Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz elfelejtette #16454 üzenetére
kösszi csak nekem irja h core speed 1200 mhz és az nem azt jelenti h egy mag 1200 mhz es?
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz elfelejtette #16456 üzenetére
és ha vissza akarom állítani csak elég szorzót átrakni 13 ra és mással nem kell foglalkozni?
-
bandi0000
nagyúr
hy
Nézegettem aprocikat és igazából nem tudok dönteni a 2500k, 2600,2600k között mert ugye megéri a 2600k azt a + felárat?
És mi a különbség a 2600 és 2600k között?Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz csucsbicep #36600 üzenetére
hát akkor megéri azt a plusz kiadást, köszönöm szépen
-
bandi0000
nagyúr
hali
Proccit akarok venni
először a 2500k-ra gondoltam vagy 2600 de aztán rátaláltam a 3570k-ra melyiket lenne érdemesebb megvenni ha az új áraikat nézzük melyik a jobb?Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz Geresics #39188 üzenetére
én is így gondoltam köszönöm
Még annyi hogy nem nagyon akarok költeni egyenlőre proci hűtőre, a gyári mennyire használható? Meg van nekem egy jó kis hűtőm de az 775 ös de AMD re is jó tehát univerzálisan vettem 3 éve asszem szóval azt rá lehet ügyeskedni?Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
De amúgy egy sima 2600 erősebb mint egy 3570? ha jól tudom akkor csak a grafikus chipben meg a cash-ben különböznek nem?
-
bandi0000
nagyúr
Akkor mindkettőtöknek köszönöm igazából olcsóbban szeretném megúszni mert nincs sajnos használtan 3570k szóval akkor újat kell vennem
-
bandi0000
nagyúr
Help
itt a 3570 et ajánlották
de mivel nem akarok nagyon sok pénzt költeni a gépre így nézelődök itt aph-n
nincs jó árban 3570 de a sima 2600 meg igen szóval konkrétan észrevenném hogy jobb a 3570?
De elvileg a tesztben meg jobban teljesített a 2600 csak többet fogyaszt kicsit nem?Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
hali
milyen procihűtőt ajánlotok egy intel 3570 hez? 6k nál nem akarok többet költeni ráXbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
hali
Kérdés hogy megéri beruháznom 1150 re most? Vagy 1155 nél maradjak? Mert ugye most olcsóbb az 1155, de vannak közötte olyan lényeges különbségek ami miatt jobb vétel az 1150?Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz holozis_HUN2 #45388 üzenetére
Nem azért de eddig azért semeik inteles hűtő se volt másra jó csak arra hogy alapjáraton elmenjen a proci 60-70 fok körül, sajnos nem elég combos hűtőket adnak
-
bandi0000
nagyúr
válasz holozis_HUN2 #45390 üzenetére
Hát azt nem tudom annyira nem vagyok benne az ilyen dolgokba, de ha ugrál egy hűtő akkor tuti egyszer csapágyas lesz
-
bandi0000
nagyúr
Na Szakik
Van valami jó tipp hogy milyen procit kell venni haswell-ből? Jó tuning képességekkel rendelkezzen van valami szám vagy gyártási hely amit érdemes nézni?Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
Olyan 30 körül milyen alaplap proci párositás ajánlott a leggyorsabb rendszert akarom amit ki lehet ennyiből hozni akár új akár ph s cucc VGA integrált kellene
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm majd utána nézek de amugy ér valamit ez az amd mindig is intleles voltam szoval làtom hogy 6 mag stb de 20k ért?
-
bandi0000
nagyúr
válasz Zsivaagoo #45456 üzenetére
Nah igen az asszonyos dolog az természetesen nagyon fontos egy tesztnél asszem alszok egyet teljesen összezavarodtam
holozis_HUN2:relativ ez a pentium mert 775 be is van ht és 478 ba is nemtom gondolom a 478 as is volt az első HT probàlkozás
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Tegnap este megrendeltem a 4670k-t de most ahogy olvasgattam ezeket az eszmefuttatàsokat faszàn elbizonytalanitottatok nem voltam soha AMD párti meg rühellem is de ahogy mondtàtok hogy a konzolokba AMD proci lesz igy előnybe lenne a gépekbe is az AMD?
-
bandi0000
nagyúr
válasz banánocska #45579 üzenetére
Szerintem vegyél egy olcsò 1155 öt vagy inkàbb ha tudsz akkor 1150 et és később dobhatsz bele egy 3570 et vagy 4670 et nem tudok linkelni telorol vagyok de majd segit màs én csak egy irànyt adtam
-
bandi0000
nagyúr
Csak ugy érdekesség képpen egy 4670k mondjuk 4-4,5 re huzva milyen CF SLI kombinàciot birna el?
-
bandi0000
nagyúr
válasz holozis_HUN2 #45810 üzenetére
Ha ennyi mindent csinálnàl akkor a 2600 de játékban erősebb egy 3570 az lenne az igazi ha 3770 et tudnàl venni
-
-
bandi0000
nagyúr
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz tranceplanet #45876 üzenetére
Azért ebbe is belekötnék, mert ivy-be is voltak azért olyan procik amik nem voltak jó tuningbajnokok, pl a hswell forumban most volt egyik kollégának 4700-on megy a 4770k-ja, a másiknak a 4670k-ja megy 4600!?!-on asszem, kell rá egy jó hűtő és ennyi de a 370k-ból kijön egy jó hűtő vagy vízhűtő is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel