Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Droid_
tag
válasz
ZweiTiger #64501 üzenetére
Igen, ezen én is sokat gondolkodtam, de igazából nem vagyok egy ghz/GB vadász. Az elsődleges terület az office/net/filmnézés, mindezt 99%-ban. Ehhez (szerintem) bőven elég lesz a pentium is. Itt viszont sokkal többet számít az SSD, mint egy kicsivel jobb proci. Nem? Vagy a másik oldalról: mennyivel nyújtana többet ezeken a területeken egy +20k-s gép?
Ha netán játszanék a maradék 1%-ban, akkor meg van benne egy (ebben a kategóriában) jobb videókártya is. Nem igazán látom értelmét csak azért többet költeni a szükségesnél, mert van rá keret (bár az előző kommentből lehet, hogy kicsit más jött le, de tudnék gépet venni 400ért is, csak feleslegesnek tartom (mindenféle nagyképűség nélkül)
amúgy nagyon megtetszett ez a széria, az egyel erősebb meg már felesleges, részben ezért is értem be ezzel.
-
Pocok256
veterán
válasz
ZweiTiger #4570 üzenetére
Iphone is pazarlás, de ott megértem ha azt veszik mert market + smúúútcság sokaknak megér ennyit. Én nem vennék mert számomra fölös én ezeket a készülékeket használom, és egyáltalán nem védem ha leesik és megtaposom hát leesik nem zavar. De működjön utána.
Nálam használati cikk egy telefon vagy egy laptop nem pedig ékszer.Roliiii:
Én minden nap használom iskolába menet, de nem nehéz és nem zavaró ugyanis háti táskával járkálok oda bele dobom aztán ennyi elvan benne nem tűnik fel. -
fogtunder
nagyúr
válasz
ZweiTiger #4573 üzenetére
régebben én is sokat kardoskodtam az apple mellett, még a windows xp időkben. a hardver jó többnyire, ha nem megjelenés után veszed rögtön, akkor gyakran szoktak gondok lenni a gyártással, amit ugyan kezel az apple, csak egy félmillás gépnél ne kelljen már.
az os/x meg nekem inkább szívás volt, mint áldás, mióta van windows 7. rengeteg megszokott beállítást nem lehet megtalálni, vagy terminalból kell megcsinálni, és bármennyire is szeretik hangoztatni a fanboyok _nincs_ mindenre normális helyettesítő program. a legtöbb jó open-source alkalmazás megvan, de pl. én egyetlen olyan fájlkezelőt sem találtam 2 év alatt, ami végletekig kielégítené az igényeimet, és ez gáz. szokták mondani, hogy szemléletváltás kell hozzá, de én olyat nem szeretnék csinálni.
megértem, miért akarsz apple gépet, mert a unibody házak és a touchpad világbajnok, de rohadt drága, egy éves garival és egy olyan oprendszerrel, amit két év használat után már a hátam közepére sem kívánok. persze a többi apple cuccoddal csodásan fog együttműködni, de nekem olyanok sincsenek már egy ideje.
-
Kbali
nagyúr
válasz
ZweiTiger #4573 üzenetére
A fejlesztőink munkára 13,3-as Pro-kat használnak, az egyik srácnak van is most egy eladója, mert vett egy másikat.
Ha nagyon kell a felület, akkor használ nagy monitort, de a kicsin is elvan.
Virtuális gépeket futtat, ahhoz meg főleg memória kell sok, akkor nincs gond akár a win-es dolgokkal sem.
Elromlani nemigen hallottam még tőlük, ill. a szerviz, valamint a garanciális ügyintézésről is pozitívak voltak a tapasztalatok (XMS).
Valamelyik üzlet egyébként árul használt Mac-eket is. -
Borote
addikt
válasz
ZweiTiger #1002 üzenetére
Ha már jó vétel... T500, ugyaneddig garanciás
Ne ez már inkább van jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Tesla topik
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- ASUS X301 (RX170HD)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest