Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyny
tag
Üdv Emberkék
Nekem olyan kérdésem lenne videokamera kapcsán hogy melyik lenne az a tipus a felső kategoriába ami szerintetek jok.Kb 200-és 300 ezer forint között.Néztem ezt a Sony HDR-SR12 ami 120 GB os merev lemez meg stb.Nekem fogalmam sincs melyik jo.Egy barátom küldött két tipust hogy ő szerinte ezek nagyon jok.Az egyik Canon HV30,a másik pedig JVC-Everio GZ-MG330.Azt se tudom hogy érdemes e HD venni mert egyáltalán mi ez a HD?És mért csak 10 optikai zoom van ?Mikor az olcsobb kamerákba van 40 szeres.
Én főként koncertekre és tájak videozására használnám.A fénykép része nem érdekel mert most vettem egy panasonic fz 50 est.De erre is kiváncsi lennék hogy szerintetek jo kis fényképező gép?
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Üdv Skyny
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest