Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsyl
aktív tag
válasz
Lagunadci #11104 üzenetére
Szia!
Ma reggel rászántam magam és nekiültem tesztelni a V720-as wi-fi lehetőségeit közvetítésileg.
Közel 3 óra próbálgatás után feladtam. Nem tudtam a használati utasításban leírtak alapján műsort közvetíteni.
A net sebességem:
Nem egy hiper-szuper, de szerintem elégnek kéne hozzá lennie.1. kimásoltam a V-720-as wi-fire és élő műsorközvetítésére vonatkozó leírást a felhasználói könyvéből.(pdf)
itt lesz a linkHa elolvasod, akkor már látni fogod nem is olyan egyszerű a Panasonic által elképzelt módszer.
Ugye beállítottam minden ip-t, címet, jelszót...stb, hogy az ustream.tv oldalhoz csatlakozni tudjak, valamint beregisztráltam a Lumix-clubba is ahogy az le van írva a kamera könyvébe.(nem is volt olyan egyszerű).
Ezek után minden ok volt, felcsatlakozott a kamera, de a közvetítés elindítása már nem jött össze...csak pörgött a videójelet megjelenítő ikon a végtelenségig.
pár kép róla:Lehet, hogy tényleg a sebességem lenne lassú?
A könyv szerint a következő vonal minőségek választhatóak manuálisan:
Magas = 1280x720 5-15 fps
Közepes = 640x360 5-20 fps
Alacsony= 320x176 5-25 fps
valamint automata beállítás. Meggyőződésem, hogy ha sikerült is volna a kapcsolódás nagyon darabos lett volna a képtovábbítás is.
No, de hátha valaki majd ügyesebb lesz tőlem egyszer és sikerül neki ez a tortúra.
Mindenesetre ennyit tudtam segíteni a kérdésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Motoros topic
- Ukrajnai háború
- Külpolitika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest