- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
bluemirage #36158 üzenetére
Ha már ennyien mondjátok, hogy nem lesz jó az egy lemezre több forrásból, akkor szerintem az lesz, hogy veszek egy SATA bővítő kártyát és minden, ami itthon van felhasználom: 3 db 4TB-os HDD-ra másolom egyenként a DVD-ket, illetve egy 128-as microSD-re és egy ugyanekkora pendrive-ra, mivel 5 DVD olvasóm van! Ezeknek (meg a rendszer HDD-nek) kell összesen 9 SATA hely! Az meg is oldható, a tápnak, lapnak bírnia kell a teljesítményfelvételt, gép mondjuk lehet belehal, ha van valami szektorhiba valamelyik DVD-n, de ki kell próbálni!
Muszáj valami megoldás, mert én egyenként nem fogok 800+ lemezt átmásolni!
gyökkettővel jönnek, 1000 éves lemezek!
Arra van valami program, ami lemez olvasási hibákat ki tudja küszöbölni: tudja utána a többit olvasni és akár egy logfájlba naplózni, hogy melyik lemezen melyik fájl volt a hibás, vagy nagy baj esetén csak, hogy melyik lemez, ha semmit nem tud róla beolvasni?
CDcheck-et találtam a neten. Valakinek valami tapasztalat?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest