- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
Syen Muse is Gree. Teljesen egyezik és halk szintén.
Polar tényleg retek gázmargithid:
Halk kell? Akkor japán gépet.
Daikin Sensira vagy Comfora
Mitsu Toshiba vonalon is nézelődhetsz
Több száz gépet takarítottam, megmondom neked a frankót, takarítás után tesztüzem mindig és én egy kezemen meg tudom számolni azokat a kínai gépeket amik halkak voltak. De lehet Sensira mellé tenném és kiderülne hogy még mindig hangosabbMa üzemeltem vissza két Gree-t még R410-es gép 2017-ből meg egy Bosch R410-es gépet, a két Gree még elég tűrhető is volt bár engem kikészít hogy ventilátornál csak AUTO meg 1-2-3 csík van plusz a turbó de egye fene elment viszont a kültéri meg sem közelíti a Daikin Sensira-t hangban jóval hangosabb
Bosch na az ultra béna volt, benyomtam 22fok hűtésre és baromi hangosan ment a kültéri, csukott ablaknál bent is hallani, 24fokra állítva vissza vette magát de még mindig hangos volt.
AUX-ot egyet láttam már az viszonylag halk volt de annak meg a kültéri vékonyka és ki van spórolva minden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy J5 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N5000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest