Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sztivo
Topikgazda
válasz Angie™ #134942 üzenetére
Szia!
Személyes vélemény, de QHD-t hagyjuk meg a 27"-nak, 32"-al sincs baj, akkor pont annyira lenne pixeles a kép, mint amit most használsz, de gondolom erről váltanál, amit meg is tudok érteni..
240Hz-el nagyon beszűkül a kör, egy db monitort tudnék a kereten belül javasolni, amiről a review-k is nagyon jók, ő a Gigabyte M27Q X.
Acer XV272UZ, egy nagyon budget monitor, de 270Hz, annyi, hogy sokat ne várj design és funkciók terén, de hozza amit kell .
Asus VG27AQML1A még szintén szóba jöhet.144Hz felett:
LG 27GP850P, 32GP850
BenQ EX2710Q
AOC PD27s -
-
-
Zοltta
senior tag
válasz Angie™ #128135 üzenetére
Az Oázis nagyon korrekt cég nekem már a második monitorom van és mindkettőt tölük vettem. Ha neten veszed 14 napig indok nélkül elálhatsz a vásárlástól, de ha azonnal irsz nekik ha valami nem stimmel, arra röngtön válaszolnak és segitenek.
Anno Brekk forumtárs mutatta nekem őket és ha új monitor kell, akkor csakis az Oázist keresem fel. Főleg a Pixelgarancia miatt.
Nem hirdetem őket csak ha valamit lehet ajánlani azt közzé teszemCsak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
válasz Angie™ #128113 üzenetére
Ilyesmi nekem is volt ez gyári hibás lehetett, nekem anno egy Dell P2417H tipusu monitornál fordult elő ez, garanciában cserélte ugyan erre a tipusra az Oázis és a másik meg tökéletes volt semmi ghost ( görgetésnél a betük árnyékot hagytak )
Nem tudom nekem valahogy nem tetszik ez a Samu kinézetre
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
-
-
-
válasz Angie™ #128048 üzenetére
Ne add fel a harcot .
Olvasom , hogy kalibráltattad a monitort és most azon agyalok , hogy a kalibráció okozhat-e ilyen jellegű hibát ami nálad áll fentMásrészt , helyedben visszavinném az oázisba , hamarabb túl lennél rajta és választhatnál egy másik típust . Nem napig , heteken árusítani .
Persze ez a te dolgod .
Elemental
Igen !A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Angie™ #128035 üzenetére
-Monitorodon belül gyári visszaállítás
-Nvidia Control panelen belül egy alapbeállítást készíts.
-Monitorhoz kapott kábellel használod?
-RGB beállítást használsz?
-kimenetidinamika a teljes tartományban helyezkedik el az árnyékolás miatt kérdem (NCP belül -> felbontás módosítás -> 3. pont[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
totron
addikt
válasz Angie™ #128027 üzenetére
Vagy ezt látod: subpixel rendering
vagy csak egy, saját, nem szabványos képfrissítésen hajlandó normális kontúrt adni. Nézd meg a speciális beállításoknál, hogy mikből áll a lista.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hauptmann
addikt
-
-
-
-
-
-
válasz Angie™ #127928 üzenetére
Nem venném a lelkemre alvatlanságod súlyos mivoltát
Ez sok mindentől függ , de szerintem megéri .
Hogy miért ?
Kettő évvel fiatalabb tervezés .
10- bites panel , így nagyobb színtér lefedettség .
Nagyobb fényerő
HDR támogatás
USB-A & USB-B
Van benne olvasó mód ( bár ez csak nekem számít )
És hosszú távon mindegy milyen rendszer kerül rá , mindig ott lesz a három sync ami adott és támogat (G- AMD- Adaptív )A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Angie™ #127926 üzenetére
PM-et nem beszélek ki,másik fél tudta nélkül . Meg amúgy sem, másrészt túl hosszas beszélgetés volt más modellek bevonásával . Így nem releváns a dolog .
De ha két modell érdekel szívesen átbeszélem veled
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
norbert400
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest