- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sok sikert a műtétedhez!
1ébként bármilyen megjelenítőd van nyugodtan felejtsd el a gépezést, pár hétig.
A lézerrel úgy bele nyúlnak a szembe hogy örülni fogsz ha természetes fényben látsz és nem fárad el, a mesterséges fény olyankor sztem csak ront a helyzeten. Főleg ezek a PWM csodák, a 100% fényerőt meg nem javaslom, hacsak nem adsz 150-200wattos derítést a monitor mögé. Én igaz a padló felszínéről 140wattal derítek egy 24"-os teljes fényerőn hajtott monitornak, elbírna 200wattot is, de ha kicserélődik PWM mentesre akkor a kb. harmada fényerőhöz a 140watt már bőven elég lesz majd nekem.Ja a wattoktól ne ijedjen meg senki, mert energiatakarékos, 32wattot fogyasztó 141watt-hagyományosnak megfelelő van.
-
holozis_HUN2
tag
Egyébként 35-ért van jó Dell monitor?
-
triluan
tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem ha a videókártya egyik kimenetére rákötök egy monitort (dvi) a másikra még egyet (Dp) akkor ha mindkét monitorhoz van kalibrált színprofil(különböző) azt külön külön tudom használni(felismertetni) mert szeretném egymás mellett látni mind a két kijelzőt. Az op rendszer windows 7.
Köszönöm a válaszokat.
-
A választott darab is PWM-es, ráadásul egy lassú, 220Hz-es, alacsony frekvenciájú, tehát zavaróbb fajta háttérvilágítást kapott. [link]
A HDMI miért is létfontosságú? Általában nem az, mert a DVI is egy kompatibilis szabvány csak hangot nem visz át, és más formájú a csatlakozója. Lévén, hogy a monitorokon úgysincs hangszóró, és lehet olyan kábelt kapni, aminek egyik vége HDMI, másik meg DVI, erről az igényről általában a legkönnyebb lemondani.
Ha ez így mehet akkor PWM mentes ajánlat a Dell U2312HM.
Az olcsó kategóriás tévékben nagyon nagy eséllyel számíthatsz a PWM-re.
-
Mirman
őstag
Sziasztok 23 vagy 27"-ban van jobb vétel az LG IPS7-es szerianal ha szükséges a HDMI és a fejhallgató kimenet?
-
kekko
csendes tag
Sziasztok! Hozzáértő szakik véleményét szeretném kérni erről a monitor tv-ről. Jelenleg egy Samsung P2470HD készülékem van ami TN paneles és LCD-s. Elsősorban az IPS kijelző és LED technológia miatt érdekelne a linkelt modell. Előre is köszönöm a segítséget! (Mindenképp monitor TV megoldásra van szükségem!)
-
lilp
tag
új 22" körüli fullhd, ips monitort vennék, filmezésre, némi játékra hd felbontáson (autós, motoros...nem tudom ennek mi a kategóriája, fps?) +-50 hős hunyadi körül. a hdmi bemenet létfontosságú! [link] ezt szúrtam ki a hőtérképemen, mint forró ajánlat...
jelenleg egy asus veh247 [link] monitorom van, de rendesen szétbassza a szemem. ráadásul lézeres szemműtétre fogok menni, tehát valami pwm mentes megjelenítő kellene, mert látom/érzem a vibrálást...
vagy ha alternatíva lehet egy f hd tv 1-1.5 méteres nézési távolságnak megfelelő méretben, akkor talántalán kipróbálnám.
-
dabosshun
csendes tag
Sziasztok
Mint gondolhatjátok, monitort szeretnék vásárolni. Elolvastam jó néhány hozzászólást már 2 hét alatt, és azt látom hogy nagyon ajánljátok a Dell U2312HM-et, viszont én "glossy"-s monitort szeretnék venni. Volt szerencsém az egyik lan party-n egy Acer IPS glossy kombóhoz, és borzasztóan megtetszett a dolog. Hatalmas fényerő, baromi szép színek!
Szétnéztem a Dell háza táján és találtam egy ilyet: [Dell S2340L]
Esetleg valakinek valamilyen (személyes) tapasztalata a linkelt monitorral kapcsolatban?A fontosabb szempontok a monitor vásárlással kapcsolatban:
-55k max
-Glossy (lehetőleg)
-23"-24"
-IPS panelAmire használnám:
-Nagyrészt játék és filmezés, mellette kevés böngészés.Üdv
Da Boss -
tthom
senior tag
Ha érdekel esetleg valakit, az ElektroOutletben rábukkantam egy új Samsung 245T-re, igaz doboza nincs, de az eladó szerint teljesen új. 2 év garanciát vállal rá a bolt, az eredeti árához képest ingyen van, 49900 Ft, szállítás ingyenes. WG-CCFL világítás, S-PVA.. Annak idején nagyon dícsérte mindenki. Ha valaki ekörül keres monitort, eléggé megéri szerintem.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni a ps3-mam hoz egy megjelenítőt.
A lényege az lenne hogy a fullhd felbontást tudja és viszonylag szembarát legyen.
Továbbá a mérete is lényeges szempont (hogyha négyen játszunk osztott képernyőn akkor ne nyomorogjunk úgymond)
120000 Ft-ot szánnék rá max.
És nem tudom hogy egy 107cm-es tv-vel vagy egy 27col körüli monitorral járnék e jobban?
Egyáltalán van a kettő között szemkímélés terén különbség, ha mind a két megjelenítő 60 hz-en menne?
Pl egy átlagos lcd tv és egy IPS paneles monitor között. -
gregus021
tag
válasz
ttamashu #36682 üzenetére
Dell U2312HM. Ha jól hallottam akkor valamilyen driverrel megy 72Hz-en. IPS panellel gyönyörű képet ad,alig van input lag, és a 8ms response time sem olyan rossz mint ahogy kinéz. Én is ilyet tervezek venni, a MonitorGuru-nál ki is tudod próbálni. Akár el is viheted a géped és bármivel kipróbálhatod. Ennél olcsóbban nem nagyon kapsz ilyen minőségű IPS panelt, és ha nagyon sietsz akkor a MonitorGuru-nál július 31-ig ingyenes a kalibrálás.
-
ttamashu
aktív tag
Sziasztok!
Monitorvásárlásban kellene egy kis segítség!
Nyugdíjaznám AOC förmedvényem!
(pontosabban eltolnám jobbra és mellétennék valamit, amitől nem sül ki a szemem, ez meg jó lesz 2. monitornak).Vid kari, amire kötve lesz amd 7750 1gb.
Keret: MAX. 55KHasználat időarányosan (böngészést leszámítva):
~10% videovágás és képszerkesztés
~55% filmnézés
~35% játék (ennek max. a fele fps)Aminek az olvasottak alapján örülnék:
a 72Hz megléte
állítható magasságú talp
legalább 23"
méretaránynál nem zárkózom el a 16:10-től sem
nem tudom melyik cégek biztosítanak értelmes szoftvereket a monitorhoz, de annak örülnék
ja meg szempont a szem kímélés is, mert már így is szemüveges vagyokMárkára alapvetően nem vagyok allergiás, a kinézetre még annyira sem!
Próbáltam megkönnyíteni a dolgotok, ha már ti segítetek nekem.
Olyan kérésem lenne, hogy legalább 2-3 monitort ajánljatok 55K max.-ra. Plusz még egyet 45K max.-ra. Ha nincs nagy különbség megspórolnám a 10K-t, de azért első a minőség, úgyhogy tartok tőle ki fog jönni a 10K-val drágábbak előnye.
Azt pedig külön megköszönném, ha pár szóban megindokolnátok miért ajánljátok az adott típust. -
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Eldöntöttem, hogy lecserélem a monitoromat. Olyanra gondoltam, ami tv és monitor is egyben. Idáig kettő típust találtam ami minden kategóriában megfelel: az egyik: LG 27MA73D-PZ - ez minden tekintetben nagyon jó, csak annyi a gond, hogy a 27 col nekem sok egy kicsit, kisebb pl 24 col-ban nemtudom létezik e? (én nem találtam) A másik egy samsung T24B300 - ami ez előzőnél gyengébb (árban is) viszont ez meg valami kifutó termék lehet, mert alig árulják pár helyen. Tudtok ajánlani ezeken kívül mind külső, mind belső tekintetében jó monitor+tv kombót? Árban a max plafon 80-90e.
-
Béka 3
tag
válasz
stranger28 #36677 üzenetére
Jogos. Megnéztem igazad volt.
Elnézést .
-
Béka 3
tag
Sziasztok!
Monitort fogok vásárolni és nem akarom elsietni a dolgot. A segítségeteket kérném.
Samsung TFT 23,6" S24B150BL LED
Samsung TFT 23,6" S24B300HL LED
Kettő között vacillálok. Az egyik D-sub DVI,utobbi D-sub ,HDMI.
DVI,HDMI támogatja a vga. Árban ugyan ott vannak. Melyik monitort vegyem a kettő közül ?Előre is köszönöm. !
-
KERiii
tag
Ha ugyanazon áron tudok hozzájutni a Dell U2413 -hoz mint a U2412M-hoz akkor megéri az U2413? Játék-Film-Net lenne a sorrend.
-
fi:zi'k
nagyúr
Esetleg tapasztalat vkinek ezzel az állvánnyal?
-
Djsaba
senior tag
válasz
fi:zi'k #36668 üzenetére
Pl talán itt a Dell oldalán.
Műszaki adatoknál, xar a link.. -
nagyúr
Azt honnan tudnám kideríteni, hogy a Dell U2413 esetén magának a monitornak mekkora a tömege állvány nélkül?
-
Djsaba
senior tag
válasz
BomiBoogie #36666 üzenetére
És ez a 20m:1(typikus 1000:1 kontraszt), amit valakinél olvastam, hogy csak 600-700, vagy 800. Kevésnek számít ez vagy mi a fene? Ezzel miért kellett kompromisszumot kötni?
-
Djsaba
senior tag
válasz
BomiBoogie #36664 üzenetére
Megerősítést vártam
-
Djsaba
senior tag
válasz
I3EI\ICE #36658 üzenetére
Köszi
Amúgy utánaolvastam egy kicsit, Asus monitorokról pontatlanságokat írnak.(ferde a monitor) Ezért Dell U2312HM a kiszemelt egyenlőre, vagy ebben a max 50k-s rétegben találni még valami konkurenst?ui: Kicsit zavarja a szemem a 8ms (gtg), olvastam hogy írtatok erről, de ez valóban semmiben sem különbözik egy 5ms-stől?
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
fi:zi'k #36660 üzenetére
Én úgy vélem, hogy az a bizonyos hirdető nem sokat ért a monitorokhoz. Ha nem így lenne, Neked sem kéne hozzánk fordulnod a kérdéssel, mert képes lenne pontosabban kifejteni a portékája előnyét annál, hogy "van benne anyag". Egyébként abban igaza van, hogy az U2412-nél profibb monitor volt a 2410, mert a 2410 egy professzionális célra tervezett monitor széles színtérrel, és 10 bites belső színkezeléssel, míg a 2412 inkább egy -igényes- végfelhasználói célra tervezett kijelző sRGB színtérlefedéssel, és "csak" 8 bites színleképezéssel. Ha az "U241x széria" helyett (ami egyébként logikai bukfenc, mert ebben a "képletben" a 2410 is benne foglaltatik) az U2412M-et írta volna, valamennyire még hiteles is lehetne a marketingje. Ellenben az U2413 pont az U2410 tovább csiszolt új kiadása, alacsonyabb fogyasztású GB-LED háttérvilágítással, kevesebb grain-effektussal járó "lágyabb" tükröződésgátlő bevonattal, alacsonyabb input laggal, PWM mentes fényerőszabályozással, és egyébként nagyjából azonos megjelenítési képességekkel mint a 2410 (bár a legutóbbi tagmondatomon lehet, hogy még pontosít valamelyik nálam kompetensebb fórumtárs).
Persze nehéz lehet szembenézni azzal, hogy az U2413-at 73ezerért árulják itt az aprón, miközben ő az egyébként szintén kiváló monitorát szeretné jó pénzért értékesíteni.... -
nagyúr
Egy Dell U2410 hirdetésben a hirdető becsmérli az újabb U241x szériát. Miért jobb a régebbi?
-
ttamashu
aktív tag
Sziasztok!
Nyugdíjaznám AOC förmedvényem!
(pontosabban eltolnám jobbra és mellétennék valamit, amitől nem sül ki a szemem, ez meg jó lesz 2. monitornak).Vid kari, amire kötve lesz amd 7750 1gb.
Keret: MAX. 55KHasználat időarányosan (böngészést leszámítva):
~10% videovágás és képszerkesztés
~55% filmnézés
~35% játék (ennek max. a fele fps)Aminek az olvasottak alapján örülnék:
a 72Hz megléte
állítható magasságú talp
legalább 23"
méretaránynál nem zárkózom el a 16:10-től sem
nem tudom melyik cégek biztosítanak értelmes szoftvereket a monitorhoz, de annak örülnék
ja meg szempont a szem kímélés is, mert már így is szemüveges vagyokMárkára alapvetően nem vagyok allergiás, a kinézetre még annyira sem!
Próbáltam megkönnyíteni a dolgotok, ha már ti segítetek nekem.
Olyan kérésem lenne, hogy legalább 2-3 monitort ajánljatok 55K max.-ra. Plusz még egyet 45K max.-ra. Ha nincs nagy különbség megspórolnám a 10K-t, de azért első a minőség, úgyhogy tartok tőle ki fog jönni a 10K-val drágábbak előnye.
Azt pedig külön megköszönném, ha pár szóban megindokolnátok miért ajánljátok az adott típust. -
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
Djsaba #36657 üzenetére
Az U2312HM 73%-ban fedi az NTSC-t, így valószínűleg egy hangyányival nagyobb a színtere, mint az ASUS-nak, de ez nem érdemi különbség a színtérlefedettség kérdésében. Annyit azonban tudni, hogy az U2312HM kalibrálva elég pontos a maga színterén belül. Az ASUS-ról nem találtam tesztet, így arról ezt nem tudom elmondani.
-
Djsaba
senior tag
Melyik a jelentősebb a színskálán?
Dell US2312HM (színskála (jellemző): 82% (CIE 1976) )
Asus Vs22Hr (72%(NTSC) ) -
ST05
őstag
válasz
petata #30541 üzenetére
ebből a képből mit kellene leszűrni megkérdezhetem?
hogy tud a 3.ik 24".es nagyobb lenni mint a 2.ik 24 colos?nem tűnik méretarányosnak...
megtudtam nézni a glossy S2340, kiemelkedő a képe a versenytársai közt,( vagy csak gányok közt
volt kitéve.. U szériás sajnos nem volt kiállítva
még a rotált elég gáz jpg-ekkel is símán kivehető volt a különbség..
a fényesség pedig nemhogy zavaró mint hittem volna igy leírva, hanem kimondottan tetszik
Az hogy nem állitható a magassága, emelett próbálok elmenni ( bár kiakasztott amint megláttam )
Tehát U kicsit kizárom a PWM miatt, a nagyobbik U-t a bevilágitás para miatt ( nagyrészt sötétebbe használat miatt)
tehát egyenlőre egy kérdésem maradt, az S2240-S2340 közötti különbség
valójában a pixelek nagyobbak? régebben azt hittem azonos felbonti mellett a pixel
távolságok nagyobbak, vagy mindkettő? tehát ha nem tul jó a szemem ,és max karnyujtásból
nézem, akkor jobb választás lehet nekem a 21,5 a 23"-al szemben?
vagy pont hogy ideálisabb, ha nem pici pixeleket/betúket nézek, hanem zoomosabb a téma ugymond?! (23)
sajnos a kicsi nem volt kitéve csak a 23-as glossy ( nem bp , nem nagyon lesz lehetöségem további
szemmel tapasztalásra, de tény hogy a dell meggyöző volt, már ezért és a glossy-parám
tisztázása miatt megérte megnézni őket, sajna egy tisztességes LG-t nem láttam köztük..hát igy jártak.,,
ha van is bestbuy LG ahogy hallottam,,, az nem volt ott az tuti
ha jól sejtem egy alternativám maradt esetleg még a U2212HM.ből újabb szériás ami nem PWM ugye?
köszönöm
( rendesen kihegyezett kis fórum ez, jócskán le lehet szükiteni a választást már hsz.ekből is,
ez a DELL már nagyon kiváncsi voltam ,hát tényleg odaverős) nem irigylem a többi gyártót
-
tonlajn
csendes tag
sziasztok!
Elromlott a laptopom kijelzője, és a javítási költség sajnos többe kerülne,mint amennyit a gép ér( nem csak ez a gond vele), ezért ezentúl asztali gépként szeretném használni. ehhez keresek jelenleg monitort, és nagyon tetszenek a tv tuneres modellek, mivel nincs jelenleg tv-m. tudnátok ajánlani pár modellt? 60-70 ezer forintom van kb erre a célra.
-
tibizje
tag
Üdv. Melyik monitort vegyem?
LG 19EN33S-B vagy Samsung S19B150N ? Esetleg van jobb ezeknél 22 ezer forintért?
-
i-sti
senior tag
Sziasztok.
Olyan monitort keresek, amely 20 foknal jobban hatra lehet donteni. Minel jobban annal jobb.
En olyan 45 fok vagy annal is jobban hatra szeretnem dolteni, hogy "fentrol" nezzem.
A nyakam ra unt, hogy elore nezzen. A laptop-ot is hatra dontve szeretem nezni. -
d@minator
addikt
válasz
Vinsanity87 #36645 üzenetére
A lényeg, hogy nincs blur. De sajnos a 7970 nem nv.
-
Vinsanity87
csendes tag
válasz
d@minator #36644 üzenetére
Ez már kicsit magas nekem. Azt látom, hogy nvidia lightboost. Akkor ha emiatt kerül többe a monitor, én egy 7970el nem profitálnék belőle semmit, igaz?
Ati12 az kicsi. Jelenleg egy 21" os fullHDm van, kisebbet (ráadásul felbontásban is) biztosan nem vennék.
120Hzre váltás lenne a lényeg, fpsekben jól jönne.
-
d@minator
addikt
válasz
Vinsanity87 #36642 üzenetére
A 2411T lightboostos. Azért is drága. [link]
-
sz.zoltán.
csendes tag
válasz
Vinsanity87 #36642 üzenetére
Szia!
Én jelenleg ezt használom [link]
Ajánlom a figyelmedbe...Jó kis monitor megbízható
-
válasz
sz.zoltán. #36638 üzenetére
Sima LCD lesz a fullhd led is
Legközelebb (még nem késtél le róla) olvasd el kérlek az összefoglalót a topic elején
-
KAMELOT
titán
válasz
sz.zoltán. #36638 üzenetére
BENQ GL2460 37 500ft 24-es FULL HD
-
sz.zoltán.
csendes tag
Milyen monitort vegyek?
Igazság szerint sima lcd-t akartam 28-colosat de mivel már be jöttek a full Hd led monitorok így lehet hogy vennék egy olyat...
Mennyivel különbözik a két monitor típus?
melyiket érdemesebb meg venni?38-ezrem van rá...
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Nemrégiben 1,5 hónapig nem volt asztali gépem. Gariztatás elhúzódása miatt. Helyette egy 10,1"-os netbook-ot használtam napi fél egy órát. Amikor meglett a gép mikor beültem a 20"-os monitorja elé majd elájultam, hogy milyen szép nagy a képe "mintha régről el is felejtettem volna", de csak 1-2 napig volt furcsa, most megint kicsinylem.
Szerintetek mekkora monitor az, amit 80 cm-ről nézve hasznosan lehetne nézni?
Illetve szoktam nézni néha filmeket is rajta 150 cm-ről oda még találok normális monitor méretben. -
I3EI\ICE
aktív tag
válasz
Vinsanity87 #36629 üzenetére
Én az LG W2363D-t ajánlom, ha találsz még használtan (rég nem árulják boltban). Elég olcsó, 35-40 körüli árakon mentek itt az aprón, mikor még sok volt. Kicsit szűk a színtere, de azon belül viszont TN-hez képest jó képet ad, gyors is (10ms alatti átlag input lag), és pixelválaszidőben sem teljesít rosszul, jó rajta játszani. Elég ronda a formatervezése, az érintőgombos kezelőfelülete sem épp egy Dell színvonal, a talpa meg olyan, hogy éppenhogy egy kicsit lehet előre meg hátra dönteni, de ezeket leszámítva jó kis gamer monitor az áráért.
-
-
Vinsanity87
csendes tag
Üdv
120Hz-es monitorból melyik ajánlott? 1920x1080, 21-24" körül, minél olcsóbban.
-
Dr V
őstag
Még egy kérdésem van monitor vásárlás előtt.
Mi a különbség szemmel láthatóan egy 6-bit + A-FRC s egy legalább való 8-bites panel között? -
KAMELOT
titán
válasz
jones965 #36620 üzenetére
Ha pivotba akarod eyefinitibe tenni akkor igen is kell lenni PIVOT módnak a monitoron.
-
jones965
Modder
3 monitoros eyefinity-nél számít-e a monitornál a pivot mód megléte, ha a monitorokat állítva akarom egymás mellé helyezni, vagy a meghajtó automatikusan felajánlja ezt a lehetőséget?
-
dandy91
tag
Udv monitort szeretnek venni elsosorban jatekra de neha azert jo lenne filmezgetni is arkategoria kb 50 ropi lenne en minimum 23-24 colra gondoltam valaki tuna segiteni melyik lenne a megfelelo?
-
SRII
őstag
sziasztok!
szeretnék érdeklődni ,e monitor érdekelne: DELL U2413 esetleg ha lenne valakinek egy pár soros tapasztalata róla!lehet hogy csere lesz , a kérdésem az lenne hogy melyik a jobb, előnyösebb átlag illetve játékos oldalon,utobbi fontosabb! (nem használom az usb portokat, és nem fotózom)
Köszi
Dell U2412M vs U2413 -
-
KERiii
tag
válasz
kleinguru #36606 üzenetére
Igen, onnan tervezem rendelni, de csak majd ősztől leszek Budapesten akkor tudom megnézni.
Tesztek alapján az LG valahogy nyerőbbnek tűnik. ááá nem tudom mi legyen
Dell teszt eredmények: http://uk.hardware.info/productinfo/130510/dell-ultrasharp-u2312hm-black#tab:testresults
LG teszt eredmények: http://uk.hardware.info/productinfo/157149/lg-ips277l-bn#tab:testresults
-
Kuruc2
senior tag
-
KERiii
tag
Sziasztok!
Egész nap olvasgatom a fórumot, de nem tudok dönteni...
Dell U2312HM vs. LG IPS277L-BN
Legfőképpen Játék és Filmezésre + netezésre használnám. Kép és videószerkesztésre egyáltalán.Jelenleg Dell Inspiron N5110 laptopom van és ehhez szeretném csatlakoztatni.
60-70 Cm közelről nézném a monitort játék közben, filmezéskor ez 120-180 cm is lehet.
A Dell mellett szól az hogy nem PWM -es állítható állvány és sok jót írtatok róla. Viszont az LG az ára/méret aránnyal nagyon megfogott a PWM nem tudom hogy zavarna-e, van itthon egy Benq v2210 , azt nem én használom párszor odaültem elé és akkor nem zavart. Mellesleg nem írtak az LG-ről rosszat: http://uk.hardware.info/reviews/3116/lg-ips277l-bn-review-lgs-latest-generation-ips-monitor
Tudnátok segíteni, hogy melyikkel járnék jobban?
-
Isual
veterán
Az, hogy kalibrálás után a koloriméter által mért színek milyen pontosak egy kalibrációs reportban semmit nem mond egy adott monitor szubjektív képminőségéről. TN-t is lehet 0.2-es dE-re kalibrálni. Az IPS adja a szebb, élénkebb, élethűbb, papírszerűbb képet, a PVA, AMVA bőven fakóbb, mintha kimosták volna az IPS monitort. Fotóra szvsz IPS, de ha módodban állt megnézni ezeket, akkor vedd azt, ami téged - egyéni belátásod szerint - boldoggá tesz.
De aztán nem muszáj ide beírni, hogy az LG IPS277L hogy alázza oda-vissza az U2711-et képminőségben, mert azt úgysem hisszük el.
-
Dr V
őstag
válasz
kleinguru #36601 üzenetére
Az ár számít, de áfát vissza tudom kapni, ezért szemezek az eizoval.
Már láttam mind2 egymás mellett az Oázisban (ezúton is köszönöm a lehetőséget) és nekem ugy tűnt h egy fokkal élénkebbek a dell színei, de egyértelműen rosszabb a fekete. Kalibrálás után mind2 kellő pontossaggal adja vissza a szineket.
Viszont most akcios a dell es annyian ajánlják h rossz nem lehet. Esetleg a dellnek nimcs alternatívája? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged