Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
danih
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
Most hülyéskedsz?
Szerintem egyértelműen leírtam.
Kulcsszavakban akkor: szinkronizálás, Win7, FTP, ok legyen akkor opcionálisan: Android. Nem kontakt, nem beállítás, leírtam: mappa tartalma. Olyasmi mint a dropbox szolgáltatás, azzal a különbséggel hogy FTP-re is szinkronizáljon.
Nem kell hozzá root by the way. -
danih
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
Köszi, tehát a következő: Win 7 NTFS folder (azaz sima mappa tartalma) - FTP tartalma - Android FS egy mappája: ezek szinkronizáljanak. Két helyen kell változtatnom tartalmat, Win7-en és Android-on. Az kell, hogy az egy helyen eszközölt változtatások (fájlokban) szinkronizálódjanak az FTP-vel ill. desktoppal/Androiddal. Sima mappatartalom, fájlok, semmi beállítás, ilyesmi, nothing fancy. FTP-ről olvasni nem is kell. Tehát desktop és android kliens.
-
cigam
titán
-
Eternitys
aktív tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Bocs, asszem akkor nem volt egyértelmű mit akarnék.
Például vegyünk egy oldalt mondjuk ezt.
Ha lemész a főoldal aljára valami hasonló oldal stisztikát fogsz látni ami ugye bárki számára látható:
A lényeg a "there are xxx users online" lenne.
Erre gondolok hogy az ilyen statisztikákat figyelje, ebből is az online userek számát.
-
Visormail
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
Egyik se működött? Az érdekes. Esetleg külső programon keresztüli megosztás? BitTorrent Sync
-
Visormail
addikt
-
Zola007
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
Köszönöm az ajánlást, de sajnos nem jó a Treesize sem, mert a fájlok neveit és tulajdonságait nem tudja menteni és utólag sem kereshető a mentett xml report.
Ilyesmire gondolok, hogy meglegyen az egész könyvtárfa a benne lévő fájlokkal, esetleg méret, létrehozás idej, stb alap infót és mindez úgy legyen lementhető egy adatbázisba, hogy utólag kereshető legyen.
Erre keresnék megoldást, hogy tudjak mentett adatbázisból keresni, ne kelljen kézzel vagy TC keresővel órákat szórakozni miatta. Egyetemi anyagok és szakirodalom van főleg sok tízezres számban és jelentősen megkönnyítené a dolgom, ha meg kell találni egy pdf-et.
-
válasz
LonGleY
üzenetére
Kicsit off, de egy peldat ha megengedsz: [link]
Ehhez mondjuk van feed, de ettol fuggetlenul peldanak nagyon jo.
Itt csak az event lista frissitesere vagyok kivancsi, ez elvileg a <table cellpadding="0" cellspacing="0" class="bit-events" style="" data-events-type="upcoming"> resszel kezdodik, chrome segitsegevel kivadaszva.
WebMon-ba betoltve ilyen resz egyaltalan nem talahato, de nekem meg csak valami hasonlot se sikerult kihamozni abbol amit lehozott.
Te ezt pl. hogy allitanad be?
Vagy ennel mondjuk epp nem lehet? -
válasz
LonGleY
üzenetére
Ok, akkor kiprobalom megint.
Mondjuk nem tudom akkor mi van, ha megadom egy table tag elejet, meg a veget, de kozte mondjuk vannak ujabb table reszek is, az ilyeneket kezeli normalisan?
Tehat nezi, hogy melyik table-nek a lezarasat adtam meg vagy csak szoveg szerint csekkolja? -
qwertly
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
Rosszul írok
na a lényeg:van egy notebook rossz a usb port és a dvd olvasó is.A benne levő HDD kiakarom cserélni de mivel nem működnek a külső portok így csak egy másik pc segítségével tudom.Notebookból kiveszem a merevlemezét beleteszem egy HDD dokkolóba majd usb keresztül csatlakoztatom az asztali géphez.Az asztali gép merevlemezére szeretném leklónozni a notebook merevlemezét és innen vissza a cserélendő notebook merevlemezre.Ez nem sikerült az asztali gépen levő acronis true image programmal pedig jó a notebook merevlemeze. -
qwertly
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
Szia!
Köszi a választ,nem megy külső usb-röl csak a notiba nem megy a dvd olvasó sem a usb port de HDD akarok benne cserélni.Így kiveszem a HDD beteszem egy dokkolóba és az asztali gép winyójára szeretném leklónozni és utána a másik HDD vissza másolni amely menne be a sérült notiba.Próbáltam az acronisal eddig mindent vitt a Macrium Reflectel régen már próbálkoztam vele és nálam nem szuperált.És akkor az acronis vitte de most az sem működik.A winyót leteszteltem nincsen gond vele. -
Mr.Peter
aktív tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Az egyes hangfalak hangerejét.
Játszani 5.1-ben, a gép előtti székben szoktam, de például filmet nézni már jóval hátrébbről a kanapéról, így teljesen más beállítások mellett lesz tökéletes az élmény. Zenehallgatásnál is más a helyzet, és ezért jönne jól egy program amiben erre van lehetőség, mert így mindig állítgatnom kell, hogy akkor most filmnézéshez például a center +4dB, rear -2dB, mert akkor ahhoz ülök közelebb stb. -
-
S-IW
tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Szia!
Lehet, hogy rosszul értelmeztem a kérdést, erre gondoltam. -
guftabi96
addikt
válasz
LonGleY
üzenetére
1.Azt hiszem egy értelmes kérdést tettem fel.
Nálam az ingyenes azt jelenti, hogy lifetime ingyenes, letöltöm és használom ameddig akarom.
A vegas nem ilyen.2. Mint írtam, nem MM-re van szükségem, számomra ez egy katyvasz, nem szeretem, le is töröltem. (nálam nem is volt túl stabil)
Másrészt egy kis videó miatt, nem fogok youtube videókat böngészni, hogy akkor most mit hogy kell, hanem amikor van időm, akkor leülök és csinálom.Másrészt, meg én normálisan írtam neked..., de azt is leírtam, hogy legyen Magyar nyelvű, de ezt úgy látom továbbra sem érted. Tudok valamennyire angolul, de az ilyen szakszavakat nem ismerem.
Nem értem miért kell ebből olyan nagy ügyet csinálni. Írtam, hogy mire van szükségem, és nem értem, hogy mit nem lehet azon érteni, hogy nekem nem vegas kell, hanem egy egyszerű, MAGYAR nyelvű, lifetime ingyenes videó szerkesztő program, ami tökéletesen fut 64bites Win8-on. Ennyi lett volna a kérésem.
De inkább keresek egyet, mert van egy olyan sejtésem, hogy nem fogok választ kapni.Ezért nem szeretem ezt az oldalt. Amikor írom, hogy mi kell mindig az van, hogy inkább ezt, igaz, hogy kétszer annyiba kerül, mint amennyit mondtál, de sokkal jobb.... Azért ha lehet csak én gazdálkodjak már a pénztárcámmal, ne egy idegen...
-
w.miki
veterán
-
válasz
LonGleY
üzenetére
FastStone Image Viewer -el megoldottam / kinyomtattam !
Simán ment, köszönöm még1x !

Remek program !

Nem csináltam levágást, csak méretezést / dpi opt.
Átméretezés / nyomtatás szerint , majd nyomtatás (progin belül) ott megadtam a megfelelő beáll. és 100% perfect lett !L
-
-
myke01
senior tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Akkor ebben a hsz-edben tulajdonképpen összefoglaltad
a használható szoftverek listáját ?
Akkor már az uninstaller programokról meg sem kérdezlek (pl.: Your Uninstaller) . 
CD/DVD írónak mit ajánlsz ? -
myke01
senior tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Kösz a driver-scanner program magyarázatot
!
Ha már a programoknál tartunk ,és a topik témája is ez
, akkor a "fentiek" tekintetében (a progi felsorolásodat figyelembe véve) a véleményedre lennék kíváncsi az Advanced SystemCare Pro programról.Általánosságban ez a software "tud valamit" ,vagy csak "parasztvakítás" ez is ?
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 256 GB I 15,6" FHD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem egyértelműen leírtam.

.
na a lényeg:van egy notebook rossz a usb port és a dvd olvasó is.A benne levő HDD kiakarom cserélni de mivel nem működnek a külső portok így csak egy másik pc segítségével tudom.Notebookból kiveszem a merevlemezét beleteszem egy HDD dokkolóba majd usb keresztül csatlakoztatom az asztali géphez.Az asztali gép merevlemezére szeretném leklónozni a notebook merevlemezét és innen vissza a cserélendő notebook merevlemezre.Ez nem sikerült az asztali gépen levő acronis true image programmal pedig jó a notebook merevlemeze.
AquaSnap