- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
válasz
-secret- #40050 üzenetére
Szerintem nagyon jó döntés.Nem tudom,hogy használjátok télen is a nyaralót? Én a mienkbe az emeletre RCool-t vettem,de még tervben van egy ,és a Gree tudja a 8 C cirkulációt is.Ezt sajnos az RCool nem tudja,így biztosan Gree lesz a második klíma. Így nem kellene télre vízteleníteni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
-secret- #26224 üzenetére
A jelenlegi házunkban dual split van Sinclairből.
Nem igazán meggyőző
Pedig katalógusban csili-vili sokat tudó.
Aklinek nincs viszonyítási alapja, annak jó is lehet.
Nekem volt Daikinom meg Mitsubishim.
A Daikin klímám öregebb volt, mint ez a Sinclair.
Mégis csöndesebb, sőt a műanyag burkolat nem recsegett-ropogott hosszú perceken át sem fűtésnél, sem hűtésnél. -
Bacusuz
őstag
válasz
-secret- #25103 üzenetére
A fuji klímámnál a 2,5kw és a 3,5kw ára közt kb 15e ft difi volt.
Én biztosan a nagyobbat venném, főleg ahogy írtad több hűtő is dolgozik, melyek plusz hőt termelnek a helyiségben.Ha viszont túl sok meleget fújnak akkor jobban utánanéznék a méretezésnek.
Tegnap voltam egy üzletben egy hűtőpult mellett, akkora mennyiségű meleget fujt be mint a klímám hideget. -
F-ECT$
titán
válasz
-secret- #25089 üzenetére
Mekkora a keret?
Szerelés: nem feltétlenül a márka képviselet szerel (sőt), de mindenképp olyan céget érdemes hívni, aki megbízható, mert bármi gond esetén nekik kell majd jelezni a hibát, és ők jönnek majd évente karban tartani is.
Ekkora méretre általában elég egy 2.5 kW-os készülék akár hűtésre, akár fűtésre kell.
A megbízható márkák 150e körül indulnak, 200e körül meg már a legnagyobb nevű cégeknek is vannak termékeik.
A szerelés 50-70e Ft ha a kültéri és a beltéri között nem kell 4m-nél hosszabb csőhosszal számolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Proxmox VE
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest