- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
Syen Muse is Gree. Teljesen egyezik és halk szintén.
Polar tényleg retek gázmargithid:
Halk kell? Akkor japán gépet.
Daikin Sensira vagy Comfora
Mitsu Toshiba vonalon is nézelődhetsz
Több száz gépet takarítottam, megmondom neked a frankót, takarítás után tesztüzem mindig és én egy kezemen meg tudom számolni azokat a kínai gépeket amik halkak voltak. De lehet Sensira mellé tenném és kiderülne hogy még mindig hangosabbMa üzemeltem vissza két Gree-t még R410-es gép 2017-ből meg egy Bosch R410-es gépet, a két Gree még elég tűrhető is volt bár engem kikészít hogy ventilátornál csak AUTO meg 1-2-3 csík van plusz a turbó de egye fene elment viszont a kültéri meg sem közelíti a Daikin Sensira-t hangban jóval hangosabb
Bosch na az ultra béna volt, benyomtam 22fok hűtésre és baromi hangosan ment a kültéri, csukott ablaknál bent is hallani, 24fokra állítva vissza vette magát de még mindig hangos volt.
AUX-ot egyet láttam már az viszonylag halk volt de annak meg a kültéri vékonyka és ki van spórolva minden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest