Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
frank04
tag
Másik technikai kérdés, hogy a klímának lesz egy hálózati kábele, amit egy hosszabbító segítségével bármelyik konnektorba be tudok dugni, vagy be lesz kötve közvetelnül az elektromos hálózatba?
-
frank04
tag
Sziasztok,
Pannonklíma 249 ezres árajánlatot adott FTX35K RX35K klímára beépítéssel tartókonzollal együtt. Jó lesz?
Köszi
-
kmarci25
veterán
Azért az "adminban" elég sok mindent lehet állítani.
Azért jöttem ide először, mert a routeres topikokban szerintem nem igazán találkoznak pont ezzel a modullal, de ha nem jön be az 5GHz-es ötlet, akkor próbálkozom ott is.
Szerk.: de most hogy mondod! Portot kellett nyitni neki, úgy emlékeszem.
És még jó, hogy megvannak a régi routerem beállításai! Na, otthon kipróbálom.
Szerk. 2.: Na, tessék. Megválaszoltam egy éve.
-
kmarci25
veterán
Sziasztok! Jó régen jártam erre... két évvel ezelőtt szerelték be a Daikin klímánkat (Pannon klíma
). Kaptunk hozzá akcióban wifi modult is. (A pontos típust most nem tudom, mert nincs előttem, de a három ledes - power, run, ap - és két gombos - setup, mode verzió.) Mikor a klímát beszerelték a wifi modullal együtt, szépen be is állítottam, működött a dolog, el tudtam érni bárhonnan. Nemrég lecserélte a T a router-t egy újabbra (Sagemcom F@st3686AC v2), és azóta nem működik a dolog. Próbáltam már mindent, ami eszembe jutott, töröltem az alkalmazás adatait, újratelepítettem, de csak nem kapcsolódik. A kapcsolódási procedúrát és sokszor végigjátszottam már, próbáltam wps-sel és anélkül, de csak nem működik. Van valami ötletetek, hogy mit lehet tenni? Volt már valaki hasonló helyzetben?
-
toyee09
csendes tag
válasz
asha07lcc #26423 üzenetére
Sziasztok!
Van egy Gree Amber 3,5 kw klimam kb fel eve! Beallitom rajta Wifi funkciot Gree+ appon, minden mukodik is kb 2-3-4 napig Wifin vagy mobilneten is hasznalva! Majd par nap mulva nem erem el tavolrol! Ha ujrabeallitom megint mukodik par napig!
Amikir be akarok kapcsolni appon a klimat csak tolt es vegul kiirja “Halozati kerelem idotullepese”
Masnal is igy mukodik vagy csak nalam lehet vmi problema? -
petir
senior tag
válasz
asha07lcc #26404 üzenetére
Szia ,
Köszi a választ! Csak hűteni fogok! Na jó ha nem indul a panelba a fűtés lehet éppen egy picit használom majd fűtésre de első sorban a hűtés a fő szempont !
Megnéztem az X-et a plus valóban kiesett!
Tehát amber vs. X ?
Enegiaosztályban messze veri az amber az X-et
Seer/Scop érteke is jobb az amber-nek
Halkabb is...
Csak A fránya designolyan szögletes az X-nek gyönyörű a beltérije!
Ha a legutolsó szemponttól eltekintek minden az amber mellett szól!
Jól gondolom ?
-
xerobyte
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Lakásfelújítok, van itt két előző tulajtól örökölt MIDEA ms9v 09hrdn1 split klímám, 6-7 évesek, külön kültérivel mind a kettő.
Van értelme őket lecserélnem? A nappali 28m2, a kisszoba 10m2 alatti.
Milyen minőséget képvisel ez a klíma. Hasonló áramfelvételi limitek mellett mi lenne ennek a mai megfelelője és pl. mi lenne előrelépés?Kicsit off: van arra bármi ötlet, hogy a klíma mögül a tapétet hogy szedjem le, leszerelés nélkül?
-
Gree Comfort X-hez van 3 darab fehér szűrő és 2 darab zöld. Mit szolgálnak, mi a különbség?
2 megy bele ugye. 1 ilyet 1 olyat?
-
Gömbike
senior tag
Szeretném megkérdezni, van -e arra ötletetek, megoldásotok, hogy a wifi kapcsolatot hogyan lehetne normálisan stabillá tenni ezen: [link]
Az Ewpe Smart alkalmazást használom, sikerül is a kapcsolatot beállítani. Tökéletesen működik pár napig, majd gondol egyet, s vagy újra kell párosítani, vagy - a technika ördöge tréfál- ha párszor újranyitom az alkalmazást, magától visszaáll minden.
Köszönöm!
-
Lassú Víz
addikt
Akkor nem kaptam róla számlát, nem fizettem bankkártyával, nem terhelték meg a számlámat és nem kaptam róla SMS értesítőt. Ja, de. 32A-ig díjmentes, felette fizetős. 3600 + ÁFA minden plusz Amper terhelhetőségért. Arra a még fel nem tett kérdésre viszont nem tudok válaszolni, hogy akkor miért nem kérték a +4A utáni díjat tőled.
-
törölt tag
-
asha07lcc
tag
Ha fűtenél akkor Amber. Nagyobbak a hőleadó felületek.
GWH12KF-K3DNB1G Comfort plus cold plasma, I-Feel
8°C-os temperálás, téliesítés
-20°C-os fűtési működési tartomány
(kifutó termék)
GWH12ACC-K6DNA1D ComfortXWI-FI, cold plasma, I-Feel, 8°C-os
temperálás, téliesítés
-20°C-os fűtési
működési tartomány
a plus és X között pár ezer Ft a különbség akkr inkább az XGWH12YC-K6DNA1A Amber WI-FI, 3D légáram
cold plasma, I-Feel
8°C-os temperálás, -22°C-os fűtési
működési tartomány -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest