kész 3D modellt. Annál picit tanulósabb, macerásabb a történet. -
C. s.
addikt
válasz
core i7 #48701 üzenetére
Szia!
Keress rá a 3D scan vagy 3D photoscan kifejezésre. Ez pl. egy jó kis videó. Alapvetően kétféle módon lehet ilyet készíteni. Az egyik, hogy valamit körbefényképezel, nem számít, hogy mivel, csak digitális fénykép legyen a vége, aztán számítógépen egy célprogram összerakja. A másik módi, hogy letöltesz egy mobilalkalmazást, és mindent az csinál. Ez utóbbitól semmit nem tudok, az előbbiről is keveset, nem próbáltam, de tervben van valamikor. Mivel mindent belevesz a kész műbe, ami a fényképen látható, érdemes előtte törölni a fölösleget, hogy attól már eleve ne is készüljön 3d modell. Utólag is törölhető, de tovább tart a renderelés, ha fölösleges cuccok is vannak a képen. Ezért vannak kétségeim a mobilos módszerrel kapcsolatban, valamint a PC nekem jobban kézreáll. Keresgélj, próbálj ki párat, jobb ötletem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Lightyear - befektetési app
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Philips LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest