- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
ok, lehet én is túllőttem.
én pl használom az analog I/O -ját, MIDIjét, néha a Hi-Z -t is. tény, a preampot még nem
és nem 45ért vettem, mint ahogy most nézem, hanem 17 volt szállítással
- így picit barátságosabb.ha hazaérek megkeresem amire gondoltam.. (és remélem nem tévedek, de lehet valóban fw).
de én továbbra se vennék terratecet

#5328 / 1: attól még a dac fos lesz.
/2: ezzel pedig én is szemezgettem már, ezek jóknak tűnnek. -
bbazsy
őstag
tudok neked usb -s csodát mutatni, amitől lecsorog a nyál az arcodon

nyilván nem fogod teljesen kihajtani, de gondolom nem is az a cél.
én a terratecben mint márkában annyira nem bíznék, inkább néznék a fent felsoroltak közül egyet, mivel ők ezzel foglalkoznak elsősorban. (mind az emu, mind az infrasonic, de folytathatnám a sort).egy emuban meg ha nem is _jó_ erősítő van, de jobb, erre azért sokat tennék.
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
infrasonic amon + sennheiser hd555 + asio:
hallgatok (sokat) csak zongorás zenéket, zongoráztam sokáig.
volt valami fura egy újban, pár mp-nként valami háttérzaj, elgondolkodtatott: a pedál
csupán annyit próbálok érzékeltetni, h normális cuccokkal miket ki nem lehet hallani. merth ezt hangfallal meg nem hallja az ember, az 100.
(amúgy yiruma (first love) - river flows in you, torrentes mp3 verzió).
-
bbazsy
őstag
látszik keveset vagyok aktív

-
bbazsy
őstag
akg k530, k240.
ezeket még érdemes lenne megnézned. anno nekem nem tetszettek, de mindenképp a listában a helyük
én egy sennheiser hd555 -öt hajtok, teljes megelégedéssel!
üdv,
bébé -
bbazsy
őstag
aham.
én azt hittem, h playbacknél annyira nem számít, csak felvétel. ill hangszerelésnél..
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
azt a mocsok...
rendesen kapkodtam a fejem
nagyon rossz 
volt még pár ilyen, csak anno lusta voltam végighallgatni. neked nincsenek véletlen lementve?
mod: még párszor >> tényleg nagyon durva, h kb pontosan be tudom tájolni mind szemmel, mikor távolságra, h honnan jön a hang

valami a felénél izomból belevisítana, akkor lehet a szomszéd néni találna meg 4-5 nap múlva a székben úgy, h a füles is rárohadt már a fejemre...
mod2: minden arcoskodás nélkül kérdezem, h egy komolytalanabb cuccon is ilyen durva a hatás, vagy azért a normálisabb erősítő + fejhallgató sokat nyom?
-- nincs más, amin kipróbálhatnám -
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
igen, én is így indultam neki. aztán eljutottam odáig, h sose hagyom itt

tapasztalatból írtam, h gondold meg. -
bbazsy
őstag
azért azon gondolkodj el, h az emu viszonylag nagy. ha _csak_ füleshez kell, akkor esetleg érdemes lenne megnézni mást is..
tapasztalat, laptoppal hurcibálni minden felesleges szart, nyűg..
hunny: nincs is bajom vele, szeretem meg minden

különösen azt, h fém és masszív, kevésbé kell rá figyelni. -
bbazsy
őstag
hehe
igen, ez mondjuk várható volt.. éljen MO! -
bbazsy
őstag
Feljbb írtuk mit nézz meg. azokkal mibaj?
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
ezeket bepakolhatod első helyre is (kossnál pici fenntartásokkal, basszusa fura).
aztán onnantól azt választod, amelyik neked jó. -
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-MM (mert hülye azért nem vagy).
ha szerencséd van, van mindkettő.
de vigyél valami hazai cuccot(
), mp3 lejátszó, cD lejátszó, akármi, mert amire ott vannak rákötve, az minősíthetetlen..-ZAJ stúdió
felhívod őket, h milyük van melyik üzletben, szintén vihetsz saját cuccot.de ne vívódjon, vegye meg a sennheisert olcsóért

Szabber: új új új (csak ílyen idiótán leírva, mint ahogy Te tetted
)[ hunny élsz még? cuccaiddal mi van? ]
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
én a Te helyedben az infrasonic quartet -t nézném meg, eléggé bestbuy gyanús most.
+dual fülhallgató kimenet
+egyik tesztben a creative xfi mittoménmilyen elit(szal a csúcs) kártyával hasonlították össze, 'picit' felette áll
van magyar support( ill. europai supportos magyar -> honlapon megtalálod ), vele kellene felvenni a kapcsolatot, Ő fel tud világosítani, h mikor indul a magyar forgalmazás(nekem írta, csak elfelejtettem), ill. h honnan tudsz rendelni külhonból..
de visszakanyarodva. megsúgod ~ mennyit szánsz rá, tudunk pontosabban mondani/ajánlani.
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
vagy sennheiser hd 600

-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
ez mind oké, de ha ezt így, ahogy leírtad belezsúfolják egy ~10k -s fülesbe, akkor megyek és megveszem.
a parasztvakítás alatt ezt értettem, h "DJ" füles, mikor egy normális DJ füles 3-4x ennyi.
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
"Ja és a hang ugye."
na ezt érzem egy kicsit parasztvakításnak, mind2 fronton.ok, h forgatható, még talán el is tudom képzelni, h valaki úgy használja(ha nehezen is), de h hangban ezek sokkal másabbak legyenek, azt nem.
vagy hogy van ez? rakunk bele kis basszust, ráírjuk, didzsé és eladjuk jól?
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
egy akg dj füles miért is didzsé füles?
mi különbözteti meg a rendes, hagyományos akg fülestől?mit tudtok óóTinagyAKGsek belerakni egy ~10k -s fülesbe, amitől didzsé füles lesz?
nem kötekedek, tényleg érdekel.
-
bbazsy
őstag
Te figymár.
legyél tekintettel rám(ránk), és csak minőségi dolgot linkelgess...
szal az akg lemaradhat a képről, kössz

mod: csak h tudd, mire gondoltam

-így lassan a 14. végigintegrálozott órám után kezdek fáradni

-
bbazsy
őstag
thomannál nincs paypal, netes fizetés, semmi csak utalás?
csakmert utalással leszed a számládról + 1-2k -t(számlafüggő, de sokkal kevesebbről még nem hallottam). -
bbazsy
őstag
nem Te lennél az egyetlen ebben a topikban, akinek késik a csomagja sokat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
vagy Sennheisert
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
én pesti MMben jártam, ott akkor volt szinte minden (Westend)
nyilatkozatként elég, ha annyit mondok, h hd555öt vettem?

mod: nekem kialakításra a sennheiser jön be jobban. könnyebben hurcibálom (nem a másik szobába, hanem 250km -re táskában), kevésbé félek, h meghajlik/eltörik, nem annyira műanyag kinézetű/érzetű[hunny mindjárt leolt..
], illetve mivel 6.3as csatlakozóját használom szinte 100%, ezért az is jobb(jó tudom akg meg csavaros és szinte észre se lehet venni, de akkor is...)
viszont az LTD a vezetékével hatalmasat alkotott, azt mai napig csodálom/irigylem. -
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
jóhát mert Te elfogult vagy

én még véletlenül se -
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
egyszerre sztem hosszútávú senkinek sincs.
de h valamit írjak is:
hd555: nyitottabb, több hang bejön. fülpadja -nemjuteszembemilyen- anyagú, ezért több koszt szed össze, de pont emiatt sztem kényelmesebb
komolyabb különbség hangjukban sztem nincs, de erről van neten kismillió teszt.
próbáld fel őket, hallgass bele, az alapján tudnod kell dönteni.
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
ha valaki olyat keres, amire van sennheiser alternatíva, azt vagy Te, vagy más elmondja.
akit meg annyival, h vegyél AKGt, mert az jobb/szebb/blah rá lehet ténylegesen venni, az meg meg is érdemli az AKGt(akár jobban, akár rosszabbul jár vele, mint a konkurenciával).
nekem ez a véleményem.
p.s.: és nekem még sajnos nem ajánlott a sennheiser díjat/hsz, h reklámozzam őket
p.s.#2: a k77 R-U-S-N-Y-A -
bbazsy
őstag
grat mind2höz.

2-3 hónap után megkapod végre a csomagod akkor? -
bbazsy
őstag
beszarás, h minden AKG -s 'problémát' ki tudsz magyarázni

-
bbazsy
őstag
5.1 és normális fejhallgató erősítő nehéz eset egyben.
igazából eddig csak ezt találtam, de terratec minősége/supportja eléggé kérdéses. meg ez valszeg drága is
ha nem ragaszkodsz a fejhallgató erősítőhöz, akkor is találsz a creativenál jobb minőségű cuccokat, nem kell náluk leragadni

mod: jade várjál. neked nem kell USBs. akkor nem szóltam, hunny majd segít, belső cuccokban nem vagyok otthon.
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
oké, ha lesz, akkor kipróbálom. meg lehet pofátlan leszek és kérek egy hd650t is, ha van
- bár +35öt nem szánnék rá, csak összehasonlításképp..
a magas nem riaszt el, sőőt. igenis tetszene, ha olyan lenne a magas, amilyennek kell. persze kérdés, h kinek mi a túlzás
viszont EQ kizárva, akkor már régen rossz. legyen alapból olyan, h leessen az állam.remélem hétfőn eljutok hozzájuk a világ végére, mert utána max pénteken menne és ha akarok rendelni, akkor hét közepéig le kell zavarnom.
-
bbazsy
őstag
ami itt van dt 990 - 2006 az amit nézünk, a 'pro', ugye?
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
mivel én nem pont akg párti vagyok, ezért ajánlom melegen a sennheiser hd 555 -t is meghallgatásra a k530 -al szemben. aztán mesélhetsz, h melyik a jobb
hangzásra mind2 tiszta lesz, kérdés h milyen zenéhez + milyen füled van. midnenkinek más a "jobb".igen, egy alaplapi is meghajtja őket, aztán majd ahogy érzed. ha elindulsz a lejtőn úgysincs vissza út

kipróbálás jópár helyen, körbe kell nézni(sztem még talán basys, zaj studio, akár MM is, de ott a hangminőség lesz a tré, stb..). ahol ott az árlistán, azokat fle kell hívni, h kipróbálhatod-e.
tesztek: google: "akg k530 review / sennheiser hd555 review"

-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
viszek mindent! (laptop tele losslessel, infrasonic, hd555).
igazából a hangjától valszeg dobok egy hátast(ezt a reviewok alapján nem kétlem), a kényelem, forma, izoláció(
), blablabla dolgok érdekelnének..meg remélem nem vernek meg, h a raktáruk utolsó darabját, amit vagy 4-5 percig vadásztak az előbb telefonba kibontatom tesztelni, aztán angolosan távozok

-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
igen, de a prioritiry nem vársz hónapokat, hanem ha pl 10-15 nap után sincs sehol, lehet reklamálni.
Degeczi: igen, nem úgy kell zenét hallgatni, h szétszakadjon a füled

-
bbazsy
őstag
sajnálom
- de sztem a fizetésre is várhatsz még..
nem ért volna meg +xx$ -t a priority mail?Degeczi: ezt én még nem tapasztaltam, pedig nem pont halkan szoktam hallgatni.
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
fáj is, de egy határ van

felajánlották kintről, h hoznak be, ha kell. nem kötelező jellegű csere, ezért is akarom meghallgatni, h van-e értelme. viszont ez még fiatal, garanciás, el tudnám most adni jó áron, így relatíve olcsón megúsznám az upgradet. -
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
27ért hozatnám angliából, szal 40 az sok
+azért akarom kipróbálni, h ne kelljen visszavinni..
desginra nem igazán jön be+a kábel+fülpadra is jöttek panaszok, második pad meg drága(bár legalább cserélhető)...
pro: hangminőséget senki se szólta még le
van még 1 hetem dönteni, de egyelőre a hd595 a nyerő.holnap hívom zaj -osokat, meg basys -t, h mennék majd tesztelni, engedik-e.
de Te, mint a PH! AKG fan -ja, mondd már meg, h k601et hol hallgathatom meg? -
bbazsy
őstag
ott drága + pk..
beszéld rá a tesódat a megvételre meg arra, h megmutassa
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
na majd felhívom őket, bár nem hiszem, h kibontják nekem

meghallgatás nélkül kizárt, h megrendelem, akkor marad a hd595...k601et, hd595öt hol tudok hallgatni szted saját cuccal?
amúgy: ez csak azért "szomorú", mert a female vocal dominál elsősorban a zenéimben
(igen, tudom, relatív teszt, de akkor is...) -
bbazsy
őstag
hmm. tudni kellene milyen anyagokat használnak, mert pl a fülpad "fogója" kép alapján lehet fém is, meg műanyag is.. ill fejpánt alsó részét se tudom rendesen besaccolni.
és igen, 2 mondatnál bővebb reviewt még nem találtam.
meg szeretném nézni

-
bbazsy
őstag
na olvasgattam a reviewokat, hangra senki sem panaszkodott.
visoznt minőségre igen. miért nem lehet egy ilyen fejhallgatót megcsinálni rendesen? -
bbazsy
őstag
enyém 1 hónapon belül valszeg eladó lesz.
hunny: köszönöm, megnézem majd a reviewkat este/holnap. angliából hoznák, de ott is találtam ~30ért.
mod: 250ohmtól ne féljek? megnézni ezt sehol se fogom tudni gondolom.. tipp?#2783: valszeg ha egy ilyenről azt írják, h túl sok a magas, akkor a sokat emlegetett razer mittoménmiről mit írnának? érted mire gondolok...
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
oooh.
mikortól lesz ez kapható?mod:
végre ők is áttértek a -sztem- normális fülpadra
harylmu: viszont ha már voltál MMben, milyen fülesek voltak kint? k240/270, senn?
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
kérdés:
mostanában pesten hol lehet komolyabb fejhallgatókat meghallgatni? nem, nem MM, viszonylag emberi cuccon akarom(azt akár viszek is).sennheiser hd595 elsősorban, esetleg akg k601.
-
bbazsy
őstag
és mennyi gonosz offoló lenne ott

-
bbazsy
őstag
gyere át, szólunk hunnynak is és tesztelünk egy nagyot

-
bbazsy
őstag
tavalyi tanterv, azt írta, h az idei most készül.
kitudja...
viszont meglepődtem, mikor mondta, h rendelt az egyetem midi billt + "félprofi" hangkártyákat. kivancsi leszek mit takar ez

Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Filmvilág
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Battlefield 6
- Honda topik
- További aktív témák...
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nagyon rossz 

)

), blablabla dolgok érdekelnének..