- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
5400 - 5301
50016 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
asadasad22
őstag
-
celf
őstag
-
celf
őstag
en is ezt a fulest ajanlanam:
Audio-Technica ATH-A700
Audio-Technica ATH-AD700
allitolag jol szolnak, jol vannak megepitve, audiofil korokben is elismerik, hirnevs marka, hangzaugyileg: jol kontrolalt basszus, tiszta magasak, es kevesbe szorul erositesre.
Az A700 nyitott, az AD700 zart, ha hangszigetelst akarsz akkor a zarta, ha a kenyelem fontosabb akkor a nyitottat valasztod (kevesbe fog bepallani a fuled).Egyebkent a Sennheiser HD555 is legalabb ugyanolyan jo. Az a kulonbseg koztuk leginkabb, hogy a HD555 erositve mutatja meg igaz. hogy mit tud.
Nemreg futottam bele egy forumozo altal gyujtott DAC/AMP listaba, bemasolom az elso 6db-t rola (arban novekvol sorrend)
Szerintem itt erdemes kezdeni.Entry level:
Hot audio DAC destroyer
$49.00
USB only.
ebay.comHA Sound Master 29 Plus
$49.00
USB only.
ebay.comV1
$89.00
USB only
ebay.comMusiland Lilio
$99.00
USB only.
pacificvalve.netstyle audio CARAT - HD1V
$99.00
USB only.
ebay.comZero amp/DAC
$111.00*
USB/Coax/Optical
ebay.comEnnel persze sokkal tobb van, a srac sem tud mindegyikrol valoszinu, ettol fuggetlenul osszegyujtotte egy helyre ezeket a neveket, megeri egy pillantast vetni rajuk szerintem.
tovabba a srac fules listaja
Termeszetesen biztos vannak egyeb gamer meg 5.1 meg anyamkinnyanak elnevezett fulesek, de nagyon nagy a riziko, hogy szart vesz az ember. ergo en a megbizhato markakra voksolnek.
ui: Ezeket az erositoket az epp kiabrandulofelben levo K 242 HD tulajoknak is ajanlanam. van egy olyan sejtesem, hogy az elso kis hot audio dac destroyerrel mar jobban szolna a fules, mint barmilyen x-fivel vagy sb-vel
-
p_adam
addikt
-
Hanok
senior tag
igen ezen gondolkoztam én is de egy kiállított proba darab szerintem már eléggé ki van lazulva nem?

-
rihi1
tag
Én is 242HD használlok!
van külömbség a sz,gépről meg erősitöröl való hallgatás között!
az erősitömnek ugymondanám hogy, van ereje kihajtani a füles! -
Salvador20
őstag
bocs,téves,mégis ajánlom mindenkinek az x-taticot, kiderült,hogy az volt a gond, hogy meg kellett fordítani a center/mély kapcsolót.(a z-5500-on meg pont fordítva van
)Na szóval bocs a rossz szavakért
-
asadasad22
őstag
-
nyunyu
félisten
Jut eszembe, ne Win7 alatt probald, mert hogyismondjam, Creative nagyon nem jeleskedik driver irasban...
Win7-ben levo alap driverrel az Au4 siman alulmulta az XP alatt hajtott alaplapra integralt zajkeltot.
-
Hanok
senior tag
A héten volt alakalmam pár sennheiser és akg fülest meghallgatni.
Sennheiser HD555. (hozzáteszem ilyet akartam venni) nekem elég kényelmetlen volt, ez hogy zárt a füles tök jó dolog, csak a fülem körül már pár perc után fájdalmat tudott okozni a párna. Elég kemény, és nagyon feszíti a fejemre.(szerintem egy fél óra múlva már vér sem lenne bennem nyaktól felfelé.) Viszont tényleg nagyon szépen és tisztán szól. Az Akg hasonló árkategóriában fekvő fülese meg kényelmes volt de 18k-ért úgy szólt a magas benne mint egy vödör csavar. most megint bizonytalan lettem hogy milyen füles is lenne jó nekem

-
celf
őstag
pontosan azt amit CseZe ir, bejaratast. ettol fuggetlenul nem lesz mas fulesed, ha 200 orat futtatod.
Kell neki egy rendes fuleserosito. -
p_adam
addikt
A Creative Aurvana Live! nem tökéletes erre a célra, de még mindig jobb mint egy átlag 5.1-es és amellett hogy zárt, nekem nagyon kényelmes is. Audio-Technica ATH-AD700 hatalmas térrel rendelkezik, de sajnos többe kerül (bár megéri a felárat mert kifejezetten játékoknál teljesít a legjobban). A Sennhieser HD555 is számításba jön mint olcsóbb alternatíva.
-
D80
tag
Jó ez a link amit küldtél!
Nekem elég ha játékban hallom merről jön az ellen, zenehallgatás, meg filmnézés nem fontos annyira. Gondolom, hogy az 5.1-es térhangzást nem lehet jól megoldani egy fejhallgatóval, de ha kicsit is jobban működik, akkor már megérte!
Gondolkodtam sztereó fejhallgatóban is, de olvastam ezekről az 5.1-esekről és nagyon megtetszettek. -
celf
őstag
azert azt remelem tudod, hogy 5.1es fules nem letezik, max 5.1es rogzites.
tessek, ezt hallgasd meg barmilyen ful vagy fejhallgatoval ami a kezed ugyeben van. ezt egy egyeszeru sztereomikrofonnal vettek fel, vagy megegyszerubben csak 1db mikrofonnal a jobb oldalt, 1db-al meg a baloldalt.5.1eshez mondjuk 5 db mikrofon, es egy 6-ik ami a melyekre van hangolva, ilyet tudok elkepzelni.
de ez, hogy 5.1es fules....

-
D80
tag
Egye fene az még belefér, úgyhogy nincs kilőve!

-
CséZé
őstag
szvsz be kell járatni a fülest
-
Deadzone41
őstag
-
Deadzone41
őstag
-
Salvador20
őstag
-
RobeeK
tag
-
nyunyu
félisten
Hmm, regi Kraftwerk meg mindig betorzul 2 honap fuleshasznalat utan.
Biztos sercegos bakelitrol toltak a losslesst

-
nyunyu
félisten
Par het hasznalat utan nem ez lesz a velemenyed rola.
Enyemnek is beletellett jo par napba, mire leszokott az eles hangok pattogasarol, hiaba kuldtem meg az elejen 50 oran keresztul.
-
D80
tag
Sziasztok!
5.1-es fülest keresek játékhoz. kb 15.000-et szánok rá.
3 típust találtam:
Saitek Cyborg 5.1 Headset
Sharkoon X-Tatic 5.1
Speedlink SL-8796 Medusa 5.1 HomeHa valakinek van valamelyik, vagy tudna segíteni a választásban, azt nagyon megköszönném!!!
-
celf
őstag
-
celf
őstag
ööö, elso körben: mivel hajtod meg?
masodikban: BURN the damn thing IN. -
Deadzone41
őstag
megjött az akg 242hd-m. vélemény: basszusai nagyon erőtlenek, nagyobb hangerőnél torzulnak, az énekhangokban idegesítő magas sziszegés ciripelés hallható. komoly zenéhez jó lehet de diszkohoz és hasonlóhoz nem ajánlom. nem a legjobb vételeim közt fogom elkönyvelni.
-
celf
őstag
-
picur220
veterán
Sziasztok!
Sennheiser HD202-ről vélemény az adott árkategórián belül??? -
p_adam
addikt
-
e00dgy
aktív tag
Helló !
Nem tudja valaki, hogy lehetne Sennheiser HD485re párnákat szerezni?
Eléggé pusztultak. -
Salvador20
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Sharkoon X-tatic Digital-t. Kicsit nagyok voltak az elvárásaim egy ilyen settel és sajnos csalódtam is. Az első, amit megfigyeltem, hogy amikor megdöntöm a fejem zörög a jobb oldali kagyló. Először azt hittem, hogy nincs fölragasztva az egyik hangszóró, de utána kiderült,hogy a Sharkoon embléma müanyag alapja szabad mozgást kapott. Elég zavaró volt, de egy fekete papirfecnivel betömködtem, azóta nem mozog, és legalább nem is látszik annyira.
Másrészről pedig a hang. Sok helyen olvastam, hogy ez a fejhallgató, inkább játékra és filmekre való, dinamika szempontjából is, továbbá, hogy zenéhez nem lehet magas hangokat kifacsarni belőle.
Zenére tényleg nem jó, játékra analogon alig van basszusa, és nagyon halk(mindent maxra rakva sem vagyok elájulva tőle)
A filmeket pedig sajnos nem birom kipróbálni optikain DD-ben, mivel a hangkártyám valamilyen oknál fogva csak stereo jelet küld ki.
Egy kicsit elszomorodtam, ha lenne lehetőségem,akkor így utólag egy sennheiser PC350-et vennék stereo hangszóróval.Remélem valakinek segítségére lesz ez a comment, ha füles (fejes
) vásárlás előtt áll. -
Nolan
csendes tag
-
D80
tag
Sziasztok!
Főleg játékhoz keresek 5.1-es fejhallgatót.
Két típust néztem ki:
Sharkoon COSMIC
Zalman ZM-RS6F
Valaki segítene a választásban? -
p_adam
addikt
-
Nolan
csendes tag
-
p_adam
addikt
Próbáld ki, nekem a Logitech Z-10 fejhallgató kimenete változtatott a hangon, de a Sansa Clip-be bedugva mégis sokkal jobban szólt.
-
Deadzone41
őstag
nah megrendeltem egy akg k 242 hd-t mert k240 studiot nem találtam jó áron. kiváncsi leszek hogy muzsikál majd. találtam egy fadobozos aktív genius hangfalat amin van erősített fejhallgató kimenet. ezt érdemes rákötni a rendszerre majd vagy csak ront rajta?
-
p_adam
addikt
Ennyit tudok mondani hogy biztosan nem ugyanúgy fog szólni, meg hogy más erősítő való alacsony és más magas impedanciához. Erősítőből meg alá lehet tenni sokszázezres dolgot is de tök felesleges mert akkor már 10-20e Ft-al drágábban sokkal jobb fejhallgató is létezik (pl. a AKG K340). Annyi biztos, hogy ebből a K240-ből rengeteg féle változat létezik.
-
celf
őstag
-
celf
őstag
-
p_adam
addikt
-
celf
őstag
-
p_adam
addikt
-
celf
őstag
-
p_adam
addikt
Sokféle változat létezik belőle(minimum 3), a 600 ohm-ost semmiképp nem ajánlom, de az 55 ohm-os jó lehet.
-
Deadzone41
őstag
-
p_adam
addikt
-
celf
őstag
-
celf
őstag
erosito nelkul nem eri meg sztem sem,
illetve csak akkor, ha raujitasz kesobb egy ampot.
amugy akg k141 k171 et neznek -
p_adam
addikt
Szerintem nem ideális, a mélyet hiányolni fogod. Ha nem veszel hozzá fejhallgató erősítőt akkor felesleges is ennyit költeni rá, elég egy Aurvana Live! is - szerintem.
De érdemes head-fi-t is figyelgetni, néha sokkal jobb dolgok is felbukkannak ennyiért pl. egy ATH-ESW9 150 euróért ami kicsit több, de bőven megéri mert az erősítő nélkül is bitang jól szól, nem egy kategória a HD 595-tel. -
Deadzone41
őstag
sziasztok!
fejhallgató vásárlás előtt állok 30-40 ezret szánok rá. egy creative xfi xtreme music hajtaná. a sennheiser hd595jével szemezgetek mostanság. mi a véleményetek a tipusról? rock, dnb stílusokhoz ideális? tudtok ajánlani esetleg más alternatívát pl akg? jelenleg egy pc150 em van és szeretném lecserélni valami komolyabbra. -
celf
őstag
hamisitottan szerinted ugyanaz van?
ha van paypalod akkor megveszem es elkuldom neked, de:
amazon.co.uk
vagy
dolphinmusic.co.uk -
Meta
tag
Most keresek hamisított px200-at
ebay-on lehet kapni már 15$-ért, ingyenes szállítással.
És azon van 
-
p_adam
addikt
-
Meta
tag
-
celf
őstag
-
p_adam
addikt
-
Meta
tag
-
p_adam
addikt
-
Meta
tag
-
p_adam
addikt
-
Meta
tag
Hali
Nagyon nem értek hozzá hogy milyen fejhallgatók vannak most, jelenleg egy sennheiser px200-at használok alaplapi hangkártyával, de már lerohadt róla a bőr szivacs, és sehol nem találok rá, szóval szeretnék venni valami jót. Max 10k a keret rá, és nem fontos a kompakt méret, de ha nagy akkor az legyen kényelmes a lapát fülemnek
Tudtok valamit ajánlani? -
celf
őstag
mi a forras ? cdplayer, mp3player, vagy laptop ?
gondolom lapos, ha sb-ben meg usb hangkariban gondolkodsz.
nem tudom mennyit tervezel kolteni, de en a helyedben egy hordozhato usb-s DAC/AMP-ot vennek. ezek vannak kitalalva utazasos eletre. akkora mint egy cigisdoboz, aksis, ratudod kotni a laposra, vagy mp3 playerre, es egy HD555-ot szerintem meghajtanak.A FiiO E5-rol, meg hozzateveegy kicsit.
nem allitanam teljes bizonysaggal, de eleg sokan irtak, hogy meglepodtek, hogy mit hozza tudott adni nagyobb fulesekhez is.
Ettol fuggetlenul szerintem ilyen px100 es a hasonlo kozepes meretu headphone-okhoz a legalkalmasabb.
ezzel a bose-al pld probaltam
Beyerdynamic DT770pro/80ohm-mal is meghallgattam, hozzatesz valamennyit a bass extension-höz. picit vastagitja a hangot.
erzekeny, alacsony impedencias fulesekkel hallhato lesz egy halk "hiss", ugymond sisterges, ami zenehallgatas kozben eszrevehetetlen kb.szerintem elegge fulesfuggo a dolog.
es ugye nincs olyan amp ami rossz minosegu mp3lejatszot/hangkartyat/rosszul kodolt zenet ki tudna javitani.
ezt nem art szemelott tartani.Ha olcson akarsz egy kis eredmenyt akkor FiiO E5, ha jo eredmenyt akarsz akkor az ilyen 100-200 dollar kornyeki dac/ampokkal probalkozz es igy tovabb felfele.
-
celf
őstag
-
celf
őstag
Az E3 kicsit vag a magasbol.
Nincs rajta hangeroszabalyzo.
Nincs rajta bass on/off.
Elemmel mukodik aksi helyett-> nem tudod usbrol meghajtani.A E5 kevesbe vagja a magast, kicsivel jobb az epitese, van rajta hangeroszab, aksis, usb-rol töltős.
ha neked megeriaz ezer-ezerotszaz forint kulonbseget az, hogy kikerulod a paypalt akkor szerintem a teszveszes megoldas sem rossz

-
p_adam
addikt
-
-FreaK-
veterán
Lejárt a szerkesztési idő.
Van különbség az E3 és E5 között, leszámítva az aksit? Úgyértem felhasznált alkatrészek, minőség tekintetében.
A kis mérete ellenére rendesen meg tud hajtani egy nagyobb fülest mint pl a HD555 vagy inkább fülhallgatókhoz tervezték? -
Nolan
csendes tag
Hali! Köszi a tanácsokat!
szóval terratec aureon 5.1 usb (11 ropi) vagy sb live external (12 k) nem fogja meghajtani a hd555öt eléggé...hm...
mik az egyéb lehetőségek? (nagy hifirendszer sajnos nem megoldható, sok utazással fog járni a meló és ilyenkor jobb egy fejest meg egy externalt csomagolni mint egy 2.1-es szettet)
üdv!
N -
-FreaK-
veterán
Tesz-vesz-en egy emberke árult FiiO E3-at, rákérdeztem, tud rendelni E5-öt is, 6000 Ft. az ára. Azthiszem én rendelek is, bár így kicsit dárga és így is kell 10-16 napot várni rá, de legalább nem kell Paypal-al meg előreutalással kínlódni.
Még ennyiért is megéri?
Szerk: megnéztem: mai árfolyamon számolva 4000 a dealextreme-nél, ugye szállítási költség nincs(ha jól láttam itthonra se). Tesz-vesz-en min. 6500, ha sima ajánlott levélként jön.. hát, elgondolkodtató...
-
bbazsy
őstag
ok, lehet én is túllőttem.
én pl használom az analog I/O -ját, MIDIjét, néha a Hi-Z -t is. tény, a preampot még nem
és nem 45ért vettem, mint ahogy most nézem, hanem 17 volt szállítással
- így picit barátságosabb.ha hazaérek megkeresem amire gondoltam.. (és remélem nem tévedek, de lehet valóban fw).
de én továbbra se vennék terratecet

#5328 / 1: attól még a dac fos lesz.
/2: ezzel pedig én is szemezgettem már, ezek jóknak tűnnek. -
celf
őstag
akkor mar vegyen egy PCI-os hangkartyat, es kosse ra az abbol kijovo line szintu erositetlen jelet egy alap fuleserositore, es ottvan, ahol lenni akart.
vagy vegyen egy ilyet:
ibasso d2 boa
ez egy plug and play hangkartya, es fuleserosito egyben. kb olyan mint egy usb stick, csatlakoztatod es azonnal felismeri a windoz.nem a high-fidelity audophil cucc, de sokkal jobb mint barmelyik pc-s hangkartya arra amire keszult: hallgatni zenet/filmet/jatekot.
vagy vegyetek AMB3 ez csak erosito, de jo hangja van, pici, es nem megy ra a sörpénz. legalabb is nem teljesen.
misterx-nek irjatok mailt, hogy mennyiert kuldene magyarhonba szallitassal egyutt.
x86inside qukac charter.net -
celf
őstag
mi csorog ? haggya' ma'.
sajnalom, azt kell mondjam tevedsz.
infra-sonic lehet hogy jo. arra amire keszult. de ketlem, hogy usb-rol megtudna hajtani egy fulest. de ha meg is tudná, akkor azt mond meg legyszi, hogy mit fog kezdeni majd a kari 90%kat betolto egyeb feature-el, a beepitett mikrofon eloerositovel, a Hi-Z inputtal (Nolan, hany szintid, meg dobgeped van otthon?) Esetleg elektromos gitar? szabadidodben dalokat enelekesz fel a szobadban, amihez mar kell jo mikrofon, es egy korrekt mic. preamp ?Visszaterve az usb-re, talan, egy firewire kariban van eleg ero fejhallgatohoz. de az meg mar joval normalis ar felett van.
basszus, csak a HD555-jét szeretné hallgatni

de mutass olyan usb-s interface-t amire aztmondom, hogy huu. szerintem ilyen nincs. de lehet nekem nagy a kepem.
-
benedekco
addikt
Ti már hallottatok időjárás álló zárt fülesről? utcán meló közben hordanám, de attól félek, hogy az eső meg a nap hazavágná a cuccost...
Most van egy OMNITRONIC SHP-3000-am, ez jó is meg minden szeretem, de már kezd repedezni a bőr(műbőr? tomén nem értek ehhez), a hangja a régi... na szal arra is gondoltam, hogy szabok rá valami zácskót, sufni tuningba, de azért lehet ennél jobb volna egy direkt erre a célra kitalált dolog, főleg ha van ilyen... -
bbazsy
őstag
tudok neked usb -s csodát mutatni, amitől lecsorog a nyál az arcodon

nyilván nem fogod teljesen kihajtani, de gondolom nem is az a cél.
én a terratecben mint márkában annyira nem bíznék, inkább néznék a fent felsoroltak közül egyet, mivel ők ezzel foglalkoznak elsősorban. (mind az emu, mind az infrasonic, de folytathatnám a sort).egy emuban meg ha nem is _jó_ erősítő van, de jobb, erre azért sokat tennék.
-
Tomate
veterán
-
celf
őstag
en az emura nem mondanam, hogy jobb fuleserosito van benne.
ez a terratec es a legtobb dac ilyen arkategoriaban nem jo fuleshez.
ha egy kulon erosito+hangfalra (legyen az mezei 2.1es hangfalcucc, vagy rendes hi-fi erosito+passziv hangfal) rakotod, akkor a hangszorok es az erosito minosegetol fuggoen ki lehet hozni jol szolo hangredszert.
de egy 555 szintu fuleshez IMHO semelyik sem lesz eleg. ezt tessek mar megerteni
de meg egy kisebb 202-hoz sem.
hi-fi erositokbe beszerelt fuleserositok 60%-ban gyengek szerintem, nemhogy egy ilyen kis usb-s hangkartyan... -
bbazsy
őstag
-
Free04
tag
Persze jobb hangkarival,csupán azt mondom h annyi pénzt(10-20k) szerintem nem ér meg...nekem legalábbis.
Mondjuk én nem hallgatok lossless és komoly zenéket és azért az sem mindegy.Régebben meghallgattam pár lossless komolyzenét x-fi-vel,de nekem nem tűnt fel túl nagy külömbség egy jobbfajta mp3-hoz képest.Biztosan velem van a baj,mert elméletileg jobbak.
Kinek a pap,kinek a paplan.
De ha pl valakinek van 20k-ja,akkor inkább egy jó füles+alaplapi kari mint gagyi füles jobb hangkari.
Nyilván az a legjobb ha jó füles+jó hangkari,de ha az embernek kompromisszumot kell kötnie... -
celf
őstag
-
Nolan
csendes tag
hali!
nyáron svájcba költözöm és van ott egy érdekes szabály: este 10 és reggel 6 között nuku zene, nuku zaj, még zuhanyozni sem lehet (!!!) különben jön a bírság. ez van.
szóval fel kell szerelkezni némi audiótechnikával.
a leendő laptophoz egy Terratec Aureon 5.1 external USB-t szeretnék csatolni és ehhez kellene nekem egy normális fejhallgató. egyátalán nem játszom, csak sorozat, film és zene lenne.
először egy Sennheiser HD 205-re gondoltam de mostmár nagyon szemezek a HD555-el.
utóbbi megfelelő lenne ehhez a felálláshoz?üdv!
n -
bbazsy
őstag
infrasonic amon + sennheiser hd555 + asio:
hallgatok (sokat) csak zongorás zenéket, zongoráztam sokáig.
volt valami fura egy újban, pár mp-nként valami háttérzaj, elgondolkodtatott: a pedál
csupán annyit próbálok érzékeltetni, h normális cuccokkal miket ki nem lehet hallani. merth ezt hangfallal meg nem hallja az ember, az 100.
(amúgy yiruma (first love) - river flows in you, torrentes mp3 verzió).
-
nyunyu
félisten
Én is alaplapi hangkariról használom(szerintem nem éri meg az x.fi music/gamer 10-20k-ért).
Most probalom a K242HD-t alaplapi ALC889A-rol, borzalmasan szol rajta a lossless.

Nincs dinamikaja, dobok erotlenek, magas meg zorog ossze-vissza, meg feltuno az alapzaj.Pink Floyd One Of These Days szamanal valami pattogast lehet csak hallani ott, ahol Au4-gyel halkan kiveheto a metronom tik-takkolasa...
Deep Purple Highway Star-jatol meg mar csong a fulem, annyira szar a magas...Erositomre kotve persze megjon a basszus, de tovabbra is iszonyat tompan szol.
Digitalis kimenetet hasznalva osszemerheto az Au4 analogjaval, de akkor ugye az erosito dolgozik, nem az alaplapi zajgenerator... -
p_adam
addikt
-
Bukta7
tag
-
p_adam
addikt
Mivel használod? Ha csak simán fejhallgató erősítő nélkül akkor sokat nem számít a kábel minősége...
Ha igen, akkor pl. én azt csinálnám hogy Head-fi-n feladnék egy 'want to buy' hirdetést, mert sokan vannak akik újrakábeleztetik a K701-et és a kimaradt gyári kábelből olcsón tudsz hosszabbító kábelt csinálni ami biztosan nem rontja a hangminőséget.Ha normálisan használja valaki akkor nem fog elromlani. Van egy sok-sok éves fejhallgatóm ami most is ugyanolyan jól muzsikál

-
Hanok
senior tag
Na igen csak ugye ahol hallgatni lehet ott többnyire hifi erősítőröl hallgatod, aztán hazahozom és sírvafakadok hogy a gépről hajtva milyen a hang....és ha még erősítőt is kell venni hozzá akkor már elég sokba van....Lehet valami köztesebb megoldást kéne találni...De azért a jövő héten elmegyek meghallgatok pár fejest...
-
nyunyu
félisten
-
p_adam
addikt
-
asadasad22
őstag
-
Bukta7
tag
üdv!
AKG K701 lesz nemsokára itthon, és kéne hozzá 2-3 méteres minőségi hosszabbít, olyan, ami nem rontja le a minőségét! aki tud valami infót, az legyen szíves írjon!
(mellesleg nem kevés az 1 év garancia ennek a fülesnek?) -
Froclee
őstag
-
jansto
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni a választásban?
Sennheiser PC151 (12k huf) vagy
Logitech Clearchat Pro (9k huf) vagy
RAZER Piranha (15k huf)
(esetleg LOGITECH Digital Precision PC Gaming Headset)
vagy szívesen fogadok egyéb ötletet 15ezerigjátékra kell
a lényeg a kényelem és a minőség!
előre is köszönöm -
Free04
tag
Sennheiser hd555-öm van és qrva jó.
Kényelem szempontjábol nagyon jó, 8-9 óra használat után sem nyomja a fülemet.
Hangilag nincs összehasonlítási alapom,mivel eddig 1-2 k volt a max amit fülesre költöttem,de én meg vagyok elégedve vele.
Én is alaplapi hangkariról használom(szerintem nem éri meg az x.fi music/gamer 10-20k-ért).
A basszus nem zúzza szét a fejemet,de szép tiszta a hangzása.
Ezért szeretnék beszerezni egy erősítőt hozzá.
Az a biztos ha meghallgatod,felpróbálod mielőtt megveszed. -
moddingR
aktív tag
Üdv All!
Olyan fülest keresek legfőkébb játékra , ami kiszűri a háttérzajt és azt nem hallom(pl én warozom és anyum bejön tv-zni néha idegesítő) max 15k legyen , legyen még kényelmes is
előre is köszi 
-
Hanok
senior tag
Sziasztok!
Fejhallató vásárlás előtt álok (20k-ig bezárólag) és pár oldal hsz. után kicsit elbizonytalanodtam. Eredetileg egy sennheiser hd555-öst néztem ki. Pc-n lenne használva alaplapi hangkariról, főként zenére néha játékra. Egy pár kérdés rögtön fel is merült bennem. Pl. hogy ha jól olvasom semmi értelme ilyen fülest hajtani alaplapi hangkariról mert messze nem fogja visszaadni azt amit maga a fejes tud? Kérdés hogy ha az ember vesz egy erősítőt hozzá annak van-e értelme és hogy esetleg milyen füles jöhetne még szóba erre a használatra erősítő nélkül, amibe mondjuk van rendesen mély, nem csak cicncog. Azt szeretném elkerülni hogy a mostani fejesemnél szarabbul szóljon egy sokkal drágább fejes, mert mondjuk nem hajtja ki a hangkártya.
-
adnoctum18
senior tag
-
celf
őstag
ja elfeljtettem linkelni a hsz-t
(#79) celf
Aktív témák
-
5400 - 5301
50016 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

előre is köszi