Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Én szeptemberre terveztem a dolgot, de aki megveszi a mostani gépemet, neki előbb kell kb nyár közepén.Majd megpróbál kitolni picit.Én is most megnéztem,és egy E6320 elég jónak tűnik.
-
Komplikato
veterán
válasz Feketelepke #3788 üzenetére
''Egy 3.2ghz-es Celeron kb milyen értékü P4-el ér fel?''
Passz. Anno a ruszkik az első 2GHz-es Celeroncsot felhúzták 3GHz környékére és úgy súrolgatta a 1.6GHz-s P4 sebességét ha jól emlékszem, de ott extrém magas FSB volt, ezért szerintem valahol az 1.8-2.0GHz közötti P4-el lehetne hasonlítgatni. De nem lehet, mert akármeddig húzod, akkor is sokkal lasabb lesz a memóriakezelése és a cache ..."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Tealc
csendes tag
-
Tealc
csendes tag
válasz Armando_19 #3807 üzenetére
Ment pü.!
-
robyeger
addikt
Intelnél nem csak árcsökkentés, hanem átrendeződés is lesz a Core2-s procik között, van pl. ami megszünik : [link]
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
mcs10
tag
hali!
lenne egy asus a7n8x-e lapom
ebbe kéne még proci,na de milyet visz?
AMD Athlon XP 266/333/400MHz FSB
AMD Athlon 200/266MHz FSB
AMD Duron 200/266MHz FSB
ilyenek jók bele/ezt találtam csak
intel/celeron nem jó bele, csak amd?
THX!mcs10
-
mcs10
tag
-
kiskoxxx
csendes tag
Véleményeteket szeretném kérni. Vitatkoztunk egy ismerősömmel.
Melyik a jobb?
Celeron 2.66/256/533 vagy P4 2.26 Northwood maggal?
Kösz -
robyeger
addikt
válasz kiskoxxx #3814 üzenetére
programja válogatja, mert FSB-ben megegyeznek, a Cerkánál nagyobb az órajel, viszont a P4-ben dupla annyi cache van. Tuningban pedig a döntő hogy melyik milyen steppinges lehet.
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
mcs10
tag
Hali!
mi jár egyébként egy új alaplaphoz?mcs10
-
Kormi76
aktív tag
Helótok! Socket 478 ba, és 400Mhz- FSB-t támogató alaplapba, ha beleteszek egy 533 Mhz-zes s478-as procit, annak mi lesz a vége? Működne?
-
Kormi76
aktív tag
válasz Gyuri27 #3819 üzenetére
Compaq lap, Intel Brookdale i845 chipset, 400mhz fsb, s478. És annyi érdekel, hogy általánosan ha egy bele illő de magsabb FSB-s procit teszek bele akkor annak mi lesz következménye? A proci működni csak kisebb FSB-vel, ezáltal alacsonyabb effektív órajelen pl 2,4Ghz helyet 2,2 Ghz. Vagy el sem indul a rendszer?
-
throb
csendes tag
Sziasztok,
Egy MSI k8n neo4-es alaplapom van, egy 3000+ procival (939). Kétmagos processzort szeretnék venni bele. Milyen javaslatotok lenne? Esetleg valami jó kis boltot is tudna valaki javasolni? Az Aqua-ba szoktam járni, jók az áraik stb, de ott max. 3800+ proci van...
Előre is köszi! -
ChromeX
addikt
sziasztok épp proci vásárlás előtt vagyok és nem tudok igazán dönteni, olyan kéne ami lehetőleg még egy ideig elbírná az újabb játékokat is és inkább amd de ha van valami tanácsotok ??
-
Rage47
veterán
válasz kicsitomi88 #3826 üzenetére
és júl.9-től még olcsóbb úgy tudom
-
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Konfigot állítgatok össze, és van egy kisebb problémám. Nem tudom melyik oldal processzorját, és alaplapját vegyem Olcsó, de jó megoldást szeretnék.
Két jelöltem van:
- Abit KN9 Ultra Heatpipe-os AM2 DDR2 800 Nforce 570 Ultra 1 év gar: 19.900,-
- Athlon X2 4200+ S940 AM2 dobozos gyári hűtővel 1 év garancia: 22.900,-
Ez így ~43K
Vagy
- Gigabyte GA-965P-DS3 V3.3 DDR2 800, Sata2, GLan, Core2 3 év gar: 23.900,-
- Intel Core2 Duo E4300 tálcás vadiúj 1 év garancia: 23.500,-
Ez így ~47,5K
Szerintetek melyik éri meg jobban az árát? Vagy várjak a szeptemberi 30%- os Core2Duo procik árcsökkenésére? Igazából minnél olcsóbban szeretném a legjobbat összehozni. Szerintetek Köszi mindent!
Üdv.Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
Gyuri27
félisten
válasz Mákos7észta #3829 üzenetére
Kell neked az 570 ultra? Mert az 550 olcsóbb is és a tuningot is jobban szereti kn9-s. [link]
Procit innen rendelj [link] természetesen birsalmát. Itt a hűtő is [link].
Azért az olcsóság ne menjen a későbbi bővithetőség rovására.
[Szerkesztve]Amd - Radeon - Ryzen
-
Nzothan
tag
sziasztok!szeretnék S754 procit ,van rá kb20-25kilóm.melyiket éri meg?
segítsetek. -
AMD Power
titán
AM2-s CPU-ból mit érdemes venni manapság. Mi a jó ár/teljesítményben?
-
ChromeX
addikt
válasz kicsitomi88 #3826 üzenetére
ez jól hangzik, de szerintem akkor talán egy kicsit nagyobb órajellel jobb lenne
majd keresgélek thx a tanácsot -
littlelion21
addikt
Hi!
Ehhez a konfighoz milyen procit ajánlotok?
Gigabyte 965 S3
2*1Gb 667Mhz Corsair Vs RAM
Radeon X1950Pro
C2D 4300 v 4400 v 6300 v 6400? Esetleg várjak még néhány 7et?
Még annyit, hogy a ''költségérzékeny felhasználók'' táborába tartozom...
Ja, és mindezt alapfeszem akarom tuningolni! -
BPFeri
senior tag
válasz littlelion21 #3835 üzenetére
Szvsz egy E6300 és akár egy E4400 -s is jó választás lehet a konfigodhoz, ezen prockókban van annyi ''erő'' hogy szépen meghajtsák a PRO -t.. de, és Te is leírtad.. várhatsz az Intel proci ''áresőig'' és akkor tudsz venni egy olyan procit ami a jövőben egy VGA csere után akár agy DX10 -st kártyával is szépen elbánik !!
[Szerkesztve]....
-
Ribi
nagyúr
válasz littlelion21 #3837 üzenetére
ha veszel is 6300/6400 helyett 6320/6420
-
BPFeri
senior tag
válasz littlelion21 #3837 üzenetére
ha veszel is 6300/6400 helyett 6320/6420
.. nos igen ezekben meg ugye ott van a +2MB Cache.. ami még talán jól is jöhet vhol, vmikor !!....
-
Bubuverke
csendes tag
Hali
szeretnék intel fronton maradni
ugye 2007 2. felében jön a penryn
érdemes-e annyit várni, h azt vegyem meg, v december körül 1 c2 konfigot összeállítani
a mostanim (konfig az adataimnál) az kezd elavulni, melyet 1re több progiban veszek észre
tehát várjak-e kb 1-1.5 évet még ezzel a rendszerrel, v vmikor 2007 elején áldozzak be egy core 2ra????
üdv -
robyeger
addikt
válasz Bubuverke #3845 üzenetére
nagyon kezd mindent benőni a kóró Szerintem addig ad el a deszkád és a procid míg adnak érte valamit, mert a te PentiumD procidra közvetlenül főként AMD részről az AM2 olcsósága nehezedik. Egy P35 chipes deszkával és valami olcsó Core2-vel nagy értékvesztést nem szenvedhetsz a Penryn eljöveteléig.
-
AMD Power
titán
válasz kicsitomi88 #3847 üzenetére
Itt dicsérték ott meg nem.
-
mcs10
tag
hali!
ha az alaplapom csak 400fsb-ét tud attól még a nagyobb fsb vel rendelkező proc ugye futni fog csak éppen 400on ,de menni fog ugye?mcs10
-
robyeger
addikt
inkább arra van nagyobb esély, hogy vagy totál se kép, se hang vagy ha el is indul bizonytalan működést eredményezhet, még alacsonyabb órajelen is. (ismeretlen stepping és mikrokód környezet a lap számára) Konkrétan mi a deszka tipusa és mit szeretnél benne hajtani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel