Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamthesonar
aktív tag
Sziasztok!
Én szerintem az egér választás a játékon és főleg a játékos skilljén és kezének igényein múlik... Én már régen inaktív vagyok Counter-Strike-ot jáccottam hadd ne mondjam milyen klánokban és (jó verseny) eredményekkel. CSAK! ebben a játékban tudok nyilatkozni egerekről. MS intellimouse 1.1el kezdtem amikor kijött a CS béta. Az első olyan egér ami fasza volt játékra és a mai napig elég jó helyen áll az újakkal szemben. Ezután az MS 3.0 volt az ami ugyanez az optika. Mindkettő fasza csak nekem nem állt kézre pro CSsek és Q3asok a mai napig ezekre esküsznek sokan mert bírja és jó minden gamera ha beállítod. MS családból nekem még a LaserMouse 6000 jött be de az meg túl pici volt a kezemnek. Nyertem 2 Logit is MX500 es MX510 valamint probaltam a mindenki álltal istenitett MX518at. Hát.... nemtudom. A formája lefárasztaja a kezemet ezenkívül a driver meghülyítette az 500ast es az 510est driver nélkül jót lehetett lőni velük. Vettem 2004ben egy Diamondback Magmat es megváltozott a véleményem az egerekről. Az volt nálam a csúcs! Kézre állt kényelmesen, jó volt az optikája és FASZA a driver! 2006ban megvettem a Diamondback 3G-t és a mai napig azt használom és a magma is tökéletesen működik pedig napi 4-6 órákat lőttem velük. Ha lehetne őket kapni én ilyet vennék. De nemrossz a Deathadder es annak a 3.5G-s verziója sem. Az újabbakat nem próbáltam ezért nemtudom milyenek de biztos azok között is akad jó mouse És ne feledjétek nem mindegy milyen egérpad alattuk!Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz SaiyanJin #6606 üzenetére
Hali!
microsoft egerek közül én nekem tetszett a Laser Mouse 6000 és annak van vezeték nélküli változata. de aki gamelni akar az biztosan nem vesz vezeték nélkülit...
az exactmat a csuklótámasszal szerintem is jó választás! (deathadderrel jót lőttem rajta) es ahogy dante is mondta tervezéshez is kiváló pad. bár copperhead helyett razer pro click 1.6 mert azt profi mérnököknek tervezték és belerakták egy fehér diamondback házba ami jól is néz ki szerintem...Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Synthwave #6629 üzenetére
ahogy ronin barátom is mondta a tényeken nem változtat... én tudom miket nyertem... és ha jól tudom nálad van még az egyik egér is amit nyertem bár az... ha ügyes vagy ronin még lőhetsz is vele
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz agemate #6668 üzenetére
a stell qck-t en is csak ajanlani tudom es egyaltalan nem draga... de a mini-nel szerintem nagyobb kell fpshez meg ugy mindenhez . ha valaki kezdo jatekos (jatektol fuggetlenul) az olyan egeret valasszon ami mar tenyleg izonyitott a gamerek koreben es elsosorban LEGYEN A KEZEDNEK KENYELMES!!!! az tokre mindegy hany dpi meg hany G-s a gyorsulasa az csak a parasztvakitas resze a marketing... valaszd ki melyik kenyelmes es nezd meg jaccak e azok akik prok az adott jatekban es olvass utana milyen padot koptatnak alatta es annyi... de a steel qck minden optikahoz jo belehet ra loni egesz kellemes senzeket es olcso... ha jaccol elve FELEJTOS a wireless. ajanlom az MS 1.1, 3.0, Logitech MX series, Razer csalad tagjait... az ilyenek mint az A4tech, Genius meg Saitec "GAMER!" egerek hagyjuk... nemhogy a mozgasodat nem kovetik le de meg ropibol is vannak.... Roccatrol nemtudok nyilatkozni.... de a steel ikaribol probaltam meg az elso szerias darabot az optikasat es lovesre nem volt rossz de a formaja.....
Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Dante84 #6674 üzenetére
jah van jatekra keszitett wireless eger de ha kockaztatod azt amig nyomod a gombot es a valaszideje miatt belonek pedig elobb nyomtad a lovest vess magadra.... NEM az optika miatt nem lehet wirelessel jaccani... razerbol amit nekem nagyon bejott az a diamondback a diamondback 3g es deth adder de allitolag jo a krait is.... a pixel meg a media meg ezek valoban horror osszegeket kernek az egerekert.... neten postakoltseggel egyutt olcsobb jo egeret venni mint ezeken a helyeken. de pixelt azert ajanlom mert nem csak taperolni lehet hanem jaccani is azon amit esetleg megveszel... meg ha szerzel magadnak ott torzsvasarloit akkor nem is annyira draga ....
-
iamthesonar
aktív tag
hat en viszont a helyedben a G500 helyett a death adder v2-t valasztanam.... mert a lezer sensorok nalam nem valtak be (copperhead, G5) viszont a 3G-g (3.5G-s) infra optika eleg jo es megbizhato optika az en velemenyem szerint....
-
iamthesonar
aktív tag
válasz iamthesonar #6698 üzenetére
mivel wireless egeret keresel gondolom nem jatszol... nezd meg pl a logitech M510-et azt irjak rola sok helyen hogy szeretik... megfelel minden kriteriumodnak...
-
iamthesonar
aktív tag
ha vezetekeset akarsz m500 ha nem akkor az m510 vagy a 705. egy baratomnak m705ose van es utalja mert mindig lemerul... de a tesztek szerint atlag ererekbol ezek megbizhato modellek... raadasul 3 ev garancia az nem elhanyagolhato ez az egy jo a logitechben...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz pepe792 #6707 üzenetére
hat nyilvan jatszani akarsz... azt valaszd amelyik neked kenyelmesebb! gombokban es gariban nyero az icon7... technikai adatok szerint mindketto jo eger. szemelyes tapasztalatom egyikkel sincs. de jatszottam mar hasonlo optikakkal es en jobbnak talaltam a 3g-s infrat ami a razerban van mint a lazert.. szoval ha nekem kene ezek kozul valasztanom akkor en a razert vennem. meg mar csak azert is mert az icon7 gyarto termekeit nem ismerem de a razer az jo es igenyes egereket gyart volt egy jo par es mind bevallt.
-
iamthesonar
aktív tag
válasz freeapro #6722 üzenetére
hat hallod teljesen igazad van az a jo amelyik birja.. te elsem tudod kepzelni egy mx500as mit kapott tolem de birta igy is eleg sokaig... szoval ilyen teren a logi is megbizhato szerintem... (hozzateszem meg mindig utalom a logi egereket de am bedja az beadja na csak kenyelmetlen...)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Butcher-HUN #6734 üzenetére
sziasztok!
egyertelmuen az usb-s egerek elonyben a ps2vel szemben... azonkivul inkabb a roccat helyett razer! a razer termekek jok tartosak es halalosak!Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
a logi revolution meg a performance nekem nem jott be.. kenyelmetlenek es rondak es nehezek... technikailag nem vitatom hogy jok de a revolution driverevel nekem akadtak problemaim..... NAGYOK!... azonkivul otthoni felhasznalasra es lama hobby gamelesre persze vegyetek vezetek nelkulit mert mert ne... a lenyege hogy kenyelmes legyen a felhasznalo kezenek az eger es akkor szeretni fogod... es vezetek nelkuliben egyebkent a logitech szerintem eleg jo a piacon van valasztek GARANCIA! azonkivul ha megnezitek az osszes hc egeren ott ficeg a madzag nem is ertem talalt valaki gamer egeret vezetek nelkul?
-
iamthesonar
aktív tag
Az A4Techrol a velemenyem: inkabb a hagyjuk kategori... jo meg csillivilli meg ravan irva a dobozra hogy gamer de inkabb a hanyagoljuk kategoria a jatekosok koreben...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz deadelon #6750 üzenetére
3000ft-ert inkabb veszek egy ms 1.1a-t mint barmi csillivilli egeret....az az eger poccre megyminden jatekhoz beallitastol fuggoen.... en csak azert nem hasznalom maraz enyemet mert a sajat jatekstilusomhoz mas optika jobb teljesitmenyt eredmenyez szamomra DE tudok ugyanolyat vagy jobbat loni az ms 1.1-gyel mint egy 40000000dpi-s 64536778G gyursulasos fossal... nem az adatokon mulik milyen jo az egerhanem azon mennyire tartos es mennyire erzi a jatekos az eszkozet...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz szucsinka #6751 üzenetére
nos a gyorsulas elarulom neked mi: PARASZTVAKITAS A KOBON! minden eger tudja de nem azert van raircva hogy azt hasznalod is hanem azert mert az optikaja lehetove teszi. te kis sajat kezeddel akarmilyen eros es gyors vagy soha de soha nem fogsz 3-5Gnel nagyobbat rantani az egeren meg akkor se ha az egesz nappali padlot hasznalaod nagymeretu egerpadnak....(a gamerek altalaban kikapcsoljak az eger gyorsitast vagy az alap 1.0-lan hasznaljak... a gyorsitast hasznalo gamerek meg pontosan tudjak hogy olyan ritkak mint a feher hollo es ok sem 20Gre allitjak hanem max 3ra) (egyedi pelda Tomi spanom tobb earthquake 1-3 helyezes es a tobbi rewardjai... o pl 2.25 es 1.25 kozott valtogatja a mouse accelt a Q3-ban es eleg pro... 11pro CS jatekos kuldte ellene 11v1be sajat hazi lanon a mi hazunkba es nem lottuk be... 1szer sem!)
