Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz demerion #27082 üzenetére
HP Probook 4340s, ha kell bele egy Radeon, illetve akkor is, ha nem.
Vostro 3360, ha vékony, mobil gép kell inkább - ebbe megy msata ssd is."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
sz.balazs.95
veterán
válasz demerion #65109 üzenetére
mondjuk azzal én jól el voltam.
Amikor fél GB RAM volt benne, akkor piszok lassú volt, de kibővítettem 2 GB-ra, és mintha kicserélték volna a gépet.
Egyedül játékra volt alkalmatlan, de nem is arra kell.
Akkor szerintem ennek a teljesítménye elég nekem.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
MurdR
veterán
válasz demerion #65718 üzenetére
A GPU gyengébb mint egy Lenovo B590-nek.
Ezeket kezdd el nézegetni ha notit veszel, sokat tanultam belőle.
De jobban járnál használt garis notival, amin van még fél-1 év gar.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Zolly444
aktív tag
válasz demerion #65718 üzenetére
Dupláért bocsi, szerkeszteni nemtudtam.
Gépigényen összehasonlítottam a laptopot a felsorolt játékokkal. Érdekes módon(BF4 kivéve) kivétel nélkül mindegyik 100-99% on teljesített alacsony és 80% felett mindegyik az ajánlott kategóriát elérte. Azaz bőven fut a dolog az elméleti dolgokon. Soknál a "Legjobb(1080)" kategóriát is megkapta..[ Szerkesztve ]
-
Zolly444
aktív tag
válasz demerion #65726 üzenetére
Nem azt mondtam hogy ez sose téved( bár nekem a mostanihoz volt hogy aztmondta nem megy rajta majd mégis el-el ment) de szerintem megfelel. Esetleg ilyen árból mi az ami a legjobb és ki lehet préselni ezeket a játékokat? És mekkora keret kellene hozzá hogy tényleg azt mondja itt a nép hogy igen, menni fog, ez jó lesz.
-
demerion
tag
válasz demerion #72260 üzenetére
egyelőre ez a legszimpatikusabb [HP Elitebook 8440] valakinek van közelebbi tapasztalata a géppel?
-
-
hamiSELLER
csendes tag
válasz demerion #73677 üzenetére
http://ipon.hu/webshop/product/hp_probook_450_g1_e9y39ea/546202
Na és akkor ez ? vagy 450 g1 E9Y33EA ami ugyan ez csak i3 a proci.
Viszont az nvidiának van az experienceben lévő játék optimalizáló , nem tudom használni mert csak 9600 van az asztali gépembe, de csak jókat hallottam róla.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz demerion #74325 üzenetére
Meh.
Oké. A felbontást nézzük full HD ban (ez esetben League of Legends-ről beszélek), viszont minden mást (kivéve a karakterek részletességét) alapra vsynce bekapcsolva és így szeretnék 60 FPSt. Megoldható ennyiért?
Vagy akkor más szempont: stabil 40 FPS World of Tanks-ban.
Ez tudna működni?EUNE: iNeeko
-
-
$p@rr0w
őstag
-
v.attis
őstag
-
Khelben
nagyúr
válasz demerion #87461 üzenetére
Szerintem bevállalhatsz egy N551-et vagy G551-et nyugodtan. Más ajánlott nincs ebben a kategóriában.
(#87463) robyroby: HP Probook 470
[ Szerkesztve ]
-
demerion
tag
válasz demerion #87476 üzenetére
Újra én vagyok. Most már biztos hogy 850m+fhd lesz köszönöm a válaszokat. Kicsit elbizonytalanodtam mert egy boltban találtam N550et is. Teljesen ugyan az a hardver mint az N551-ben, kb 1500 ft különbséggel. Amit találtam, hogy terhelés alatt az N550 hűvösebb valamivel. Van esetleg más különbség is ami felett elsiklottam? Esetleg valamelyik bővithető msata ssdvel?
Köszönöm -
demerion
tag
válasz demerion #87683 üzenetére
Üdv!
Hogyan lehet kideríteni hogy egy bizonyos gépet (ASUS N551JK-CN192D) ips vagy tn panellel szerelnek? Listában amit találtam nem volt benne.
Más, N550 kiesett mert a magyarországi support, a fixdirect és egy bolt is egyetértett abban hogy garanciavesztés nélkül nem bontható meg, a hivatalos szerviz meg tőlem 200km-re van.
-
Tikakukac
titán
válasz demerion #87756 üzenetére
A JK az IPS, egyébként beraksz egy képet és bírod hányás nélkül akkor az.
Én amúgy abban értek egyet, hogy úgy csinálok bármit a gépekkel, hogy nekik nem tűnik fel, akkor mit csinálnak. Semmit. Éppen ezért bármikor szétbombáztam eddig is a notikat zokszó nélkül garizták ha gond volt.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Gergosz2
veterán
válasz demerion #87893 üzenetére
ezt igazából neked kéne eldönteni, jobb vga vs sokkal jobb kijelző.
Én is ugyan ezen dilemma előtt álltam anno, pont ezt a kettőt néztem ki, de végül az n550 (jó nem n551 de 99%-ban ugyan az) mellett döntöttem. Azt gondoltam át, hogy 860m úgyse a csúcs, régebbi játékokat viszi szépen de egy év múlva (de kb már most is) kevés lesz az újabb címekhez. Szóval inkább a jobb kijelzőt választottam a későbbi pár extra FPS-ért cserébe.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
-
Chaser
legenda
válasz demerion #103054 üzenetére
Abból lehet, de ha azt mondod hogy mit igen felhasználói visszajelzések alapján...
Nekem is már felötlött pár gépet be lehetne dobni, mivel nem túl rengeteg ajánlható modell van.
Néhány kategóriában, net, koca game, game,irodai, hw-es meló, csak úgy alapnak.
Esetleg bedobni még néhány szót tn vs ips-ről, sokan nem tudják melyik mit jelent.
Én megcsinálom ha lesz időm, kirúgni nem fog senki az biztos
Illetve még amit mindenképp érdemes lenne upgradelni a vásárlás időpontja, aki egy év múlva akar venni gépet kérdezzen egy év múlva..._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest