- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
jó lenne ez is, csak szerintem itt Győrbe nem forgalmaz ilyet senki, csak Miskolcon van, ahogy látom a pk nem is lenne olyan sok. Te melyiket vennéd?
-
VinoRosso
veterán
Sennheiser RS 120 tűnik szimpatikusnak árban, meg jobb jel/zaj teljesítménnyel rendelkezik mint a 36k-s 140es bratyója. AKG-t meg szerintem a városkámban nem kapni, legalábbis nem wirelesst, és ha lehetne rendelni is, szerintem rohadt drágán hoznák meg. Eddig sima fülhallgatót használtam géphez, és már rohadtul unom az állandó forrasztgatást, meg a kábeleket, szal szerintem megváltás lesz ez a cucc.
-
BaLee
addikt
válasz
VinoRosso
üzenetére
SENNHEISER - RS 120
SENNHEISER - RS 140Sztem ezek márkásak ezek közül válogass. De nem nagyon közelítik meg a vezetékesek minőségét hangzásban. Meg nehezek is az aksi miatt. Majd számolj be melyik mellett döntöttél és tapasztalatokat is szívesen hallunk szerintem.

-
VinoRosso
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
nem tom teljesen láma vagyok hozzá. Milyen egy jó fejhallgató? Zeneszerkesztésre nem fogom használni, a lényeg hogy a szobán belül működjön, ne legyen olyan hangja mint a szokol rádiónak, ne interferáljon más eszközökkel, és ne menjen tönkre egyből, miután lejárt a garancia( előtte meg főleg ne ) kb ilyenek az igényeim. Jó jel/zaj arány, stabil kapcsolat, tartósság röviden. Valami best buy kéne.
-
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
Szerintem, nem érdemes USB-set venni, mert az azt jelentené, hogy 5000 Ft-ért kapnál egy 'hangkártyát', egy mikrofont meg egy fejhallgatót. Az meg olyan is lenne (ne álmodjunk, annyiért csak 'szemetet' adnak). Ideális esetben már van egy jó hangkártyád, minek vennél egy USB-s gagyit?
-
VinoRosso
veterán
Üdv!
Kéne nekem valami vezeték nélküli fejhallgató, főleg játékhoz. Tudnátok valami jó ár/érték arányút ajánlani?
-
Xero
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Hát megkérdezem absolut-os kontaktot ott mennyi lenne.
Külsőre nekem is a k240 jön be. Nemtom. Meglátjuk.
-
Blaise
veterán
üdv !
Fejhallgató/headset-et szeretnék venni, a fő felhasználás zene/voip/nagyritkán játék. A keret max 5.000 Ft. Ennyi pénzért mit tudtok ajánlani ? Érdemes USB-csatlakozósat választani ?
-
hunnylander
őstag
válasz
doktordrog
üzenetére
Azt a boltot is meg lehetne kérdezni ez ügyben, ahonnan venni szándékozod. A MediaMarkt-ban is szokott lenni mindkettő, de vigyél egy lejátszót, mert náluk botrányos a kínált meghallgatási színvonal, amiből nem sok érdemlegeset lehet leszűrni.
A Zaj Stúdióban is tehetsz egy próbát, bbazsy-nak megengedtek volna hallgatni egy Beyerdynamic DT 990 Pro-t is, pedig az egy ritka és drága füles. Náluk van AKG bőséges választékban.
-
doktordrog
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Vhol meg lehet hallgatni/nézni ezeket a fejhallgatókat?
-
Xero
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Értem. Tehát amit olcsóbban találok. Köszönöm szépen!
-
hunnylander
őstag
A K 240 javára elmondható, hogy évtizedes tradíciókkal rendelkező modellszéria (ritkán megy tönkre magától). Nyüstölésre lett tervezve, és az sem hátrány, hogy cserélhető a kábele is, nem csak a fülpad. Hangra a K 530 is ugyanolyan jó lehet, mindkettőben ugyanolyan méretű Variomotion hangszórók vannak.
-
Xero
nagyúr
Rövid egyszerü kérdés:
Akg k240 vagy Akg k5303-4 napon belül rendelném.
-
BluEyes
őstag
Szóba került itten nemrég a Total BitHead nevű kütyüke. Íme egy teszt: [link]
Sajnos nálunk nem kapható ez a masina. Ennek a készüléknek a lelke a Texas pcm2902 típusú DAC csippje.
Viszont kalandozásaim során felfedeztem ezt a jószágot: Behringer UCA202
A készülék szintúgy az említett Burr-Brown 2902 típusú DA konverter köré épül, tehát elvben nagyon hasonló paraméterekkel bírhat, mint a BitHead. A fő különbség a műveleti erősítő, ami itt 4556A típusú.
Nagyfelbontású képek a belsejéről: [link] [link]
Ha valakinek útba esik olyan bolt, ahol ezt árulják, hallgassa már meg, hátha fogtunk valamit.
-
hunnylander
őstag
válasz
doktordrog
üzenetére
Az előttem szólók már kifejtették a döntési elveket, én annyit tennék, hozzá, hogy ha K 240 Studio-ra fáj a fogad, most kell lépned, mert a modellváltás miatt ilyen olcsó. Ha ez elfogy, az új széria sokkal drágább lesz. A kifutó szériának a gyártó által is már le van törve a MSRP-je, plusz akciónak vele a kiskereskedők is, de az új terméknél újra felsrófolják a javasolt fogyasztói árat és a kiskeresekdő sem fog belőle sokat lecsípni jó ideig.
AKG K 240 Studio MSRP $165
AKG K 240 MK II MSRP $270 ~ min. $200 (jobb helyeken) -
vili13
őstag
válasz
doktordrog
üzenetére
Először szerintem talán azt kellene eldöntened, hogy zárt fejhallgatót akarsz (mint a K77) vagy nyitottat mint az általad írt többi (- na jó, a K240 csak "félig nyitott").
-
BluEyes
őstag
válasz
doktordrog
üzenetére
Van pénzed a drágábbra? van - nincs
Van igényed a jobb hangzásra? van - nincsHa mindkét válaszod "van" akkor igen, dobj rá. Minden egyéb esetben vedd az olcsóbbat.
-
doktordrog
aktív tag
3.-ra is megpróbálkozom, hátha kapok választ is
AKG K 77-t vegyek, vagy megéri rádobnom egy k530, ra vagy egy k240, akár egy hd555-re, vagy mit tudom én mire? -
hunnylander
őstag
Itt egy Rightmark Audio teszt a Live! 5.1-ről.
De digitalizálásra egyébként nem használom. Alacsony késést és ASIO támogatást illetően viszont nincs nála jobb megoldás, nincs is egyéb alternativa. Vagy vesz az ember egy profi zenész kártyát vagy SB Live/Audigy + kX ASIO.
-
nyunyu
félisten
Keresem a masik forumon elkovetett regi hozzaszolasaim kozott a 8-9 evvel ezelotti RMAA mereseimet, kozben talaltam olyat, hogy haver mivel szopott: SB Live!-on levo kvarc instabil, nem kepes analog bemenet digitalizalasakor stabilan tartani a 44.1KHz-t. Probalj meg vele TVtunerrol digizni

-
nyunyu
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
A jel-zaj mutatója nem rosszabb, mint egy átlagos audiofil füleserősítőnek. Az SB Live!-nak sokféle változata van egyébként.
Az lehet, en a legelso SB Live!-rol (ami meg 4.0 volt, nem 5.1) irtam, na annak a frekvenciaatviteli gorbeje siman elmehetne hullamvasutnak...
-
hunnylander
őstag
24/96-os felvételeknek is van. Egy mikrofonak is van zaja amit hozzáad a felvett hanghoz (gyakorlatilag minden analóg cuccnak van). Az analóg keverőknek is van, és az ilyen zajok kifejezetten igényeltek és szeretettek. Senki sem hajt a digitális steril hidegségre. Dollár százezreket és milliókat költenek olyan cuccokra amik kellemes "analog warmth" zajjal/harmonikus torzítással szinezik még a digitális hangszerek által kreált hangokat is nemhogy a felvett éneket és akusztikus hangokat.
-
Laczik
tag
Ha nem megy a zene akkor nincs alapzaj.
Tudom,van a felvételeknek is nade hogy a 24/96osnak is...
Szerintem a kártya egyszerűen nehezen boldogul ezeknek a dekódolásával.
Érik a csere vmi füles erősitő-DAC párosra.. -
hunnylander
őstag
3 ms késése van kX ASIO driverrel = tökéletes zenész hangkártya fillérekből. A jel-zaj mutatója nem rosszabb, mint egy átlagos audiofil füleserősítőnek. Az SB Live!-nak sokféle változata van egyébként.
De ez csak egy átmeneti megoldás nálam, amíg az E-MU 1212m-hez nem lesz füleskimenetes csatlakozó felület. Az meg valahol az Államokban kóvályog, pedig lassan már 3 hónapja lesz , hogy megvettem.

-
nyunyu
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
SB Live?
Egy oranyi hallgatas utan lepasszoltam hugomnak, labdaba sem tudott rugni az akkori Diamond MX300-am mellett hangzasilag.
Meg az utobbin volt fules fokozat, nem csak harmatgyenge line-out. -
hunnylander
őstag
Nálam nincsenek ilyen alapzaj problémák, SB Live!. Nem véletlenül olyan kiemelkedőek ennek a kártyának a Righmark Audio mérési eredményei, ebben még van anyag.
Igaz nem tud 96 kHz-et, de amit tud azt jól tudja.Ha semmi nem szól akkor is zaj van? A sistergés jöhet a hangfelvételekből, azoknak is van ám alapzajuk, még ha CD vagy lossless is.
-
nyunyu
félisten
Hmm, atdugtam a fulesemet az Au4-re.
Erdekes modon igy nem recseg max hangeronel a jobb oldala, mig az erositore dugva igen.
Eddig azt hittem a fules a hunyo, de ezek szerint az erositom fules kimenete szar.
Hangminosege mondjuk zenehallgatasra meg mindig alkalmatlan, ugyhogy a csere nem marad el

-
nyunyu
félisten
Au4-nel nem vettem eszre ilyet.
Ott inkabb az MP3-aknak van alapzaja, de ahogy elnezem ez felvetelfuggo, illetve az is sokat szamit, hogy az eredeti Fraunhofer kodekkel vagy Lame-mel lett tomoritve. Utobbi kevesbe zajos.Mondjuk nalam kozben van egy AV erosito, igy nem a hangkartya kimenetet terheli a szetesofelben levo Technics RP-HT300 fulesem.
Ha lesz penzem, rendelek egy K240-et

-
Laczik
tag
Audigy ZS 2 és hasonló kártyák tulajai!
Ti is tapasztaltatok magasabb hangerőnél alapzajt(sistergést) a zeneszámok lejátszása során?
HD 595öm van, nemrég vettem, így kizártnak tartom, hogy a füles lenne a hibás.
Mp3maknál nem annyira jön elő, de .flac és 24/96os hanganyagnál nagyon zavaró!
Sejtésem szerint a hangkari DAC-ja nehezebben boldogúl a veszteségmentes nótákkal. -
hunnylander
őstag
válasz
doktordrog
üzenetére
Csak egy elfogult és szubjektív sorrendet.

-
doktordrog
aktív tag
ár/érték mutatóban valaki fel tudna vázolni egy sorrendet? (egy pár megjegyzéssel)
-
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
ha valaki olyat keres, amire van sennheiser alternatíva, azt vagy Te, vagy más elmondja.
akit meg annyival, h vegyél AKGt, mert az jobb/szebb/blah rá lehet ténylegesen venni, az meg meg is érdemli az AKGt(akár jobban, akár rosszabbul jár vele, mint a konkurenciával).
nekem ez a véleményem.
p.s.: és nekem még sajnos nem ajánlott a sennheiser díjat/hsz, h reklámozzam őket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p.s.#2: a k77 R-U-S-N-Y-A -
riam
tag
Ha a hivatalos magyarországi forgalmazótól, vagy olyan üzletben veszed, akik az Absolutsound-on keresztűl szerzik be, akkor igen, tényleg 2 év magyarországi garancia jár hozzá, (szervízhálózattal). Itt viszont csak jóval drágábban tudod megvenni (Az Absoluts..-nál most is 35 900.- az ára.)
Ha ilyen garanciát vállalna a digitall.hu is, biztos nem mondtam volna le róla néhány ezer forintért. -
riam
tag
válasz
ponti_ak
üzenetére
Köszi, tényleg nagyon elégedett vagyok, most is azt hallgatom az i7-l, és nagyon jók így együtt. Semmivel nem hallottam még így szólni.
Nekem is volt (elajándékoztam) PX200-m, nem volt rosz, de nem hasonlítható össsze azzal a hangzással, amire ezzel a fejhallgatóval képes. Valószínüleg egy kicsit már be van "járatva" ez a füles, mert amikor egy üzletben meghallgattam egy ugyanilyet, az még nem szólt így. Kevésbé hallottam dinamikusnak, és kevesebb mélye is volt még szerintem.Gratulálok a HD 595-hez, az biztos hogy nagyon jól fog szólni a D2-el!
Kivánom, hogy ugyanolyan elégedett legyél vele, mint én az akg-valÜdv:riam
-
ponti_ak
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Semmi baj nincs ezzel. A Sennheiser-nek van saját topikja, hát akkor az AKG-nek miért ne lehetne? A több / részletesebb személyes tapasztalat mindenkinek jó, és a Sennheiser-ek úgyis olyan unalmasak már, Te pedig -ahogy figyeltem- főleg AKG-ben vagy jártas.
..azért én sokadszorra is a Sennh. döntöttem, az eddigi (hordozható "alap" füleseiken szerzett) tapasztalataim alapján... de ki tudja, lehet hogy a soron következő majd egyszer egy AKG lesz..

-
hunnylander
őstag
Majd tiz-húsz év múlva lehet hogy cserélned kell a fülpadját.

Nemrég hallottam egy AKG tulajtól, akinek van egy nagyon régi K 240-ese (20-25 éves, jópár generációval korábbi modell, de a K 240 az ennyire tradícionális), ő említette, hogy a fülpad már eléggé összenyomódott. De hangra még mindig nagyon meg van vele elégedve.
-
riam
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem 3 ezer forintot akartam megspórolni, a digitall.hu olcsó árait én is láttam az árgép oldalán, sőt beszéltem is velük telefonon. A múlt hét közepén erre a hétre ígérték, egy hét múlva meg a jövő hét közepére. Végül is azt gondoltam mi van ha nem is lesz belőle semmi, és közben erről is lemaradok. (Ók egyébként egy év garanciát vállalnak csak az AKG-re, és hozzájuk kell visszavinni, ha meghibásodik a termék.)
Én is gondoltam rá, hogy ha már eddig vártam miért nem tudok még várni egy kicsit, de néha szoktam ilyen logikátlan dolgokat csinálni.
Egyenlőre nem bántam meg, sőt nagyon örülök hogy megvettem. Remélem, nem fog egy éven belül elromlani, végül is most kb 2 hónapos, és tökéletesen működik. -
hossszú
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ja hogy ez AKG topic
titkon azert erre a valaszra vartam 
-
hossszú
őstag
Fejhallgato vasarlasara adtam a fejem de nem tudok donteni a Sennheiser HD555 es az AKG K530 kozott
-
hunnylander
őstag
válasz
ponti_ak
üzenetére
Tény, hogy uralom a topikot
, de csak azért mert a Sennheiser fanok engedik és nem nagyon ajánlgatják a kedvenceiket. De ha visszaolvasol láthatod, hogy szoktam Sennheiser-t is ajánlani.Nem tudom kinek köszönhető de mostmár kezdenek konszolidálódni a hazai AKG árak, az új szériákkal meg csinosodik a belépő szint, úgyhogy az AKG csak egyre népszerűbb és hozzáférhetőbb lesz hazánkban is. Szóval, resszkess Sennheiser!

-
ponti_ak
addikt
Gratulálok a vételhez, nagyon örülök hogy elégedett vagy vele!

Én végülis a réges-régóta áhított Sennheiser-kiszemeltem mellett döntöttem, hűen a kedvenc márkámhoz. HD 595 lesz, pár hét múlva érkezik külföldről.. majd írok a topikjában hogy mit tud a D2-vel (ide nem, mert ez itt már komolyan AKG-topik lett, és nem akarok offolni...
(@hunny: ez nem baj, sőt!
) -
peep
csendes tag
Ennek örülünk de sajnos 24 k-ért lehet már kapni ujonnan www.digitall.hu
-
riam
tag
Megvan a k240-es fülesem!!!!
Nem teljesen új, néhány hónapos, 21k fizettem érte, szerintem olcsón jutottam hozzá.
Úgy is néz ki, mintha még ki sem vették volna eddig a dobozából.3 napja vettem, nem tudom, hogy a fülem áll-e rá egyre jbban a hangjára, de óráról órára jobban tettszik. Most is fülig ér a szám, az előbb hallgattam rajta egy olyan zenét, amit azelőtt soha nem halgattam végig, most viszont háromszor is egymás után, egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen gyönyörűen tud szólni.
Egyre jobban örülök ennek a fülesnek, köszönöm miindenkinek akik véleményükkel, tanácsaikkal hozzásegítettek a kiválasztásához.
Üdv:riam
-
Froclee
őstag
tudtok egy helyet ahol ki lehet próbálni pl. a Sennheiser PMX 200-at?
-
Froclee
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
nem sikerült kihámozom hogy ez neckband? mert szerintem nem, ez biztos jó utcára, már nem azér

valaki más? -
hunnylander
őstag
válasz
tzimash
üzenetére
A Zaj Stúdió-ban valószínűleg ki lehet próbálni a fejhallgatókat. De hogy van e már náluk az még nem 100% (de már hírben beszámoltak róla, és az árát is közölték, de ez egy nagyon friss cucc). Tehát lehet, hogy csak személyes kérésre rendelnek, a tudatlanoknak meg még ki akarják szórni a K 55-öt. (A nagykereskedőknél már van, a Syncopanál is, ami egy nagyon komoly és tradícionális hangszerbolt, de vidéki bázissal).
Egyéb megoldás, meghallgatod a Zaj Stúdióban a K 55-öt, majd megrendeled a K 77-et a Syncopatól. Képességre a kettő dettó ugyanaz (Ilyen szintű gyártónál az egymást váltó modellek alig változnak, csak optikailag frissítik őket.)
-
Froclee
őstag
Na szevasztok. Megelégeltem a Creative Zen-em alapfülesét és most valami minőségi cuccra beruháznék. Az utcán használnám, villamoson, buszon, tehát jó lenne ha nem hallanám a külvilág zajait.
Főleg a Neckband és Clip-on cuccra vágyom. Van esetleg valakinek ötlete? Körülbelül egy olyan 15ezer forintot ruháznék be egy ilyen kis csodába. Ja és kihagytam, hogy a szép mély nagyon fontos a Metalhoz
. Köszönet -
tzimash
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
annyiért egész jó lenne. köszi! tetszik is, már csak ki kellene próbálni valahol.
-
hunnylander
őstag
válasz
tzimash
üzenetére
AKG K 77. Vadonat új 2008-as (optikai tuningolt) változata a korábbi K 55-nek.
A hetekben kezdték el forgalmazni hazánkban, 8800 Ft-os fogyasztói áron. A Syncopánál (syncopa.hu) már van, és valószínüleg már a Zaj Stúdióban (zaj.hu) is, tőlük beszerezhető személyes vagy postai úton történő vásárlással.
Személyes véleményem szerint nagyon jól eltalálták az új dizájnt. (A kis lyukacskák ne zavarjanak meg, ez egy zárt fejhallgató. A szintén új K 99 a nyitott variáns.)
-
hunnylander
őstag
válasz
07_fecc_87
üzenetére
Belül szerintem semmiben. A K 240-et inkább stúdiókba szánják (ahol sokat fogják használni), időtállóbb puritán klasszikus design (évtizedek óta ilyenek az AKG stúdó fejhallgatók, már bizonyítottak, nem változtatnak rajta), lekapcsolható kábel. A K 530 a K 240 otthoni használatra szánt variánsa.
-
07_fecc_87
tag
A K 530-ban szerintem is van elég basszus! Pont amennyi kell.
Néztem különféle görbéket, de nem szerepelt ott, csak a K 240, de gondolom nem sok a különbség... Miben tér el a 2 füles?
-
tzimash
őstag
sziasztok!
fejhallgató vásárlásán gondolkozom, eddig egy zárt noname fülest használtam, de szeretnék elmozdulni a jobb hangminőség irányába
10-12k-t szánok rá max, teljesen zárt legyen, szépen beleférjen a fülem, 5-6 óra használat után se érezzem kényelmetlennek. amire használva lenne: rock, metál zene (mp3 és lossless), játék, film. szóval szinte mindenre.
nézelődtem már, van is pár jelöltem:
AKG K55, Sennheiser hd 202, 205, 212pro
ti melyiket ajánljátok? a fentieken kivül is érdekel füles, ha a szempontjaimnak megfelel.
németben vajon olcsóbban megkapnám, mint itthon?
előre is köszi a válaszokat. -
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
grat mind2höz.

2-3 hónap után megkapod végre a csomagod akkor? -
hunnylander
őstag
válasz
vipisti
üzenetére
Mármint hogy megnöveljék a basszust?
Pedig a profi cuccoknál ez a törekvés, mint mondtam a realisztikus hangzásvilágért. A fejhallgatókra adaptálni kell a nyitott tér akusztikai tulajdonságait.
How to Interpret Headphone Data
A "natural sounding" headphone should have a gentle hump in the bass (about 3 or 4 dB) between 40Hz and 500Hz. This compensates for the fact that headphones don’t give you the physical punch or 'impact' that the sound waves from a room speaker have; so a slight compensation for increased bass response is needed for natural sound. Headphones also need to be rolled-off in the highs to compensate for the drivers being so close to the ear; a gently sloping flat line from 1kHz to about 8-10dB down at 20kHz is about right.
-
hunnylander
őstag
Itt nincs probléma.
A legjobb fejhallgatókhoz is hozzá kell szokni, át kell szokni a megváltozott frekvencia görbére. A K 530-ban pedig ugyanaz a Variomotion technológiájú 40 mm-es hangszórók vannak mint az AKG K 240-esemben. Abban meg van basszus rendesen, tapasztalatom szerint is meg a mérési eredmények szerint is.A konzumer gamer füleseknek botrányos görbéjük van (volt már néhány), irgalmatlanul eltúlozzák bennük a basszust, reprodukciós készség, részletgazdagság meg nulla.
OFF
Nyertem az Infrasonic-os termékelnevező játékban egy RockFrog-ot. (hunnylander=Lance) Pedig azt a szót viccből írtam, meg nem is foglalkoztam komolyan a játékkal, csak néhány szót javasoltam egyetlen hsz-ben, míg mások tucatszám gyártották őket. A RockFrog egy USB-s hangkártya és fejhallgató kimenete is van.Az elveszett postacsomagomt meg úgy tűnik megtalálta az USPS valahol a keleti parton.
-
vipisti
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Én is kétlem, h tényleg profi cuccoknál ez lenne a törekvés.
-
cucka
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
minden (fél)nyitott AKG-ban (és más profibb fejhallgatóknál is) felnövelik a basszust a többi frekvenciához képest (és kicsit lecsapják a magasakat), a realisztikus hangzásért.
persze, sőt a legdrágább füleseken külön MegaBass(tm) kapcsoló is van, ugye?

-
doktordrog
aktív tag
válasz
doktordrog
üzenetére
ui: Azt mondták a AKG K24P jó ebben a kategóriában.
-
doktordrog
aktív tag
Hello!
Elég skót vagyok, de egy pciit beleolvasva a topicba úgy láttam, nem az 5k árkategóriát kellene megcéloznom. 10k körül gondolkodtam, hogy befektetnénk -ha nagyon megéri, akkor max 15k-.
Metal, rock zenét hallgatnék vele főként. Nem bánnám, ha nem törne meg a dugónál a kábel, mint a fantasztikus panasonic fejhallgatónál.
Mindemmellett ha nem úgy néznék ki benne, mint valami földönkívüli, az sem lenne egy hátrány
köszi előre is
-
bbazsy
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
beszarás, h minden AKG -s 'problémát' ki tudsz magyarázni

-
hunnylander
őstag
Az audiofilek úgy tartják, hogy minden új fejhallgatónak kell egy ún. "burn-in" fázis (többszáz óra használat) mire eléri képességeinek maximumát.
Egyébként kizártnak tartom, hogy ne legyen elég basszus a cuccban, minden (fél)nyitott AKG-ban (és más profibb fejhallgatóknál is) felnövelik a basszust a többi frekvenciához képest (és kicsit lecsapják a magasakat), a realisztikus hangzásért.
Az, hogy kevésnek találhatod, azt az előző fejhallgatódhoz való hozzászokással magyarázható. A gamer fülesekben erősen túlszabják a basszust, mivel az a többség által leginkább kedvelt frekvencia tartomány.
-
Zoty4
őstag
Na próbálgattam a ketyerét. Leírom röviden az észrevételeimet, tapasztalataimat, mint friss vevő, felhasználó
Bolt:
Rendes, szimpatikus srác eladó, korrekt ár (19900 ft, igaz helybe mentem nem szállíttattam ki), ajánlani tudom csak a netdepot másnak is aki budapesti
Érdemes őket napközben felhívni és érdeklődni, perzse utána rendelni kell, de én spec ha nem lett volna mára ,akkor más boltot hívtam volna fel, mert csak ma értem rá elmenniCsomagolás:
Meglepődtem, a borító a csomagoláson szép, de szinte semmit nem adnak mellé, egy garipapír és csaó, a súlya is felettébb könnyű volt, fejen kényelmes, de kérdem én hol van benne az anyag?
A medusámhoz egymillió féle kábelt adtak, selyembe csomagolva, ennél többet vártamViselet:
Elsőre kicsit furcsa volt, a régebbi medusa 5.1-em kényelmesebb volt, de most hogy megszoktam ezt (kb 3-5 óra viselet után, teljesen jó, kényelmes, csak idő után enyhén beitzzad a fülem.Hangzás:
Beraktam egy filmet, megnéztem, semmi extra, nem estem hanyatt tőle
beraktam egy sima mp3mat, ettől se ájultam el
Berakatam egy loselesst, és megértétettem
Olyan a feelingje mint a haver audi a4 concert hangzása, szal odabaszott hogy finoman fejezzem ki magamat.
Egy apróbb dolgot hiányolok csupán, lehetne egy hangyányival több basszus a fülesben, de tényleg nagyon jó. Aki szereti az elektronikus zenét annak mindenképpen ajánlatos legalább egyszer meghallgatnia vmi loselesst K530-al
Hogy szolhat ez ha nem alaplapi realtekre van rákötve, tyííí, hát még egy jobb erősítőn
pm: Kicsit mókás votl s szitu, nem találtam a kis jacket, már majdnem felhívtam a boltot hova tették, de eszembejutott hogy a nagyra van átalakító, nem a kicsire, húzással nem jött le, nagyon finoman elkezdtem csavarni, és láss csodát, lejött. Hiába ha gondolkodik az ember, csodákra képes

-
hunnylander
őstag
válasz
vargapdavid
üzenetére
Az AKG-ra szavaznék, de csak ha nagyon muszáj. A vezeték nélküli fejhallgatókkal túl sok probléma adódhat, és minőségileg is elmaradnak vezetékes társaiktól.
-
Zoty4
őstag
na megvan az AKG
ehhez nem kellett volna hogy adjanak kis jackre átalakítót?
-
vargapdavid
tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli fejhallgatóra pályázok.. Eddig sokat szemeztem a Sennheiser RS sorozatok valamelyikével, de most vissza-vissza olvasgattam és láttam, hogy ajánlottátok az AKG K910 -es fejhallgatót.. Melyik a jobb? Sennheiser RS sorozatok egyike vagy AKG K910?
Köszi: VPD
-
Jostee
tag
Az AKG k530-nak és a k99-nek milyen csatlakozója van amúgy?
-
hunnylander
őstag
Szerintem jó cuccok lesznek. Fel akarják venni a versenyt az E-MU-val, M-Audio-val és társaival az tuti. Egy amerikai-dél-koreai cégről van szó, tehát ez nem kínai design.
Előbb vagy utóbb veszek majd tőlük valamit, pl. egy ilyen cucc nagyon jól jönne.
-
válasz
hunnylander
üzenetére
Ez igaz sajnos. Csakhogy én örülnék az átlag német színvonalnak is
Ez az Infrasonic ez jó cucc akkor? -
hunnylander
őstag
Sajnos. Európát / az Unió állampolgárait gazdagabbaknak tartják azok akik az árakat képzik. Gyakori az egy az egyben $/€ árképzés is, néha maguktól a gyártóktól. A magyar kiskereskedések árképzését meg hagyjuk.
Bár kezd javulni a helyzet, legalábbis számomra fontos termékeket illetően. Nagyon belendült a Thomann is az utóbbi időben a jó árakat illetően.
-
válasz
hunnylander
üzenetére
Mondhatjuk, hogy mire a Nagy Vízen túlról ideér valami, legalább 35-40%al drágább. Mégha a szomszédban is gyártják ugye...
Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem úgy tűnik, hogy megér 20 ezret.

, tehát 21600HUF

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)