Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen pendrive-ot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:05

LOGOUT.hu

Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10772) ubyegon2 válasza MaxxDamage (#10767) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Kicsit elakadtam ezen a kitételen, hogy TV-hez nem ajánlott, 3 éve napi szinten használok filmnézésre egy Sandisk Extreme 32GB-os pent, erről azt olvastam anno, hogy például iso-t ráírva nem ajánlott oprendszer telepítésre. Az ajánlóban nem ajánlottot 2.0-át, de a 3.0 nem ajánlott TV-hez? Az említett Sandisk akkor semmire nem ajánlott, pedig mindig is ajánlott kategória volt? Ezt tényleg nem értem. :U
************************************************

más:
Van 2 hónapja egy Sandisk Flair 64GB-os penem, már az elején se voltam megelégedve a sebességével, de időnként a filmek akadoztak lejátszáskor, néha nem engedte kihúzni az oprendszer írás után. Tegnap teljesen megzakkant, nem engedte a rendszer kivenni, fél óra után reboot-ot csináltam és nem állt le a Linux, hanem hosszan írta azI/O hibákat. Utána nem lehetett csatolni, végül nagy nehezen át tudtam formázni NTFS-ről exFat-ra.

csatolásnál ezt írja:

sikerült már exFat-tal csinálni egy tesztet, itt látszik, hogy már az elején lezuhan a sebessége, bár most már tudok rá írni, de a lejátszás így sem stabil:

A valós írásnál 60 körül indul és piszok hamar lezuhan 10-re és a végén 3-5-MB/s a másolás. A 32GB-os pár pillanat alatt felhúzza a filmet, a 64-es 5-6 percig is szuttyog, de már be sem fejezi az írást.

Van valami tippetek, mit érdemes ilyenkor még tenni? Eladó véleménye, hogy ha felismeri az oprendszer, akkor az nem garanciás ok. Persze még tesztelem és majd elküldjük gariba, de érdekelne, van-e valakinek fentiek alapján tippje.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen pendrive-ot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.