Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rypejakten
addikt
-
bluyoo
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Kaci84 #42838 üzenetére
Azért nagyon vad dolgokat ne írjál: egy régi Sandy i3 is legalább olyan teljesítményű, mint a kissé már elavult 955. Csak fele annyit fogyaszt, és mivel nem tuningolható, így nem is kell hozzá nagyobb (jóval drágább) tápot venni, és tökéletes a hozzá adott cooler is, arra sem kell költeni. Ha Phenomot húzod, akkor már lehet jobb, de 100W-tal nagyobb táp, és egy legalább 8-10 ezer forintos hűtő is kell pluszba, és akkor nem beszéltünk a villanyszámláról. Míg a kis i3 el van a legolcsóbb alaplapokkal is, egy erősen tuningolt 955-höz már nagyon kell egy komolyabb, tehát sokkal drágább deszka is. Ha már AMD-re akarod rábeszélni, legalább ne az elavult áramzabáldákra, hanem mondjuk egy FX 6300-ra....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
stratova
veterán
válasz Kaci84 #42841 üzenetére
Ne javasoljunk DGS lapot 750K tuningra, ha egy mód van rá gyenge a tápellátása. A minimum legyen egy FM2A75 Pro4-M.
[ Szerkesztve ]
-
Grampy
aktív tag
válasz Kaci84 #42841 üzenetére
Köszi a segítséget, és az ajánlást, de mint írtam 10-15k között szeretnék, a 18-20k már sok nekem, és lapból is H61-es Asus-t néztem 12k-ért újonnan
"Konfigom az aláírásomban" ezt azért írtam, hogy megtudjátok nézni mihez is menne, de akkor leírom, egy HD6670-em van, amit 2 napja vettem, és bőven elég, az a kevés játék, tényleg kevés (néha World of Warcraft) Viszont az a G1610-es Celeron az E8400-at is megeszi, ezért gondoltam, hogy az E5200-tól csak gyorsabb lehet. Fontos a fogyasztás és az újabb technológia, memóriát is szeretnék venni, 4GB DDR3-at, először DDR2-t akartam, de horror áron vannak a 3-ashoz képest, így úgy döntöttem, kevés ráfordítással, lecserélem az egészet, és lesz egy korszerűbb. A Pentium G2020-on gondolkozom, szerintem 15k-t ez megérne, és elég lenne számomra, szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
válasz Kaci84 #43407 üzenetére
Azt értem én, csak nekem az a véleményem, hogy ÉN nem váltanék X4 (főleg Phenomról!! ) i3-ra.. I5-re már esetleg.
(#43410) bluyoo van bizony, de még mennyi.. Nagyon jól sikerült széria a Sandy, és Ivy is.
[ Szerkesztve ]
Azért nem emelem ki a hirdetéseimet, mert jómagam is átugrom az ilyeneket :)
-
slayer007
tag
válasz Kaci84 #47254 üzenetére
Ez nézőpont kérdése, az E6600 core 2 duo procim 9800gt 1gb versionnel már lassan 6 éve vettem. Még mindig minden játék elfut rajta, a legbrutálabbak is ha leveszem a grafikát.
Ha 4 évet kibír egy 200k feletti konfig, nekem már megérte.
Most viszont már eljött az ideje, hogy beálljon homeservernek, nyugdíjba menjen a gép és jöjjön egy i5, vagy i7
A gond az, hogy igaz, hogy laptopok amiket említettem, de hogy a 6 éves PC-m gyorsabb legyen, az már erőteljesen ciki az intelre nézve, szerintem... de ez magánvélemény.Im insane, what's your excuse?!
-
konci79
őstag
válasz Kaci84 #47580 üzenetére
Nincs konkrét,most a wot-al játszottam az elmúlt 2 évben,20-25 fps-el,de kezd az agyamra menni,egyre szarabb meccsek vannak.
Kipróbálnám farcry 3,valamilyen újabb stratégiát,,metro-t,ilyesmi.
Viszont így nem kell táp.
Azt mondták elég a mostani ha nem kell vga,400-as codegen,semmi gond vele.
Ötletnek nem rossz megnézem milyen a felhozatal,de normális vga 20-30 körül indul és ha kell táp is ammár 40...Na megnézem.Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
ST05
őstag
válasz Kaci84 #47580 üzenetére
+1 ,
de így akár szóba jöhet egy i3-2100 20k- h61 lappal 10k- 7770 25k is
ezek inkább használt árak ,de kérdezz rá, hátha van valami jó ajánlatuk számodra ott az intel oldalbol is..
fogyasztásban nem lenne több, de erőben szerintem duplája lenne az apunak ,mint cpu, mint gpu téren .. -
-
Casanova*
veterán
-
otto14
őstag
válasz Kaci84 #48585 üzenetére
Az x4 750k-hoz képest fog gyorsulni, mert az fx gyorsabb 1 szálon/magon mint a athlon. Ha fx procit akarsz akkor az fx 6300 a minmum, amibe érdemes beruházni.
-milyen vidkarid van és milyen felbontáson játszol?Ha van rá $$$ akkor vedd a 8320at szerintem, meg kellene rá procihuto is, mert amit az a AMD hozzá, az harmatgyenge
[ Szerkesztve ]
asd
-
Grave_444
nagyúr
válasz Kaci84 #48602 üzenetére
"Ezért jobb az AMD terméke régebbi játékokra, elég kiegyenlített."
Csak akkor jobb, ha nincs dedikált vga amúgy az intel jobb játékokra kivétel pl a BF4 ha van egy 8 magos húzott FX8320/8350 egy I5-el szemben.Gainka A G3220 egy szálon erősebb, jól mutatja az oldal de ha a 7790 mellé kell proci hülyeség lenne az egész 5000-es széria. Egy X4 750K jobb lenne tuningal. Milyen felbontáson használod majd?
Intelt csak akkor vegyél ha I5 lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel