- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
válasz
SkiDev #72537 üzenetére
Sziasztok!
A múltkorában írtam monitor/TV kereséssel kapcsolatban!
Akkor azt ajánlottátok, ha ezekre az igényekre inkább monitort veszek.
Viszont körülnéztem és ez a monitor-TV megtetszett: [link]Inkább csak jó véleményeket találtam, nekem tetszett a képminősége HD-hoz képest, viszonylag jó áron is van.
Érdekelne a véleményetek, mennyire lőnék mellé a választással.Kissé aggaszt a nagytestvér (32" ~ LT32E310EW), mivel ott az alacsony összeszerelési minőség jellemzi, pár nap alatt tönkremegy, büdös is stb. :/ Nem tudom, hogy ez érinti a 28-ast is? Ott ilyeneket nem írtak. Kerestem a csoportban is, régebben érkezett erre a TV-re 1 kérdés, de arra sem volt válasz.
Válaszokat köszi előre is! Sürgős lenne, mert holnap megvenném, ha jó.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
SkiDev #72537 üzenetére
Hű! Ez egy kicsit sűrűre sikeredett
Általánosságban:
- A set-top-box HDMI kimenete direkt arra való, hogy egy HDMI bemenetes megjelenítőt rácsatlakoztass.
- A monitor-tévékben már van tuner, felesleges még egy set-top-boxszal összekötni. Csak arra figyelj hogy CI-slot legyen a monitor-tévén, hogy a szolgáltató kártyáját bele tudd tenni (az újabbakon van és általában 2db HDMI is)Viszont:
- A monitor-tévék nem igazán fps-re valóak.
- 27"-t keress, a 28" ritka.
- Set-top-boxot ráköthetsz egy (nemtévés) monitor egyik bemenetére és nézhetsz tévéműsort rajta. Ha megunod, átkapcsolsz a másik bemeneten lévő pc-re és játszhatsz. Inkább ebben gondolkozz.@GRG: Itt kérdezz rá
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lg ultrawide 34wp500
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!