-
iamthesonar
aktív tag
válasz boki123 #6755 üzenetére
microsoft, razer, logitech. ezekbe meg lehet bizni game kozben a tobbi markabol amit probaltam nemjottek be ezekkel a markakkal szemben pedig adatok alapjan jobb egerek is voltak...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz deadelon #6794 üzenetére
nemtudom mert oltogatsz haver jacottal mar komolyabban valamit? nem? en nyertem versenyeket egereket videokarikat stb... es erdekes modon a PRO jatekos tarsadalom meg ha 6000dpi-s egere van az is leveszi 800ra vagy kissebbre...nem is beszelve arrolo nem az szamit mi van rairva a dobozra fogjatok mar fel!!! jottek uj egerek... hagyjuk az uj egereket inkabb probaltam a4teh meg ilyeneket es kb osszetort a kezemben.... egyebkent az ms 1.1nek 20000ft kb az ujonan kiadott valtozata... es igen lehet meg zsir ujonan is kapni azt az egeret es igen 3500ftba kerul ami a vita kirobbantoja volt... en 3000ert inkabb veszek ms 1.1et barmilyen kopott mint pl egy a4tech-es ropi egeret.... akarmilyen uj egerek jonnek ki a piacra meg mennek a jatekosok igazabol ugyis azt veszik meg amik nekik mar bevaltak. nem veletlenul adjak ki ujra a deathaddert az mx518at meg az ms 1.1et... vajon mert? es akkor jonnek a divat mitugrasz kis public "pro"-k es istenitik a vadiuj 3millio forintos logitecheket meg rocatokat meg istenbtudja mi most a divat... en szemely szerint ha lehetne ujonan venni razer diamondback 3g-t vennek megint mert azzal az optikaval es a sajat driver es CS cfg-mel eleg jokat osztott az eger... nem is beszelve arrol hogy szamomra baromi kenyelmes volt... eljart felette az ido... erdekes modon ezekkel a matuzsalemekkel jaccanak legtobben a az uj csillivilli 6000dpi meg 40g gyorsulasos lezeres fosokkal szemben... erdemes ezt figyelembe venni! ezek orok darabok! es ahogy olvasom gigabyte max 2 ev roccat max 2 ev a4teh hagyjuk inkabb... akkor melyik is a jobb darab? ami mukodik csapkodassal egyutt 7 evig vagy amelyik csillivilli es vigyazolra meg minden es 2 ev.... es amugy tokre elvagyok 1200mhz pIII-al meg giga rammal meg egy 6600GT-vel... a CS 100fps videot zenet lejaccik kifogastalanul... mert akarnek 300celeront vagy corei7et amikor kielegiti az igenyeimet...
-
iamthesonar
aktív tag
hali!
fate baratomnak igaza van az MS egerekkel kapcsolatban.. aranylag jok mindenre (egyeni igenyektol fuggoen) es tartosak. hisz az en ms-em van nala ami ha jolszamolom iden 9 eves! annyit tennek csak hozza hogy sztem kimondottan driver nem volt az emlitett modellekhez hisz az intellipoint az univerzalis szoftver sok ms egerhez az van. DE TOK FELESLEGES! ugyanazt tudod allitani benne mint a windowsban csak csillivilli feluleten. ami meg pontositasra szorul: nem tudod a windowsban kikapcsolni a gyorsitast! kell egy mousefix ami kikapcsilja es utana kulon egy inmousefix ami visszakapcsolja de iagazabol az alap win gyorsitas nem zavaro valamikor hasznos is jateknal. a 400dpi miatt viszont en ajanlom a mouseratecheckert mert asszem az optika alapbol 125hz-en megy es jobb 500al vagy 1000el. senkit ne befojasoljon en szemely szerint a 3.0 es DA kozul en a DT-t valasztanam mert nekem jobban bejott a 3G infra optika. de ez nem jelenti azt hogy nem lehet vele ugyan olyan jot loni! (oszinten egyiket se preferalom mert az en kezemnek nem kenyelmes a formajuk de ez en vagyok)Listen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
sajat szereny velemenyem szerint pro palyafutasom alatt az osszes egerem kozul ami volt a top 3:
1. razer diamondback 3G
2. razer diamondback
3. microsoft intellimouse explorer 1.1
kulondijasok: logitech mx510, microsoft intellimouse 3.0, microsoft lasermouse 6000
amiket hanyagolok es azt ajanlom kerulje el mindenki!!!! trust, speedlink, a4tech, gigabyte es tarsaik... kb csak azert veszik oket mert mindenhol latni raklap szamra ezekbol a markakbol es mivel ennyire van ezert ennyire megbizhato is elv az nem igaz! ezek ropi fos egerek.. ra van irva a dobozra "gamer mouse" ennyi dpi ilyen gyorsulas olyan optika.... PARASZTVAKITAS!!!! hat azokat a modelleket amiket itt a topikban fenyeznek parat kiprobaltam.... hat annyit mondok csak hogy verzik az optikajuk... egy war-on kb 3 kor utan csereltem ki trust egeret es 1 kor utan a4techet mert meg veletlenul sem teszi azt amiert megveszed.. NEM HALALOS! magyarul ha jaccol es vennel egeret nem a media hullam es a "new-school" velemenyekre adjal... vegyel egeret a 4 top gyartotol megeri a par ezer kulombseget azt garantalom (razer logi ms steel) nem csalodsz bennuk... egy a dobozra irt infok kozul ha 2 eger koppra ugyanaz technikailag csak az egyik mondjuk speedlink a masik meg pl razer akkor kb 3 hetig nevetek azon a gameren aki a speedlink et veszi es nem a razert mer a razer 3k-val dragabb.. az ilyen inkabb elobb legyen pro mielott prokent tanacsot ad valakinek is.... a legtobbet a wireless egreseken nevetek... annyira prok hogy oket nem zavarja hogy az egere (kb eszre sem veszi a noob) kesik es 3 fejest kap mielott mozdul az egerListen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
egyetertek! mindenki a sajat igenyeinek megfeleloen valasszon. ez a topik arra van hogy tapasztalatokat osszunk meg es en csak ezt tettem. nekem a foszempont nem az hogy ilyen olyan optika stb hanem az hogy 6 ora loves utan is ugyanojan kenyelmes legyen a kezemnek es ne faradjon a csuklom a mozgatasban. ez szerintem nagyon fontos! ha mar a gamereknek probalok segiteni...
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
válasz hoffman_ #7356 üzenetére
baratom a legjobb fogasa szerintem is eddig a diamondback boritasnak volt nekem 3 ilyenem is elkopott e kezem alatt az evek soran. de figyelj ha azt az egeret csereled le egy vezetek nelkuli lezeres egerre allitom neked hogy hulyet fogsz kapni es szidod magad hogy ez mert volt ennyivel jobb!!!
-
iamthesonar
aktív tag
"ha a jatekstilusod megkivanja" ezt mondtam... de ha addig nem jutottal el hogy alkalmazas fuggove tedd a dpi-t... noveld a windowsban a senset ha driveres a driveren...
-
iamthesonar
aktív tag
-
iamthesonar
aktív tag
kerlek ne magyarazd meg hogyan allitsan be az egeremet nyertem gody pro seriest es amennyin indultam tobbnyire top 7 lett a vege... sok gyarto sok egeret es sok driveret lattam mar... tok felesleges a nagy dpi hidd el... de azt ne feledd el hogy ugy kezdodnek tobbnyire a tanacsaim kisertetezd ki magad mi a jo neked.. csak ha jatekhoz ker tanacsot szemelyes tapasztalatbol mondom amit mondok... es azthiszem a jelenlegi nemtomilyen ligakat nezzuk nemhinnem hogy sokan jaccananak tobbel mint 8dpi legyen az Q3 CS1.6 vagy barmi... szerintem...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz iamthesonar #7373 üzenetére
a 8 az 800 akart lenni
-
iamthesonar
aktív tag
hangsulyozom JATEK kozben 2-4 pixel semmi a modell feje nagyobb mint az tehat tuti ellovod meg... DE! ha jo az egered akkor szerintem barmilyen hzre dpire stb allitod nem lesz pixelhibaja... ne a winben allits driverben
-
iamthesonar
aktív tag
en nem hasznaltam soha mx 518at vagyis jaccottam vele parszor es akkor meg xp volt... de ahogy elnezem a win7es driver is hasonlo nezd meg.. ott a csuszka... lehet rossz pelda mert ez a kep pont nem egy mx518hoz van csatlakoztatva de ugyan ilyen az is... es igen ezert szeretem a razert meg drivereit lehet finom hangolni mindent kulon
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
akkor nem tudom mit nyomatnak manapsag a loginal... tisztan emlekszem az mx500nak a drivereben mindent lehetett allitani az volt az utcso logi eger amit hasznaltam.. es azt sem szerettem..
-
iamthesonar
aktív tag
amugy igazad van az ujabb cuccosokban lehet nem lehet ezeket basztatni ami viszont akkor felhaborito..meg nem hasznaltam win7es drivert de gondoltam ugyan az mint elodjei.. az mx500 es 510 xp-s (nekem ezek voltak amikor nagyjabol ezek ujak voltak de nem szerettem oket) drivereben tutira lehetett allitani mindent kulnon. mert kell mindent megcsinalni ujra hogy jobban nezzen ki de szarabb legyen...
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
a microsoft wheelmouse opotical egy jo valasztas! nem fogod az ar ertek aranyban megbanni! [szerintem vedd meg ezen uzletek valameikeben ujonan]
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
mindenhol elfogyott?
[itt kaphato megrendeled hozzak]
microsoft intelli mouse 1.1a??? az nem jaccik? ugyan az az optika...[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
en viszont ezt a 2 egeret rangatnam meg nagyon szivesen mert meg nem volt szerencsem kiprobalni oket az elodokkel az ikarikkal nyomtam de maradtam a razernel de ezek nem tunnek annyira szarnak es a fogasuk is lehet javult az evek multaval... [steelseries xai laser mouse] es a [steelseries kinzu optical mouse]
-
iamthesonar
aktív tag
ebben az arkategoriaban sajnos csak hasznaltba talaltam olyat amit ajanlanek mert probaltam de ha nem surgos sztem vard meg mig kapsz minimum egy ilyet annyiert mintsem vegyel egy a4tech vagy egy trust hiperfosvalamit hasonlo aron...
-
iamthesonar
aktív tag
vagy esetleg nezz szet a media marktban vagy a saturnban vagy hasonlo nagy helyeken.. en szinte mindig talalkoztam wmo 1.1-el ezen aruhazakban csak kicsit dragabbak az araik... (mert ok hulyek ha azt hiszik ennyit kiadunk erte es mashol 1000el olcsobb de ha nincs mas megoldas... ) egy probat meger van e szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
iamthesonar
aktív tag
-
iamthesonar
aktív tag
hali!
en 12-13 ezer forintert nem vennem meg semmikeppen... ha csak azert veszed mert kenyelmes es logi akkor inkabb MX518 ha jatekra veszed es meg olcsobb is 4-5el. hasonlo arban es fogasban ajanlom inkabb a razer deathaddert. olcsobbak kozul steel series kinzu allitolag jo valasztas de ami tutira jo meg az a MS IME 3.0 ami hasonloan nagyobbacska. ha az olcsobbak kozul valasztasz meg futja egy jo egerpadra (pl. steel qck ami jo ezekhez az egerekhez) is G500ra szant penzbolListen to the acoustic sound of the sonar! It will be like that: U (u)(u),---, U (u)(u), ---, U (u)(u)
-
iamthesonar
aktív tag
en nemertek a lovakhoz... (lovak=logitech se jatekra se fogasra nemteccett egyiksem amit karmoltam. egy beadta lovesre de a fogasa szar maradt... MX510)
-
-
iamthesonar
aktív tag
ezt a garancia politikat en csak dicserni es becsulni tudom. big respect ezert a loginak. csak ne lennenek kibaszottul kenyelmetlenek egerei hogy 2 ora jatek utan faslizni kell a csuklomat mert elfarad tole... egy-ket senzorral megvoltam elegedve de tobbseggel nem... en nem vennek logit marcsak azert sem mert amennyibe kerul kb sokkal jobbat kapok olcsobban razerbol vagy msbol... mindenki isteniti a logit hat szerintem szar... de embere valogatja...
-
iamthesonar
aktív tag
válasz Motion_Blur #7434 üzenetére
szerintem nem
-
iamthesonar
aktív tag
jatekra nem jo! de hosszutavon az alapfelhasznalasra tokeletes. 2 baratomnak is van es tokeletesen elegedettek vele. (nem jatszanak) aztmondjak jolbirja kenyelmes. nekem nem tetszett de kezelheto amugy teljesen alapdolgokra. (azert fps-t hanyagoljad )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- PlayStation 5
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest