- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tisztában vagyok vele.. viszont azt olvastam, hogy a 144Hz -es monitort ha teljesen kihajtja a gépem, azaz STABIL fix 144 FPS sel játszom az adott játékban, akkor mindenképp lesz valamennyi "Ghosting" a 165 Hz monitorhoz képest, mivel az utóbbi valószínűleg nem fogja stabilan elérni a maximumát, így kevésbé lesz "Ghosting" effect .. vagy valami ilyesmit olvastam, angol fórumokon.
Az 1ms valóban irreális, ám azt olvastam, hogy ezen monitorok ténylegesen nem hozzák az 1ms válaszidőt, hanem inkább egy intervallumban hozzák a 0.1ms - 3ms közötti válaszadásokat.. ezért gondoltam azt, hogy minél jobb ragaszkodni a legkisebbhez, mivel úgysem tudja hozni azt, amit garantálnak!
Igazából azt sem tudom eldönteni, hogy a G Sync Compatible elég lenne-e nekem, azaz kell-e a teljes értékű G Sync (ami a hivatalos Nvidia honlapon feltüntett monitorokat tartalmazza), mivel ezek tényleg méregdrágák......
Nehéz ez az egész, a legrosszabb az, ha azt mondanám, hogy hagyjuk a fenébe és FHD -ben eljátszogatok én magamnak, az is igencsak húzós pénzbe lenne, szinte nem sokkal lenne olcsóbb, mint az 1440p gaming.. hogy a fenébe van ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tippmix
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged