- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
negyedes #62064 üzenetére
Én megtartottam volna a T400-at.
Egyébként a régebbi Edge-ek sem annyira rosszak, legalábbis az E320 (ha jól emlékszem, az E330 ugyanaz a ház) egész korrekt, van a családban egy. Az újabbak mondjuk ott is katasztrofálisak, de ez mondjuk az egész Thinkpad vonalra igaz, a jelenleg futó T széria sem sokkal jobb, mint régen egy Edge.
-
Pete55555
addikt
válasz
negyedes #61837 üzenetére
Ja igaz, SSD-ről nem bootol ha DVD átalakítóban van ugye?
14"-esben több választék lenne?
Sims2 elfut a mostani ATOM-os gépén is, ami egy Hp Mini110-es, csak nyilván laggol, mint állat
Ennél csak jobban futtatja egy C2D, vagy tévedek ?1 ULV proci nem ajánlott ?
TP x61-es ?
Acer 725-öst is láttam 40 körül, c-60-al, bár gondolom a C2D-s gépek erősebbek...
-
btudos
nagyúr
válasz
negyedes #59377 üzenetére
Mindig elfelejtem hogy az i3-as verzió glossy, bocs.
A 430-nak csak a zsanérjával nem vagyok kibékülve, de nem nagyon jut eszembe most hirtelen igazán jó alternatíva, ami nem másfélszer olyan vastag, ha mindenképp új gép kell. Használtban persze tied lenne a világ, rögtön mehetne egy Dell Latitude E6330, az lenne az igazán ütős darab.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
negyedes #8071 üzenetére
Ez érdekes mert a K53-nál így lassan 10 hónap távlatából ezek nem jelentkeztek. Sőt öcsém kifejezetten dícsérte a gép hűtését. Én nem vagyok konzumer párti de megnézve a gépét nekem sem tűnt rossznak.
Esetleg van valahol írásos tapasztalat az általad említett dolgokról? -
-
potpal
csendes tag
válasz
negyedes #7683 üzenetére
http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Lenovo_IdeaPad_G580GH_Intel_Pentium_Dual_Core_B960_4GB_500GB_NVIDIA_DOS_Sotetbarna_LEN_59-336132_4267.htm#muszaki_adatok
http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Toshiba_Satellite_L850-11D_Intel_Core_i3_2350M_4GB_640GB_AMD_Windows_7_Atlos_mintazatu,_matt_es_fenyes_nemes_fekete_felulet,_fekete_billentyuzet_NBTOSL85011D_4708.htm#muszaki_adatok
ezektől.
-
Neck
veterán
válasz
negyedes #7510 üzenetére
Én egy hétig használtam egy ilyet, az elsők között rendelték osztályvezetőknek, szóval lehetett vagy 3-4 éves, és mindennap ment legalább 8 órát, ugyanis ha nem cipelték mindig magukkal, akkor dokkolóról irodai gépként funcionált minden munkanap nekik. Szóval én már 3-4 évnyi ilyen használat után vittem magammal egy időre (a főnök lecserélte végül, tartalék/utazós noti lett belőle) de hibátlanul tette a dolgát. Más véleményt nem ismerek róla, szal majd jönnek a guruk és jól megmondják. Nekem mindenesetre tetszett a kis gépecske az alatt a 2x1 hét alatt, amíg nálam volt. Svájcba, illetve Németországba vittem magammal, jó volt hogy pici gépet kellett vinni, és a hotelszobában programoztam is rajta több órát (szükség törvényt bont
)
MOD: Persze nem neked ment, hanem a #7512-re Atirag-nak
-
kchris78
veterán
válasz
negyedes #5100 üzenetére
nem vagyok ott sajna
, amazonról rendelném, és aztán hazahozzák. Almát nézegettem 13" Air, hát igen. ~$1200. Sajnos semmi Apple cuccom nincs, és annyira nem bejövős az OSX (Linuxozok mostanság). Ha rá lehet tenni mást akkor esetleg elgondolkozok rajta de az olyanok hogy 1 gombos az egér/touchpad (?) mennyire megkerülhető..?
-
ZweiTiger
tag
válasz
negyedes #4905 üzenetére
Nekünk egy régi fényes kijelzőjű acer volt. Azzal nagyon hadilábon álltam... Meg volt egy lenovo g560 is.. az is olyan volt mint a tükör.
De ennél... olyan szép a kijelzője , és a fényereje is magas , hogy nem zavar semmi sem , és magamat se látom igazán.
Borote
Hát köszi... eldöntöttem , hogy amire nekem kell ennyi bőven elegendő.hh mobilnet nélkül maradsz xd? menj a mekibe
-
ZweiTiger
tag
válasz
negyedes #4576 üzenetére
Kipróbálom.... ha nem jó , csere másra
.
Értékét jól tartja , így hamar eladható stb.
Meglátjuk.. nekem van iphoneom - nincs csalódás van ipadom - nincs csalódás (utóbbit eladom mer mi a pöcsömnek... budin jó olvasgatni.. de így ez már luxus bakker xD )
Felváltja egy air Egy légfrissítő hmhm -
Borote
addikt
válasz
negyedes #4072 üzenetére
Ja, fogalmazásgátlót szedek
Te meg nem vagy gondolatolvasó...
Úgy, hogy ennyi pénzért nem nagyon kapsz máshol GT630M-et, csak a Lenovo G580-ban (kivétel Packard Bell...), amiben B960-as processzor van. Ha másik gépet választasz, akkor bukni fogod a GT630M-et, ami jóval erősebb mint a többi hasonló kategóriás gépben lévő GPU, és cserébe egy i3-mas processzorral leszel gazdagabb, ami a B960-től 1MB cache-ben, HyperThreading-ben, IGP-ben (ami a dGPU miatt lényegtelen) és némi energiagazdálkodási funkcióban több.
Cserébe játékok alatt jóval gyengébb lenne a gép a gyengébb GPU miatt, másrészt a B960 és az i3 közötti különbséget nem fogod nagyon észrevenni. -
runner 125
nagyúr
válasz
negyedes #4033 üzenetére
Színtan:
"A fehér színnel kapcsolatban a tisztaságra az ártatlanságra, a jóságra, az egyszerűségre, és a szüzességre gondoljunk."Tényleg férfias jegyek.
Na lezártam.
Hooper
Alapvetően egyikkel sem nyúlsz mellé, Lifebook is rendben van, DELL, HP is. Amelyik szimpatikusabb, garanciát úgyis ad fél évet mind háromra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest