Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz 3.Aragorn #22349 üzenetére
Ezek a NEON csövek 2eFt-ba kerülnek: sk-link Sokkal jobban bevilágítják a plexis házat, mint a led-es ventik és PCI hátlapi kapcsolóval rendelkeznek, így egy billentés a ház háta mögött és kikapcsolhatóak. Szerelésük egyszerű, lényegében molex-ről mennek. Fogyasztás ügyileg is mértem, kb 10 watt, szóval nem sok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 3.Aragorn #22368 üzenetére
Akkor ne vegyél csicsás plexis házat, meg csicsás cpu hűtőt és nem fog eleve semmi világítani. Én szerintem logikusan feltételeztem, hogy ez tetszik neked, csak nem éjszaka. Egyébként meg bármelyik ventit lehet cserélni és akkor nem "viszketően" fog világítani.
(#22363) szityo83: KI szerelte össze?
(#22362) tjokai : Amennyiben jól szellőztethető gamer házat akarsz, belépő kábel menedzsmenttel, akkor a Merc Alpha jó választás. Természetesen nem 10kg, de ma már ennyi pénzért nem is lehet bunkereket kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Lucifer6280
aktív tag
válasz 3.Aragorn #22539 üzenetére
De valami elképzelésed csak van ami tetszene a házak közül, ha már több napja olvasod a topicot, vagy már esetleg körül néztél a házak terén.
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
-
TomiLi
addikt
válasz 3.Aragorn #22515 üzenetére
Apróban van egy Silverstone FT01, igaz több ,mint amit szeretnél kiadni (35K)
Ez nagyon jó ház, (főleg, ha azt nézed, hogy mennyi újonnan) Ennek acél váza van, két 180-as, halk befúvó ventivel (porszűrővel*)
Az egésznek egy nagyon merev 3-6mm külső borítása van, és ennek még az oldallapjai is alumíniumból vannak zajszigetelő borítással!* ha érdeklődsz utána akkor azt feltétlenül kérdezd meg, hogy ez melyik kiadás! Az elsőnek sajnos a tetején lévő porszűrője nagyon elcseszettül van megoldva. Ha már a javított verzió, akkor no problem, mert azt könnyen lehet kivenni.
Bogyorisz
-
-
TomiLi
addikt
válasz 3.Aragorn #22548 üzenetére
Szerintem nincs ezzel baj. Nekem inkább a kifelé szívó venti a fura a házak tetején.
Nem tudom melyik megoldás a hatékonyabb, a Silverstone oldalán van egy angol nyelvű írás.
A gyári FT01-es kialakítás pozitív nyomást eredményez a házban, míg az elterjedtebb - a tetőn lévő szívó venti - negatív nyomást.Szerk:
Ha jól vettem ki az ábrákból, akkor a negatív nyomással rendelkező házaknál a vga-nak lehet hátránya a Silverstone szerint...[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
Anfänger
őstag
válasz 3.Aragorn #23012 üzenetére
Hi! Még nem hallottam róla,de látni láttam! Jól néz ki,és a hütése is faja lehet! Bár nekem az nem tetszik benne,hogy a tápot csak úgy tudod beszerelni,hogy bentröl szívja a levegöt! Jobban bejönne,ha kintröl szívná a friss luftot,egy porszüröt már nem ártott volna odadobniuk,na meg egy kivágást is persze! De ez csak az én véleményem,egyébként tetszetös kecó! Ùgy tudom,hogy 7 ventivel árulják,és mind a 7 külön szabályozható!
Üdv.Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
válasz 3.Aragorn #23017 üzenetére
NZXT H2 pontosan. A benyomások nekem pozitívak. Jól szerelhető, rendesen ellátják az embert minden szerelékkel. Talán a HDD keret lehetne elforgatva 90°-al, de így is van mondjuk elég hely. Masszív, nem rezonál. Bőségesen el van látva porszűrővel amik könnyen tisztíthatóak. A gyári ventilátorok nem a leghalkabbak, de nem is vészesek pláne ha a csúszó potival leszabályozza őket az ember. Amúgy gyárilag 3db 12cm-est tartalmaz a ház. Apró dolgokkal dobják fel a használhatóságot mint a "hotswap" előlapi ventikeretek.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz 3.Aragorn #23019 üzenetére
A lényeg, hogy egy keretbe vannak a ventik befogva amiket bármikor ki lehet szedni mindenféle szerelés nélkül, mert csúszó érintkezőkön át veszik fel a "zamatot" ami rá van kötve a potira a ház tetején.
Anyagvastagság passzolom mindjárt utána nézek hátha más oldalakon fel van tűntetve.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
regener
veterán
válasz 3.Aragorn #23032 üzenetére
Értem, köszi
Akkor kérdezősködöm üzletenként hogy melyiknél van alsótápos változat.
Bár még mindig nemértem, hogy lehet felsőtápos belőle, amikor a gyártónál és tesztoldalon ([link]) is alsótápos változat vanSőt most találtam hogy egyik boltban 2 változat van:
920BL Veritas 3000
920BL-PRO Veritas 3000Újabb kérdés merül, fel hogy honnan szedték azt a PRO feliratosat, mivel árgép csak itt talál ilyet, máshol nem
[ Szerkesztve ]
-
válasz 3.Aragorn #23046 üzenetére
Enguszék védelmében. Ők sem tartanak mindent raktáron hanem úgy hozatják. A rossz árfolyam és a szállítási költség miatt ilyenek az árak. Amúgy csak ajánlani tudom őket.
-
válasz 3.Aragorn #23048 üzenetére
Lian Li-knak olyan áruk van hála a jó kis ÁFA-nak is. Rendelheted külföldről csak nem biztos, hogy szállítanak Mo.-ra. Nem egyszer jártam úgy, hogy Közép-Európában szinte mindenhova szállítottak csak ide nem és egy PC ház esetében nem biztos, hogy megúszod a vámoltatást...
-
-
-
albert8
veterán
-
albert8
veterán
válasz 3.Aragorn #23069 üzenetére
Be lehet persze, nem arra gondoltam, hanem mondjuk egy Noctua D14-est elég nehéz benne tartani +kábeleket rendezgetni
a felső HDD-tartót szerintem érdemes kiszedni, mivel az alsóban úgyis elférnek
15k körül volt már aprónFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
regener
veterán
válasz 3.Aragorn #23063 üzenetére
Nem, mivel még csak tesztfuttatás volt a jelenlegi gépre rákötve... A gépbe ami megy bele még kell egy normális táp és egy CPU hogy elis induljon
Amúgy sztem nemfog zavarni, mivel éjszakára mindig kikapcsolom a gépet, esetleg ha torrentezek akkor sem fog zavarni, mivel akkor berakom a gépasztalba és az elején jövő fényt ami az ágyam felé irányul, pedig felfogja a kisasztal -
albert8
veterán
válasz 3.Aragorn #23071 üzenetére
Mit értesz azon hogy duplatorony?
Am meg nem azt mondtam, hogy nem lehet belerakni a D14-et, hanem azt, hogy nehéz műveletFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
BioNiCMaN
addikt
válasz 3.Aragorn #23120 üzenetére
Megfelelő környezetben szép is tud lenni, de a fehér 600T pont nem az neki (szerintem).
Valamelyik AC-val ezerszer szebb lenne ez a kompozíció.
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
zolee0307
őstag
válasz 3.Aragorn #43096 üzenetére
Hát igen nem olcsó, én 1 évig gyüjtöttem rá.
A ház megvételének történetéhez hozzá tartozik, hogy miután az első törötten jött, a csere házat a bolt először másnak küldte el, utána meg rossz címre küldte és 90 km-t kellet autóznom, hogy a futártól átvegyem. Szóval a ház megvétele emlékezetes marad.
Nem tudom, hol van ilyen üzlet, a városban ahol lakom a számtech boltokban csak gagyi házak vannak, elvétve találni jót.
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
-
patomi
őstag
válasz 3.Aragorn #44617 üzenetére
Pont előtte írtam, hogy azok molexesek, alaplapra nem tudja közvetlenül csatlakoztatni.
(#44616) zolka95
A HD Audio kábelt nem tudod rákötni USB csatira. Ellenben annak két csatlakozója van, az AC97 mehet rá. (világos zöld csatira)Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.