- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
MurdR #152150 üzenetére
3rd gen. már rendben van, minőségre is ok és annál már a beviteli eszközöktől sem kapsz sírógörcsöt. Szerintem egyértelműen X1 Carbon az X260 ellenében (ha az ár nem számít, ezek azért jellemzően nem egy árban mozognak), minőségben nem egy liga. Az 1 generációnyi procielőny nem sokat számít, cserébe az X260 egyszerűbb kialakítása mellé még az ékezetes karakterek nyomorított gombjai is kellemetlenséget okozhatnak.
-
Khelben
nagyúr
válasz
MurdR #145748 üzenetére
Win RT-t ne akarj, használhatatlan. HP 6530b már megvan 20ból. Ha találsz olcsón, akkor 2560p, Dellből 6220 lehet jó. Elitebookból volt 11-es is, HP 2170p, de az nem nagyon fér bele 40-be.
(#145746) height : ennyiből olyan asztali gépet építhetnél, ami hét nyelven beszél, 32 colos 4K monitorral, dupla vga-val.
-
Tikakukac
titán
válasz
MurdR #100452 üzenetére
A panel semmiképpen nem jó, se nem szép. Hogy maga a gép árában van az nem vitatható. De az olcsóságtól nem lesz szebb a kijelző, meg a tudat sem, hogy 400k-ban még mindig van/volt pofa elsütni a Prémium panel kifejezést egy ilyen hulladékra, mert ez az. T430-nál majdnem verset írtam erről.
alek41: Van a 2711U féle matt meg van az elviekben matt, gyakorlatilag nem matt mai divatos felület. A kettő között brutális szakadék van. Neked azért fájt a szemed, amiért én is eladtam azt a moncsit: a grízes effekt miatt. Nagyon idegesítő. Próbálj ki egy nem agyontolt matt kijelzőt, révbe ér az életed, főleg ha mondjuk nem PWM-es hátteres és még a panel is egy jobb VA, IPS akármi.
Egyébként már az is nem kicsit szép, hogy eljutottunk ide. Régebben volt a fényes a konzumnak meg a matt az üzletinek és viszlát. -
Tikakukac
titán
válasz
MurdR #100444 üzenetére
Van nálunk 8440p meg 8460p is 900p-s panellel, hát pont olyanok, mint a T430 meg E6430 kijelzői. Mert egyébként tényleg azok, szóval a nagyon szépet nem merném mondani rájuk, főleg, mert prémium panelként adták őket rakat felárral. Tök alap TN kijelzők, színtér nulla, betekintési szög szintén konvergál arrafelé. Ha szép panelt akar valaki akkor biztosan nem ezekből fog válogatni.
MNBT: Kevesen vesznek 250-300k-s borotválkozó/smink tükröt, leginkább ezért. Egyébként van relatíve jó fényes panel is, csak drága legyártani, most félfényes divat van.
-
kw3v865
senior tag
-
premete
veterán
-
viperabácsi
addikt
Köszi a segítséget .Amit néztünk (írtam a tipőust ) az intel I5 NEM AMD .
Akkor az igények.
1: Pár héten belüli vásárlás.Haver fiának lesz suli miatt.
2: Max 190 k van rá szánva
3: Sulis dolgokra lenne leginkább használva (office , jegyzetek , torrent filmnézés , böngészés)
4: Néha szokott fifával játszani
5: A megbízhatóság a legfőbb szempont ÉN az i5 -öket nézegettem
6: SSD legyen
7: 15" körül
8: sokat cipelné , de nem gond , ha aluvázas/házas
9: win 8.1 kellene rajta legyen
10: Proci I3 - I5 , HDD 500 -1000 gb 8gb ram , optikai meghajtó
11: HDMI , WIFI , BT , WEBCAM
12 Általános programokat futtatna rajta
13: ASUS . LONOVO Z50-70 inteles
14: Új legyen és számlás.
-
Tikakukac
titán
Mivel nincs hardveres gyorsítás (nem gépfüggő, 4500MHD alatt nincs) így prociból fogod csapatni neki ezerrel, meg minden mást is, filmet stb stb. Ha jól fogy az szép, én hányni látom a gyári állapotúakat is, ami dGPU-s azok lehalnak, ami nem az meg holtgyenge.
Ennyi bajuk van, túl közel van az a szint ami sokkal tartósabb és gyorsabb.
RootRulez: Ha idősnek lesz főleg. Mikor beakad az egész és kattint mindenhova, akkor jön a sutázás. Anyámnak is meg lett mondva mikor van ilyen akkor várunk. Két dolog menti meg még a T60-at is: az IPS meg a 4:3.
redwhite78: Ha nincs akkor semmit. Kész. Ha nem hozható ki x pénzből az a konfig amit akar, akkor nem az a megoldás, hogy szopórollert kiutalunk neki.
-
RootRulez
félisten
Köszi szépen!
Tikakukac Az online pokert vmi programmal tolnák és nem flash alapú (legalábbis én úgy tudom). Szóval max netezés alatt foghatja meg a gépet a Flash.Azt kihagytam, hogy egy idősebb emberkének lesz, aki tényleg épp csak pokerezgetne rajta esténként meg talán kicsit netezne... Úgyhogy az erőtatalék se igazán szempont, inkább a tartósság és megbízhatóság.
-
Tikakukac
titán
Ha pókerezni akar és pörög a flash, akkor lesz baja nem is kevés. 4500MHD alatt manapság már a nagyon-nagyon fapad email+word jellegű gépeket szabad venni. Kutyának nem kellenek a T61-ek sem, ellenben 15% plusszal sokkal modernebb T400 elérhető.
És arra lesz kereslet és tényleg annyit fog bukni amennyit. -
UG4EVER
tag
nem saját célra lenne,barátnőnek lesz ajándékba , használtat nem szeretnék neki venni, nyugodt leszek ha 2 évig nem kell vele törödni,mert ha gáz van megcsinálja a szerviz stb.
Annak viszont örülök,hogy a lenovo erősebb.... Nem igazán játszik mai gamekkel,max 1-2 játék megtetszik neki kiprobálja lowon -mediumon...
de ha már új gépet kap akkor a jóbbat választom természetesen
Köszönöm a GYORS SEGÍTSÉGET! -
LonGleY
veterán
Egyelőre nem találtam T520s-t.
És ő? HP Elitebook 8570P
Már 2 EliteBook-ot is telepítettem, süt róluk, hogy egyben vannak - és szerintem a keret bővítését is megéri.
-
stratova
veterán
De mi a baj a DV6-tal? Paramétereiben még erősebb is a gép mint egy GT630M-es konfig, tudtommal minőségben sem rosszabb a G580-nál.
Tikakukac Javíts ki, de mintha legutóbb neked a DV5-tel nem pedig a DV6-tal volt bajod.
-
Chaser
legenda
-
B-L-A-C-K
titán
Erre gondoltam, bár ez inkább férfias mint nőies...
-
B-L-A-C-K
titán
Ilyen szinten (árkategóriánál) játékra a vga a lényeg és GT580-ast már B960-as procival 80-ért is lehet kapni, ilyen i7-es változatban felesleges gondolkodnod, nem fog tőle sokkal jobban menni a játék...
Ha játék kilőve, és strapabíró gép kell még ott a Dell latitude E5520-as, de azt csak FHD kijelzővel ajánlott venni, és 110e körül láttam már többet is, de hamar elkelnek, szóval nehéz találni ilyen áron...
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óvodások homokozója
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus