- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
dandy91
tag
Udv Mindenkinek!
Egy olyan 50-60 korul szeretnek monitort vasarolni film nezesre es jatekra egyarant 23-24 collnal ne legyen nagyobb. Egyszer mar segitettek jo monitort valasztani a forum es szakma "mesterei"most is kernem a segitseguket vagy barkiet aki tudna mondani egy jot.
-
dandy91
tag
Udv Mindenkinek!
Egy olyan 50-60 korul szeretnek monitort vasarolni film nezesre es jatekra egyarant 23-24 collnal ne legyen nagyobb. Egyszer mar segitettek jo monitort valasztani a forum es szakma "mesterei"most is kernem a segitseguket vagy barkiet aki tudna mondani egy jot.
-
dandy91
tag
Udv Mindenkinek!
-
dandy91
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kerdesem hogy a monitoromra hogy tudnam rakotni a t-home-s belterimet hogy ott tudjak tvzni?? Elore is koszonom. -
dandy91
tag
Valaki mondana egy jo 27 colos monitort ami játékra és filmre is alkalmas ? kb 80e körul ?
-
dandy91
tag
válasz
Daszkalosz19 #43645 üzenetére
Grat nem is mondtad
-
dandy91
tag
Udv Mindenkinek!
Jatekra de neha filmnezesre keresek idealis 27" monitort ha van ilyen kb 80 e ft korul.Viszont van egy masik koncepcio lemondok a "tavolabbi" filmnezesrol es akkor maradok a dell u2312hm-nel a 24-es verzion is gondolkodtam de nem eri meg az 1 col a +20 ropit sztem . -
dandy91
tag
http://www.hardverker.hu/catalog.php?product_id=409836
Udv mindenkinek!
Erröl a monitorról tud valaki véleményt , tapasztalatot mondani ? -
-
dandy91
tag
Üdv az Uraknak! Szeretnék a közel jövőben venni egy 24" full hd-s monitort sokat játszom így elsősorban arra szeretnék. Gondolkodtam 100hz-es monitorban játékra csak nem tudom pontosan melyik legyen valaki aki jobban ért hozzá nálam dobna egy pár linket ? De nem biztos hogy olyat fogok venni ugyanis min 50k-t áldozok rá plusz nem tudom mennyit attól függ megéri-e ezért jöhetne egy pár "olcsóbb" 100hz alatti is többféle gyártótól linkeket várok meg tanácsokat hogy ha tudtok segítsetek nekem. Néha azért filmeznék is rajta szóval az se baj ha nem csak játékra van specializálva a monitor. köszönöm előre is.
-
dandy91
tag
Udv monitort szeretnek venni elsosorban jatekra de neha azert jo lenne filmezgetni is arkategoria kb 50 ropi lenne en minimum 23-24 colra gondoltam valaki tuna segiteni melyik lenne a megfelelo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Adobe Lightroom topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest