Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregus021
tag
Üdv!
Maximum hatvanezer forintig keresek IPS monitort 22 és 25" méret között. Az elsődleges felhasználása grafikus munka, illetve képszerkesztés lenne, így az árkategóriához képest kiemelkedő színhelyességű monitort szeretnék. Emellett játékra és filmnézésre használnám, de mivel nem kompteitív jelleggel, így a panel reakcióideje és input lagja nem lényeges, de ha ebben az árkategóriában van használható, ultrawide monitor is érdekelne!
Előre is köszönöm a segítséget! -
gregus021
tag
válasz ttamashu #36682 üzenetére
Dell U2312HM. Ha jól hallottam akkor valamilyen driverrel megy 72Hz-en. IPS panellel gyönyörű képet ad,alig van input lag, és a 8ms response time sem olyan rossz mint ahogy kinéz. Én is ilyet tervezek venni, a MonitorGuru-nál ki is tudod próbálni. Akár el is viheted a géped és bármivel kipróbálhatod. Ennél olcsóbban nem nagyon kapsz ilyen minőségű IPS panelt, és ha nagyon sietsz akkor a MonitorGuru-nál július 31-ig ingyenes a kalibrálás.
[ Szerkesztve ]
-
gregus021
tag
válasz SchumiBácsi #36555 üzenetére
A játék futhat 5000fps-sel is, de amíg a monitor képfrissítése 60Hz addig 60x fog változni a kép másodpercenként, tehát te maximum csak 60 képkockát láthatsz.
[ Szerkesztve ]
-
gregus021
tag
Sziasztok! Egy Dell U2312HM-et szeretnék vásárolni, de beszéltem egy barátommal aki most vett ilyet és komolyabban COD4-ezik, szerinte a 8ms válaszidő tényleg érezhető és komoly gamingre már nem teljesen jó ez a monitor. Mennyire értetek ezzel egyet? Hasonló árban van szintén IPS, gyorsabb válaszidejű monitor? Ha igen, akkor milyet ajánlotok?
Előre is köszi a segítséget! -
gregus021
tag
Játékra 8ms válaszidő biztos jó játékokhoz?
Mégsem tűnik ez olyan rossznak.[ Szerkesztve ]
-
gregus021
tag
Sziasztok! Jelenleg egy Samsung SyncMaster 2233-at használok, de kezd már kicsit megöregedni, van rajta egy pixelhiba, és egy részen kicsit világosabb a kép mint kellene. Milyen monitort ajánlotok helyette? 24 collos monitor érdekelne, 120Hz-es, kicsi válaszidővel, a 3D nem lényeg. Elsősorban játékra használnám, de néha képeket, videókat editelek, szóval kellene valami középút a kis válaszidő, és a jó képminőség között. Ármegszabás nincs, nem tudom kb. mennyiért lehet ilyesmi monitort venni, de nem szeretnék nagyon sokat szánni rá.
Előre is köszi a tippeket.
Amúgy ez csak szerintem nagyon jó business?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest