- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liszi70 #49886 üzenetére
"épp újratelepítem a progit"
Illetve újratelepíteNÉm, de nem lehet, mert a telepítő úgy érzékeli, hogy a kényszerítetten eltávolított összetevők fent vannak, így nem is fut le a telepítés. Ördögi kör. Törölni nem tudom, mert nem látszódik a listákban, de telepíteni se, mert ott van valahol valami maradvány.Próbáltam előtte a revo kereső módját, de több ezer (!) bejegyzést talált, amit nem akartam törölni, nehogy összeomlassza a rendszert hirtelen. (Bár nem lenne nagy kár érte, mert amúgy is tiszta telepítést csinálok napokon belül, ezért kísérletezgetek bátran ilyen hülyeségekkel, mint a geek kényszerített eltávolítása.
) Egyébként konkrétan egy HP szoftver, Scanjet G2410 szkenner több összetevős illesztőprogramjáról van szó.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
liszi70 #49886 üzenetére
Ott van pl. a gyökér Edge. Annak az uninstallerét pl. el tudja néha indítani a Geek, de néha csak a kényszerített tisztítás működik. Szépen levakarja, és a legközelebbi frissítésig nem is látom viszont. Vagy előfordulhat az is, hogy letörlöd véletlen az uninstaller exe-t stb. Jópár ilyesmi akad. Nincsen rajta semmi érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged