Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-20 17:39:44

LOGOUT.hu

Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a Gyakran feltett kérdések szekciót!
A topic célja, hogy segítsen eligazodni a NAS-megoldások folyamatosan bővülő, színesedő piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19040) fogtunder válasza k-dani (#19039) üzenetére


fogtunder
nagyúr

ja, bocs, nem kicsit vagyok fáradt mostanában, valóban neki kellett volna válaszolni :)

nekem ~60GB adatom van, amit duplikálok NAS-on belül, tárhely igénye nincs sok, akkor meg miért ne legyen róla másolat? ha meghal a fő HDD, legalább ennek a letöltögetésével már nem kell szarozni. és nekem ezek nincsenek meg egyik kliens gépen sem, otthon minend média jellegű tartalmat csak a NAS-on tartunk, onnan nézzük. mivel nincs élő szinkron, ha saját hibából rontok el valamit, akkor van időm a következő alkalomig kitisztázni, szóval ez szertintem nem gond, adat degradációba én az elmúlt 6 évben, mióta NAS-t használok, még nem futottam bele.

távoli elérésre én a QNAP gyári dolgait használom, myqnapcloud és a mobilos appok, a VPN nekem nem jó megoldás, mert akkor a belső hálóról csatlakozok le, ami sokkal jobban fáj, inkább böngészőn keresztül intézem a dolgokat. arra a pár alkalomra, mikor kell, teljesen használható a felület, filmet nézni meg úgysincs bent időm (de ha lenne, akkor Plex böngésző ablakból) :D

I hate morning people. And mornings. And People.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.