Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz balhmm #17661 üzenetére
Én használom pl. a Synology DS Audio zenelejátszóját, amivel több (hálózati képességekkel rendelkező) eszközre tudok zenét küldeni (pl. AirPlay, DLNA kompatibilis cuccokra), vagy akár maga a NAS is lehet forrás pl. egy USB-s DAC segítségével.
Multiroom zenélés pipa...
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
taip
senior tag
válasz balhmm #17688 üzenetére
Én pont azt írtam, hogy van egy megosztás, aminek adsz egy betűjelet és azon belül másolsz. A többiek azt mondták, átmegy a PC-n, ha jól értem, szerinted nem.
Nekem tökmindegy, én csak arra szerettem volna rámutatni, hogy nem számít, milyen a NAS fájlkezelője, ha más klienssel dolgozol.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Tonyk
veterán
válasz balhmm #17698 üzenetére
Az a gond ezzel, hogy fizikailag ugyanott van. Tűz/árvíz/villámcsapás/meteorzápor/rontás esetén megy a nassal az is a lecsóba. Biztonsági mentést célszerű máshová végezni és máshol tartani.
Persze lényegesen jobb, mint a semmi!"most újra terjedő titkosító vírusoktól"
Nem követtem ezeket mostanában, de ez itt ugye linux nem pedig windows. Persze ettől még valami wines fertőzött gép bekavarhat fájlszinten oda ahová hozzáférése van.[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Tonyk
veterán
válasz balhmm #17935 üzenetére
mdadm-mel hozd létre a kötetet a valamilyen linux alatt és menni fog.
(#17933) Dr.FantastiK
"nem a 'Legszerencsesebb' NAS a ZYXELL"
Évek óta használok egy 320-ast nagy megelégedettséggel, pedig nem csak a gyári funkciókat hajtom rajta, kap rendesen. Értem én, hogy neked nem jön be (user error?), de kár ezt a sületlenséget naponta idepötyögni.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
félisten
válasz balhmm #19903 üzenetére
Ez azért furcsa, mert a NAS elvban nem foglalkozik a fájlok tartalmával, formátumával, csak rendelkezésre bocsátja őket a lejátszó számára.
A leírtak alapján talán valami hiba lehet a fájlban.
Több fájllal is ez a helyzet? DLNA-n próbálod?
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Monitor hiba topik
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs