Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
jorden06
senior tag
2 db. Audigy modellt találtam számomra elérhető áron, az egyik SB0090 a másik SB0160 chipkódos. Laikus szemmel csak annyit látok rajta, hogy egyiken FireWire, másikon GamePort van

Melyiket válasszam? Van egy rakás Live! is, de akkor inkább az Audigy-t, hogy ha azok a "fiatalabbak" nem?
-
hunnylander
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Tapasztalatbol mondhatom, hogy ez altalaban nem igy van. Azok a hibak az ujakat is elovehetik, es nem kotnem ossze a kartya koraval. Van egy jo oreg SB Live!-om (E-MU 10k1), kifogastalanul mukodik. KX ASIO driverrel kenterbe veri a legprofibb hangkartyakat is kesesben (latency, kevesebb, mint 3 ezredmasodperc!; egy mezei hangkartya csak tobb szaz ms-t tud mezei driverekkel), a hangminosege sem romlott, pedig ez egy Audigy elotti generacio, vagyis oregebb azoknal, amik kozul venni szandekozol.
A K77 megeri a plusz 2k-t mar pusztan esztetikai okokbol is, es egy lepcsovel magasabb minosegi kategoriaba is tartozik.
-
jorden06
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Olvastam egy korábbi hsz-t, miszerint idővel romlik a kártya minősége, recseg stb. Ha veszek egy audigy SB009x chipes kártyát nem lesz vele ilyen gondom? Mennyire mennek ezek tönkre?
A másik, hogy megérné plusz 2k-t áldozni a K77-re? a K44-es meg "csak" 7K. Adatok alapján nem láttam köztük különbséget.
-
riam
tag
Szeretnék ajándékba venni főleg utcai használatra egy fejhallgatót.
Az alábbi típusok között próbálok dönteni:Audio-technica SJ5 11K
Akg K 81DJ 20k (talán ez a legjobb, de sajnos ennek még mindig elég magas az ára)
Akg K 518DJ 11kLehet hogy annyival jobb is a k81, mint amennyivel drágább a k518-nál?
Nem tudom, mennyire kényelmesek,vagy hogy utcára nem túl nagyok-e?Audio-technica fülese is nagyon tetszik.,
Ha van valakinek tapasztalata ezekről a típusokról, megköszönném ha bővebben írna róla.
üdv. riam
-
jap
aktív tag
k55 vagy k77?
mind2:
- circumaural
- uaz a spec.
- 9ka k55 egyetlen + a ,,Turbo Bass"
k55öt már nem ill. nagyon nehéz beszerezni...
még mindig HD202-em van...

-
hunnylander
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Nem. Az Audigy SE-bol, Value-bol, LS-bol es egyeb butitott valtozatokbol (meg a NYAK-juk merete is kisebb, egy csomo minden ki van beloluk sporolva) hianyzik az E-MU chip. Helyette valami CA-0106 Family chip van. Es ne keverjuk ossze as SE-t, az ES-sel. [link]
Ezekbol valogass, ha olcso E-MU 10k2 chipes Audigyt akarsz:
Soundblaster Audigy - CT007x
Soundblaster Audigy - SB009x
Soundblaster Audigy - SB019x
Soundblaster Audigy - SB023x
Soundblaster Audigy Platinum - SB0090
Soundblaster Audigy ES (OEM) - SB016x
Soundblaster Audigy 2 - SB024x
Soundblaster Audigy 2 Platinum - SB0240
Soundblaster Audigy 2 Platinum EX - SB0280
Soundblaster Audigy 2 Platinum EX - SB0290
Soundblaster Audigy 2 Platinum EX - SB0320
Soundblaster Audigy 2 ZS - SB0350
Soundblaster Audigy 2 ZS Platinum - SB0250
Soundblaster Audigy 2 ZS Platinum - SB035xErtelemszeruen az x-ek helyen akarmilyen szam allhat, szoval van boven valasztek.
A kenyelem pedig ugyanolyan fontos mint a hangminoseg, a kenyelmetlen fulestol megfajdul az embernek a feje es a fule, akkor meg mar semmit se er. A 'szebb a hangja' egyebkent is szubjektiv.
-
jorden06
senior tag
Na egy végső tanácsra lenne szükségem..

Jártam egy boltban, hogy megnézzem K44-et. Az eladó ajánlotta a Senn. HD202-est. Árban ugyanannyi, de szerinte sokkal szebb a hangja, viszont nem olyan kényelmes mint az AKG. Melyik legyen? Egyéb pro és kontra?
A másik probléma a nagy hangkártyaválaszték. Néhányan postoltak róla itt is, hogy az Audigy SE egy gagyi, válasszak inkább régebbi szériákat, amikben a korábban felsorolt chipek egyike van és lehet moddolni 4-re. Abból viszont rengeteg van, rakás régi Live! és Audigy széria (az X-Fi túl drága nekem). Azon felsorolt chipek közül mind1 melyik van benne, vagy az SB0090/92 a legjobb?
Elvileg az SE-ben is ez a chip van, akkor az miért rossz választás?
-
hadogabi
csendes tag
Na én meg megrendeltem közbe a razer barracuda hp 1 -es fülest kiszállítással mindennel 27650 ért na majd írok besz-t hogy milyen .
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Játékra milyen fülest ajánlanátok? 10 ezer környékén, vagy az alatt?

-
hunnylander
őstag
Biztos ki lehet naluk probalni, de egy paksi uzletrol beszelunk. De pl. egy MediaMarkt-ban vannak AKG fulesek es ki lehet probalni oket, de valami hordozhato lejatszoval tedd meg (vagy esetleg egy ottani hifi rendszer kiprobalasaval), mert az alap meghajtast mar kritizaltak, zug-bug, halk es az alapjan meg a K 701 is pocseknak tunik.
-
mcs
veterán
Jól fogsz járni ezen AKG-k egyikével. Főleg, hogy normálisan oldották meg a pántját.
Egy bőrrel öltöztetett gumiszalag igazodik a fej méretéhez, ami bizony kényelmes.
A HD202 talán egy icipicivel jobb, mint a K44 vagy K55, de nem éri meg emiatt gondolkodni, mert bizony az utóbbiak is nagyon tisztességesen szólnak, és masszívabbak is a felépítést tekintve.Amúgy az ilyen régi Audigyket, és kifejezetten az SB0090/92es típust elsősorban azért kedvelik, mert bizony sok esetben Audigy 4essé is lehet moddolni őket a megfelelő szoftverekkel. Alapjába véve is jobban szól az Audigy, mert nem egy olyan butított egyed, mint az Audigy SE, ami mégcsak nem is igazi Audigy, csak átnevezett Live 24-bit. Igen, jobb a csipje...

-
Ott a lista. Nem csak a régi audigy-k a jók, hanem azok amik a listában vannak. Elméletileg azok emu chippel szereltek, (legalábbis az audigy1-ek biztosan) ami nem a gagyi asztali hangkártya kategória, hanem sokáig (talán még mostanság is) a creative "húzó"chip-je, aduásza, amivel anno piacvezető lett.
Érdemes a listát végigszöszölni, aztán hunny-san által javasolt független drivert leszedni, és kipróbálni mit tud az emu10k2. -
jap
aktív tag
teljesen meg vagyok elégedve vele (HD202).
csak már szegény öreg és a méretállítástól (szar a megoldása) leesik kipotyog a szárról mind2 oldalon az egész füles rész.jó, tehát kb uolyan szinten van a HD202 és a k55 (k44)?
technikár-nál ki lehet próbálni a fülest megvétel előtt?
bár 1 zsír új füles hangja más mint a az én bejáratottamé... -
^Clown
addikt
Az olcsó kategóriában az AKG K 44-et ajánljátok. Én megrögzött Sennheiser fan vagyok, régebben jókat hallottam a HD 202-ről. Nemsokára lehet, hogy beújítok egy fejhallgatót a cx 300 mellé, de nekem is max 7-8K lenne rá. Melyik a jobb döntés? És miért? Köszi előre is a választ! Üdv!
-
hunnylander
őstag
-
mrmaci
csendes tag
Lehet hogy nem ebben a topikban kellene fel tennem a kérdést, de 10k-ért szeretnék vagy fejhallgatót vagy fülhallgatót venni a mindennapokra mp3 lejátszóhoz, a kinézet nem számít csak a hangminőség. Eddig Sennheise eh150-t használtam de most a jobb oldali kábel elromolhatot, mert nem mindig szól azon az oldalon. Milyet és melyiket ajánljátok?

-
riam
tag
Mióta akg-m van, én is figyelem hogy milyen fejhallgatót használnak a médiában.
Nemrég láttam egy videót, ami a System Of a Down énekesének (Serj Tankian) stúdiójában készült, és az asztalon pedig szintén a 240s füles volt látható. Azért ez mégiscsak azt igazolja, hogy nagyon jó kis fülesünk van (én legalábbis nagyon szeretem az enyémet)
Más mint a 701-s, (amit még igazából nem tudtam hozzá illő jó hangkártyával, v erősítővel meghallgatni, mert egyenlőre nem telik rá), de most legalább minden zenei stílushoz megtaláltam a számomra tökéletes hangzás.Ha valakit érdekel: a Bertaudio-nál
[link] - a hazai árakhoz viszonyítva jó áron kapható most akciósan a k701-es (70k-ért, hivatalos magyarországi 2 év garival!) -
Most nézek egy filmet HBO-n, dj srác 240S-el nyomja

-
péró
csendes tag
sziasztok !
Gondolkozom egy senn.HD580 -as vételen leginkább telefonon vagy ipodon hallgatok zenét na a kérdés az lenne írták itt hogy ílyen komolyabb füleshez már érdemes beruházni egy erősítőre is milyet ajánlanátok ha kell egyáltalán
köszi előre is 
-
jap
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
k44 vagy k55 az mp3 lejátszómhoz kell.
k240 + quartet otthonra...
-
jap
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
[OFF]tehát 4 sztereo jelet képes kiküldeni...
keverő csak a hangcuccomnak kell (végfok+hangfal előtt)
+valami info az AKG 55ről?[/OFF]
-
hunnylander
őstag
INFRASONIC QUARTET + AKG k240
Na az lesz a tuti nyero parositas.
A keverot hagyd ki a lancbol, ha a Quartet minosegi fuleserositojet akarod elvezni. Egy keveron kozel sincs olyan minosegu fuleskimenet.A Quartetnek ket stereo kimenete van, es automatikusan erzekeli, ha fulest dugtal ra.
In the analog output circuit of the QUARTET there is no need to classify
between Line output and Headphone output
The output jacks automatically know the difference between stereo
headphone jacks or line outputs to your speakers or mixer -
jap
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
AKG K 44
AKG K 55között mi a különbség?
AKG K 55-ről nem találok semmit a gyártó honlapján.most egy HD202-em van. de lehet lecserélem valamelyikre. (mp3 lejátszóhoz használnám)
számítógéphez:
INFRASONIC QUARTET
+ AKG k240
szett készül.nézegettem, ez a QUARTET csak 1 hangkártya (nincs hozzá külső egység, füles hangosításra stb.), hogyan müxik pontosan?
[link]mit/hová dugok, hol állítok hangerőt stb.?
2 nagy jack-en küldöm ki a jelet a keverőmhöz, a másik 2 valamelyikébe dugom a fülest?
lehet h ez 1 kicsit sok volt egyszerre...
de előre is köszönöm a segítséget
-
jorden06
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Pedig reménykedtem, hogy jó cucc, hiába 4K... Sennheiserből melyik az ajánlott és olcsóbb darab?
Az a baj, hogy próbálgatni csak úgy nem tudom, ha megveszem és rossz, akkor buktam 8K-t. A másik, hogy nem is látok most pesti boltot ahol AKG K44 van, tudtok esetleg linkelni?
-
hunnylander
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Elobb probald ki az AKG-t az alaplapi hangkartyaval. A HD-201 is gagyi cucc, hiaba Sennheiser. A Sennheiser meg dragabb marka, mint az AKG, a tul olcso cuccaik bovli. Az AKG sokkal figyelmesebb es vevobaratabb a belepu szintu termekeivel is. Pl. egy K 44 is siman megfelel studiohasznalatra pl. egy radiostudioban, annyira jo, ellenben a HD-201-rol eddig meg csak rosszat hallottam, kenyelmetlen, rossz hangkeppel.
-
jorden06
senior tag
Az X-FI sorozat sajnos túl drága nekem. Az olcsóbb AUDIGY sorozattal szemezek.
Ha kombinálok egy Sennheiser HD-201-et és egy Audigy SE-t csak a sz.rnak adok egy pofont a kártyával, vagy érezhetően jobb mint az alaplai hang?
Egyébként mi a különbség a sok SB kártya között? Hangtömörítés, vagy mégis mivel tud többet hangzásban egyik a másiknál?
És végül, említett Sennheiser mennyire ajánlott vétel? AKG-hoz képest?

-
A. Currently, kX-compatible soundcards include all EMU10k1 and EMU10k2-based PC soundcards manufactured by Creative Technology Ltd. and/or E-mu Systems Inc., including:
# The E-mu Audio Production Studio (APS) card
# The motherboard models of 10k1 cards (M002, M003 and others)
# PCI256 (CT4890, CT4891 and CT4893) and PCI512 (CT4820 and SB0150) including OEM model (CT4790)
# The original Live! (CT4620) and Live! Value cards (CT4670)
# The Live! X-Gamer, Live! MP3+, Live! Player 1024, Live! Platinum cards (CT4760) and value cards (CT4780)
# The Live! X-Gamer 5.1, Live! MP3+ 5.1, Live! Player 5.1, Live! Platinum 5.1, Live! Digital Entertainment 5.1 cards (SB0060, SB0100, SB0102, SB0220, SB0222, SB0103 and SB0105) and Value 5.1 (SB0101)
# The generic and custom OEM Live cards (CT4830, CT4831, CT4832, CT4850, CT4870, CT4871 and CT4872)
# The Audigy series, including the Audigy MP3+, X-Gamer, Platinum and OEM cards (CT0070, CT0072, SB0090 and SB0092).
# The Audigy 2 series, including Gamer, Platinum, Platinum eX and OEM cards (SB0242, SB0244, SB0320, SB0240, SB0240P, SB0280).
# The Audigy 2 ZS series, including Audigy 2 ZS Gamer, Platinum and OEM cards (SB0350).The Audigy 2 ZS Platinum Pro is not fully supported yet. There are issues with the line in ADC.
24/96 support for the Audigy 2 and Audigy 2 ZS cards is under development.
# Audigy 2 Value (SB0400), Audigy 2 ZS Notebook (SB0350) and Audigy 4 Pro (SB0380) cards are partially supported.
# The Dell OEM SB Live! (SB020x) is not yet supported since it uses a custom version of the EMU10k1, whose details are unknown. Experimental support may be provided when more information about it becomes available.
# Soundblaster Live! 5.1 cards (SB022x) are supported. -
jorden06
senior tag
Sound Blaster Audigy SE 7.1 24BIT PCI hangkártya SB0570 - itt egy szám tér el, ez is megfelel?
Közben osztottam szoroztam a pénzkeretben, max 10K-ból kellene kijönnie a 2 tételnek (vagy további spórolás)
A fent említett kártya ~4500Ft, e mellé pedig egy Sennheiser HD-201-et néztem ~4000Ft.Ezekről vélemények? Mennyivel rosszabbak egy drágább SB és AKG kombótól?
-
válasz
jorden06
üzenetére
Alternatíva biztos van, csak kérdés, hogy megéri-e jelen esetben ezen takarékoskodni. Mai világban 2-3ezer forint nem egy eget rengető összeg, főleg ha jövőtálló beruházásról van szó.
Ezen ne spórolj. Nem éri meg.K44 ;)
Olyan audigy-t keress, aminek a matricáján ezt látod:
SB0070, 72, 90, vagy 92. Azok Emu csipesek, valamint megy a hunny által linkelt driver
-
jorden06
senior tag
-
-
jorden06
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Az a baj, hogy ha más kimeneti eszközt kötöttem rá a PC-re tökéletesen szólt, csak a Genius fülessel volt baja. Megpróbálom majd, hátha valaki tud kölcsönadni egyet kipróbálás erejéig.
A K44-es alatt milyen fülesek ajánlottak még?
-
hunnylander
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Fuggetlen driverekkel meg lehet probalkozni, pl. ASIO4All. Bar annak kihasznalasahoz, olyan lejatszo kell ami ki tudja hasznalni az ASIO drivereket.
Ha hibas a hangkartya, (es garancias a lap) akkor csereltesd. Ha nem, venned kellene egy olcso Audigyt, meg a hasznaltak is jok. Sot en egy SB Live!-ot is hasznaltam az AKG K 240-emhez, es mar az is jobb volt mint az alaplapi, foleg kX ASIO-val.
-
jorden06
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
A honlapjukon sajnos nem találtam infót erről a termékről, talán rossz helyen keresem?
7500Ft... huh, eddig a Geniusra 1800-at költöttem, azt hittem most max 5K keretből kijövök de akkor tévedtem
az AKG alatt egyel egyébként milyen füles ajánlott?félig OFF
az első Genius fülesem tökéletes volt a P5K alaplapi hangvezérlővel, aztán szál eltört, füles kidob, jött a köv. Genius ami borzasztóan ratyi volt. Hang recseg, basszus nuku, torzítás stb. Vissza boltba, ott tökéletesen működik, de azért jófej a srác, ad egy újat. Az is ugyanolyan rosszul szól mint a 2. próbálkozó. HIFInél, MP3-nál semmi baj nem volt egyikkel sem, igaz a hang-teljesítmény sem volt olyan erős mint a PCé. audio firmware frissítés semmit javulást nem hozott. Erre mi lehet a megoldás?
Ezért félek drága fülest venni, mi van, hogy ha az is rossz lesz ezzel a géppel
-
hunnylander
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Sajat tapasztalatbol mondom, hogy a gagyi cuccok miatt tapasztalod a korai meghibasodasokat. Venni kell egy tisztesseges gyartasminosegu fejhallgatot es az meg 5-10 ev mulva is megbizhato es mukodokepes fules lesz.
AKG K 44-et ajanlom en is, kis penzert nagy ertek.
Zenesztarsaim tapasztalatabol mondom, hogy egy AKG-nak meg se kottyan egy 20 eves hasznalat. Szoval abszolute gazdasagos befektetes, megeri ra sporolni plusz nehany ezret.
-
jorden06
senior tag
Hali!
Fejhallgatót keresek max 4-5K-ig. Nincsenek nagyravágyó feltételeim, az olcsóság a fő szempont mivel nekem kb fél évente tönkremegy a jack dugóban a szál. Eddig egy Genius HS-04A teljesített, de ez a legutóbbi vásárlás már nem volt túl jó (recsegett a füles, de csak az én gépemben és csak az én alaplapi hangvezérlőmmel
). Van esetleg jó alternatíva? -
hadogabi
csendes tag
Egy kérdésem lenne hozzátok most szeretnék beruházni egy új fülesre. De sok ellenérvet hallottam az alaplapi hangkártyámhoz felesleges lenne. Alaplapom Msi Neo 3 az integrált hangkártyája :
7.1-es hd ,
• Chip integrated by Realtek® ALC888
- Flexible 8-channel audio with jack sensing
- Compliant with Azalia 1.0 spec.
- Meet Microsoft Vista Premium spec.Ez lenne a hangkártyám és ehhez szeretnék most venni egy Razer Barracuda Hp-1 -es gaming headset-et ami 5.1-es.
Sztereó hang 5.1 hang
Háttérzajszűrő mikrofon Igen
Kicsinyített szárú mikrofon Igen
Kábel vezérlő Igen
Frekvencia válasz 50~20,000Hz a fejhallgatóhoz
50~16,000Hz a mikrofonhoz
Interface USBSzóval ez lenne a fejhallgató. Szerintetek működne a jelenlegi hangkártyámmal tökéletesen vagy be kéne ruháznom az ehhez a füleshez fejlesztett razer barracuda hangkártyára ami plusz 30 ezer körül lenne még. A fejhallgató elsősorban játékhoz és zenehallgatáshoz lesz. Válaszotokat előre is köszi.
-
hunnylander
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Probald ki wave-vel, flac-kel vagy 320 kbps MP3-mal. A bitrata vagy a hangfelvetel miatt is lehet am az a zaj.
Itt tudsz hallgatni csucsminosegu hangfelveteleket @320kbps, es le is tolthetoek, ha tetszik.
A HD szeria nagyon szep (az MK II-nel szebb szvsz), ha elszakadna a kabele, egy ugyes szaki meg tudna csinalni (a potkabel se olcsobb a Studiohoz es nehez is beszerezni), de valo igaz, hogy a lekapcsolhato kabel ad valami lelki nyugalmat,
de ne gondold am, hogy a HD vezeteke olyan konnyen el tud szakadni, mint a kommersz olcso fuleseke. -
Blackhole13
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Igen, ez a fő problémám a nem lekapcsolható kábel. Félek, hogy tönkremegy a kábel és adhatok ki újra 25k-t fülesre...
Viszont a hangja nagyon ottvan, bár most már hallom hogy kissé zajos az a 2éves audigy.
Köszi a tippet, asszem még te beszéltél rá a k240 studio-ra.

-
hunnylander
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Az is ugyanaz, mint a Studio vagy az MK II, csak nem lehet lekapcsolni a kabelet. Audiofil piacra szant fules, mig a konzervativabb dizajnu Studio/MK II inkabb a studio/pro piacra van pozicionalva.
-
Blackhole13
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ehh, kihoztak egy K242 HD-t, úgylátszik félreérthettem vmit a technicar-osokkal.
-
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem is azért mondtam kedves márkatárs =)
-
válasz
hunnylander
üzenetére
"Ez a topik mar a vajtfulu minosegmaniasok gyulekezeteve valt joideje."
Erről Te (is) tehetsz, szóval ne hangoztasd

-
hunnylander
őstag
Ez a topik mar a vajtfulu minosegmaniasok gyulekezeteve valt joideje.
Olcso headsetekrol, gamerfulesekrol jot vagy semmit. Na ezert kaptal keves valaszt. 
Az adatok alapjan nem lehet minositeni a cuccot. De mivel nekem is volt jonehany hasonszoru (sot 'premiumabb') headsetem (addig amig bele nem utaltam az undorito hangminosegukbe, kenyelmetlensegukbe es gyors tonkremenetelukbe; azota egy AKG-t nyuzok nagy megelegedessel), azt kell mondanom, hogy ne varj tole sokat. Ha meg a zenehallgatas lenne az elsodleges feladata, akkor meg egyenesen felejtsd el.
-
Chosen
addikt
#4025 Sok a kérdés , kevés a válasz......
-
válasz
hunnylander
üzenetére
"Mar azzal is be tud mutatkozni egy AKG"
Nem is akárhogyan
Jövő hónapban megveszem Infrasonic-ot, kíváncsi vagyok 
-
KIRKJE
csendes tag
Melyiket ajánlanátok játékhoz Zalman theater vs. icemat siberia. Hangkari: Creative SB X-Fi XtremeGamer.
-
gizda
senior tag
sziasztok!
Ha netán valakit érdekelne HD415 ös füles keressen bátran PÜ-ben ! -
hunnylander
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Ahogy majd erzed, es a penztarcad engedi.
Elobb adj egy eselyt az Audigynek is. Mar azzal is be tud mutatkozni egy AKG. Eszre fogod venni a minosegi javulast az eddigi fulesedhez kepest.De egy Infrasonic Quartet (PCI) vagy egy E-MU hangkartya jo parositas lenne hozza, mert ezeken csucsminosegu fejhallgato-erositok vannak. (Kiveve E-MU 0404 PCI es 1212m PCI, mert ezeken nincs fejhallgato kimenet.)
-
Blackhole13
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Köszi, hétfőn már lehet itt lesz.
Amugy mennyit kell még "rá" költeni, ha megjön. Úgyértem hangkártya, füles erősítő, ilyenek elengedhetetlenek, vagy egy SB Audigy 2-vel is szépen meg tudom szólaltatni? -
hunnylander
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Nem, az MK II a K 240 Studio kozvetlen utodja. Csak optikai tuning/rancfelvarras, technikailag ugyanaz a ket termek.
Vegyed megfele!
Nem fogsz benne csalodni, nekem K 240 Studiom van. -
Blackhole13
senior tag
Sziasztok,
Rendeltem egy AKG k240 studio fülest, de hívtak, hogy már nincs belőle. Helyette K240 MK II van, ugyanazért a pénzért.
Szerintetek bármilyen tekintetben rosszabbul járnék vele a sima studio-val szemben? -
Chosen
addikt
Hello, Kinéztem egy headset-et , annyira nem értek hozzá ezért kérdezném, hogy ezek az adatok jók/rosszak: Genius HS-02U-ról van szó Frekvencia: 20 Hz~20 kHz Érzékenység: 108 dB, Impedencia: 32 Ohm, Súly: 100 g ,Kábel hossz: 1.5 m, Interfész: USB , Itt egy kép róla

És a hivatalos magyar oldal. -
CaPable
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy fejhalgatót, de lenne pár kérdésem. Tudom láma vagyok...
Tehát:
Ezeket néztem ki : sennehsier 465, 515, 555 .
elsősorban xboxhoz, notebookon zenét hallgatni, és mp3 lejátszóhoz lenne rá szükségem
Ti melyiket ajánlanátok?
A hd 555-nek 50Ohmos, míg a többi 32. Ettől jobban merűl pl az mp3 lejátszó? van még valami előnye/hátránya?Köszi a válaszokat.
-
CséZé
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Elképesztően hangzanak még alaplapi chippel is. Majdnem leesett az állam
Mindenesetre nem véltem felfedezni a keresett problémát.
-
nádasi
tag
Ez ugyanolyan dolog, mint a passzív hangfalak esetében. Jobb erősítés, jobb hang. Ezenkívül, ha pl. egy CD-lejátszót akarsz kipróbálni v. használni, akkor elég nagy a létjogosultsága, a nagyon drága előfokoknak van olyan füles kimenete, ami felveszi a versenyt egy középkategóriás, 30-40 ezres fejhallgató erősítővel.
-
CséZé
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Valami tesztanyagot tudnál keríteni nekem? Fogalmam sincs mi lenne a jó erre a célra.
Igen garanciás, asszem áprilisban vettem. Ilyen cuccokat cserélik vagy javítják?

-
hunnylander
őstag
Nem biztos. A hangfelveteleknek is van alapzaja, es a jobb fuled talan erzekenyebb lehet az emlitett jellegu hangokra. Probald meg letesztelni valami sterilebb tiszta hangfelvetellel, hogy annal is rossz e. Ha igen, csere. Feltetelezem van rajta meg garancia, esetleg upgradelj a garancia fejeben.
-
bbazsy
őstag
azt a mocsok...
rendesen kapkodtam a fejem
nagyon rossz 
volt még pár ilyen, csak anno lusta voltam végighallgatni. neked nincsenek véletlen lementve?
mod: még párszor >> tényleg nagyon durva, h kb pontosan be tudom tájolni mind szemmel, mikor távolságra, h honnan jön a hang

valami a felénél izomból belevisítana, akkor lehet a szomszéd néni találna meg 4-5 nap múlva a székben úgy, h a füles is rárohadt már a fejemre...
mod2: minden arcoskodás nélkül kérdezem, h egy komolytalanabb cuccon is ilyen durva a hatás, vagy azért a normálisabb erősítő + fejhallgató sokat nyom?
-- nincs más, amin kipróbálhatnám -
p_adam
addikt
A jelenlegi állás szerint úgy tűnik hogy két zárt fejhallható között fog eldőlni a verseny:
Ultrasone HFI-780
Denon AH-D2000 -
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség,mivel a fejhallgatókhoz láma vagyok.A helyzet a következő:apám nagy focibuzi,így gyakran néz meccset későn este is.Van neki vmi sony fejhallgatója asszem 5m-es kábellel,de ez így nem az igazi,meg egy kicsit megviselt is már.Most jön a névnapja,szeretném meglepni az öregemet egy új fejhallgatóval,lehetőleg vezeték nélkülivel.Tudtok-e ajánlani max 20K-ig vezeték nélkülit?A legfontosabb az,hogy egy töltéssel minél tovább bírja.Nem fog zenét hallgatni vele vagy játszani,csak a tv-zéshez kell.
-
válasz
andersen10
üzenetére
Ezt tudom sajnos
Csak kötsög francia nem küldte volna ha jól emlékszem...
Aktív témák
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- World of Warships
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), hiszen már 3 ezerért szórják, és jobb is, mint az SE változat, ami pedig nem más, mint egy 24-bites Live.

A fent említett kártya ~4500Ft, e mellé pedig egy Sennheiser HD-201-et néztem ~4000Ft.

nagyon rossz